Maniskis visada pagiria, jeigu apsirengiu graziai, arba jeigu jam nepatinka,visada pasako, ir pats kartais paklausia nuomones apie save. Kartais pasako, kad daugiau pasidazyciau. Jam patinka, kai as pasidazius, kad tureciau daugiau seseliu uzdeti. Jeigu plaukai atrodo graziai irgi pagiria, jeigu ne, sako kad truksta purumo ir pan.
Maniskis tai stiliaus ekspertas, numirt galim besigincydami del aprangos, as megstu kartais apsirengti laisviau, tokiu menisku-gatves stiliuku. Ji tai pjauna
Pastoviai pykstames ir as jam aiskinu, kad nekibtu, nes as prie jo aprangos nekimbu. Ypac nekencia tokios vienos mano skaros - ji is tikruju grazi - pilka su sidabriuku, smulkiais rastais. O jam ji atrodo toookia senamadiska
Net griuvineja nuo pykcio ir visaip staiposi kai ja pamato
Ir niekaip negaliu jam issaiskinti, kad tokios dabar madingos ir visai manes nesendina - uz tai as is jo zieminiu - troliniu - batu pastoviai saipausi
Vienzo linksmai gyvenam.
Dabar naujai pradejo varyt, ilenda i spinta ir pats vietoj mano tos skaros kazka pasiulo uzsidet. Aisku visokias nesamones siulo
. Niu nors numirk is juoko
Tas mano bernas tikrai keistokas

Dabar naujai pradejo varyt, ilenda i spinta ir pats vietoj mano tos skaros kazka pasiulo uzsidet. Aisku visokias nesamones siulo

buna, kad ir mane sukritikuoja, nors neduok dieve jam ka nors pasakysi del aprangos... kaip sakoma kritikuoti tai pirmas, o priimti kritikos "mission impissible"
as laisvesni stiliu megstu, o jam visokie kablukai, sijonukai... ech

Kazkada pasake tokia fraze:
KAS TAU ANT GALVOS DAROS...
sakau kas kas...juk zn as garbanota .(mano plaukai megstantis garbanotis.)
o jis sako ISSITIESINK..
Sakau pamylai mane tokia,garbanota,tai nesakyk,kad kazkas nepatinka..tyli nuo tada
Dar megsta pakritikuot mano batus.nes jie kedai ir kaip trumpi aulinukai..ir ten as susikisu dzinsus..atrodo fainai...bet jam kaip Kalxoznica..
bet man dzyn.man patinka..ir jis priprato...
KAS TAU ANT GALVOS DAROS...
sakau kas kas...juk zn as garbanota .(mano plaukai megstantis garbanotis.)
o jis sako ISSITIESINK..
Sakau pamylai mane tokia,garbanota,tai nesakyk,kad kazkas nepatinka..tyli nuo tada

Dar megsta pakritikuot mano batus.nes jie kedai ir kaip trumpi aulinukai..ir ten as susikisu dzinsus..atrodo fainai...bet jam kaip Kalxoznica..

Mudu dėl aprangos labai sutariam
, netgi kartu einame apsipirkti, na katrybės mažka kol renkuosi
, bet jo kritika visada tikslinga ir stilinga

Labai retais atvejais pasakęs yra, kad megztinukas ar skarelė jam nepatinka, o daugiau, tai giria
.

Galvoju ar mano draugas nors kartą yra pasakęs, kad gražiai atrodau
jam visada viskas "normaliai", o jei nori ką gero pasakyti, tai sumurma kažką panašaus į "neblogai" arba "labai neblogai" (tai jau reiškia labai gražu)
Tik kai kas nors iš jo draugų ką nors gero pasako apie mano išvaizdą, tada jau pats kitom akim pasižiūri.
Atsimenu, draugystės pradžioj buvau įlindusi į jo spintą ir ją sutvarkiau, padariau nešiojamų ir nenešiojamų rūbų lentynas
nors vistiek, aišku, tada viską nešiojo. Bet laikui bėgant tai visai pakeitėm jo stilių, nes pradėjau eiti kartu į parduotuves, ten reikia viską padaryti labai greitai, tai jis tik matuojasi, o aš jam nešu ką pasimatuoti. Ir greitai apsisukam, ir abiems gražu kaip jis atrodo 
Jei einu pirkti ką nors sau, tai niekada jo nesivedu
nes reikėtų skubėti ir vistiek aš geriau žinau, ko noriu
Tik kai aš dažausi, labai susidomėjęs visada žiūri ir stebisi kaip aš taip greitai pasidažau
Prirašiau čia... Gal ir norėtųsi, aišku, kad dažniau pasakytų kokia aš jam graži, bet ne per dažnai
O dar kažkuri forumietė čia rašė susitarusi su vaikinu, kad namie vaikščios palaidais plaukais. Su manim būtų sunku dėl to tartis
nes labai jau nepatogu

Tik kai kas nors iš jo draugų ką nors gero pasako apie mano išvaizdą, tada jau pats kitom akim pasižiūri.
Atsimenu, draugystės pradžioj buvau įlindusi į jo spintą ir ją sutvarkiau, padariau nešiojamų ir nenešiojamų rūbų lentynas

Jei einu pirkti ką nors sau, tai niekada jo nesivedu

Tik kai aš dažausi, labai susidomėjęs visada žiūri ir stebisi kaip aš taip greitai pasidažau

Prirašiau čia... Gal ir norėtųsi, aišku, kad dažniau pasakytų kokia aš jam graži, bet ne per dažnai

O dar kažkuri forumietė čia rašė susitarusi su vaikinu, kad namie vaikščios palaidais plaukais. Su manim būtų sunku dėl to tartis

nesu gyvenime sulaukusi jokio priekaišto dėl to kaip atrodau
tfu tfu tfu
visalaik pastebi ir pagiria tai kas gražu, kas jam patinka, atitinkamai kitais kartais stengiuosi vėl jam graži būti, patikti..
žinodama, kas patinka, kas ne, kažkaip savaime vengiu rengtis ar dažytis taip, kaip jam nelabai patiktų

visalaik pastebi ir pagiria tai kas gražu, kas jam patinka, atitinkamai kitais kartais stengiuosi vėl jam graži būti, patikti..

Aš priekaištų irgi jokių neišgirstu, viskas jam gražu
Tik sakė, būk gera neaugink ilgų plaukų, nes pirmas įspūdis buvo mano plaukai

QUOTE(Forget The Pain @ 2009 02 24, 16:18)
o man sakė tą patį tik "nekirpk"