Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesingumas jūsų išvaizdai

Maniskis visada pagiria, jeigu apsirengiu graziai, arba jeigu jam nepatinka,visada pasako, ir pats kartais paklausia nuomones apie save. Kartais pasako, kad daugiau pasidazyciau. Jam patinka, kai as pasidazius, kad tureciau daugiau seseliu uzdeti. Jeigu plaukai atrodo graziai irgi pagiria, jeigu ne, sako kad truksta purumo ir pan.
Atsakyti
Maniskis tai stiliaus ekspertas, numirt galim besigincydami del aprangos, as megstu kartais apsirengti laisviau, tokiu menisku-gatves stiliuku. Ji tai pjauna wacko.gif Pastoviai pykstames ir as jam aiskinu, kad nekibtu, nes as prie jo aprangos nekimbu. Ypac nekencia tokios vienos mano skaros - ji is tikruju grazi - pilka su sidabriuku, smulkiais rastais. O jam ji atrodo toookia senamadiska blink.gif Net griuvineja nuo pykcio ir visaip staiposi kai ja pamato lotuliukas.gif Ir niekaip negaliu jam issaiskinti, kad tokios dabar madingos ir visai manes nesendina - uz tai as is jo zieminiu - troliniu - batu pastoviai saipausi lotuliukas.gif Vienzo linksmai gyvenam.
Dabar naujai pradejo varyt, ilenda i spinta ir pats vietoj mano tos skaros kazka pasiulo uzsidet. Aisku visokias nesamones siulo schmoll.gif . Niu nors numirk is juoko lotuliukas.gif Tas mano bernas tikrai keistokas lotuliukas.gif
Atsakyti
buna, kad ir mane sukritikuoja, nors neduok dieve jam ka nors pasakysi del aprangos... kaip sakoma kritikuoti tai pirmas, o priimti kritikos "mission impissible" bigsmile.gif as laisvesni stiliu megstu, o jam visokie kablukai, sijonukai... ech doh.gif
Atsakyti
Kazkada pasake tokia fraze:
KAS TAU ANT GALVOS DAROS...
sakau kas kas...juk zn as garbanota .(mano plaukai megstantis garbanotis.)
o jis sako ISSITIESINK..
Sakau pamylai mane tokia,garbanota,tai nesakyk,kad kazkas nepatinka..tyli nuo tada smile.gif
Dar megsta pakritikuot mano batus.nes jie kedai ir kaip trumpi aulinukai..ir ten as susikisu dzinsus..atrodo fainai...bet jam kaip Kalxoznica..biggrin.gif bet man dzyn.man patinka..ir jis priprato...tongue.gif
Atsakyti
Siaip pakritikuodavo anksciau, bet dabar jau nebe priprato. Tik dazniau praso, kad muveciau sijonus lotuliukas.gif
Atsakyti
Mudu dėl aprangos labai sutariam mirksiukas.gif , netgi kartu einame apsipirkti, na katrybės mažka kol renkuosi doh.gif , bet jo kritika visada tikslinga ir stilinga mirksiukas.gif
Atsakyti
ne nereiskia, tik pagiria;]]
Atsakyti
Labai retais atvejais pasakęs yra, kad megztinukas ar skarelė jam nepatinka, o daugiau, tai giria biggrin.gif .
Atsakyti
Galvoju ar mano draugas nors kartą yra pasakęs, kad gražiai atrodau smile.gif jam visada viskas "normaliai", o jei nori ką gero pasakyti, tai sumurma kažką panašaus į "neblogai" arba "labai neblogai" (tai jau reiškia labai gražu) smile.gif
Tik kai kas nors iš jo draugų ką nors gero pasako apie mano išvaizdą, tada jau pats kitom akim pasižiūri.
Atsimenu, draugystės pradžioj buvau įlindusi į jo spintą ir ją sutvarkiau, padariau nešiojamų ir nenešiojamų rūbų lentynas biggrin.gif nors vistiek, aišku, tada viską nešiojo. Bet laikui bėgant tai visai pakeitėm jo stilių, nes pradėjau eiti kartu į parduotuves, ten reikia viską padaryti labai greitai, tai jis tik matuojasi, o aš jam nešu ką pasimatuoti. Ir greitai apsisukam, ir abiems gražu kaip jis atrodo smile.gif
Jei einu pirkti ką nors sau, tai niekada jo nesivedu smile.gif nes reikėtų skubėti ir vistiek aš geriau žinau, ko noriu tongue.gif
Tik kai aš dažausi, labai susidomėjęs visada žiūri ir stebisi kaip aš taip greitai pasidažau smile.gif
Prirašiau čia... Gal ir norėtųsi, aišku, kad dažniau pasakytų kokia aš jam graži, bet ne per dažnai rolleyes.gif

O dar kažkuri forumietė čia rašė susitarusi su vaikinu, kad namie vaikščios palaidais plaukais. Su manim būtų sunku dėl to tartis biggrin.gif nes labai jau nepatogu smile.gif
Atsakyti
nesu gyvenime sulaukusi jokio priekaišto dėl to kaip atrodau schmoll.gif tfu tfu tfu
visalaik pastebi ir pagiria tai kas gražu, kas jam patinka, atitinkamai kitais kartais stengiuosi vėl jam graži būti, patikti.. blush2.gif žinodama, kas patinka, kas ne, kažkaip savaime vengiu rengtis ar dažytis taip, kaip jam nelabai patiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš priekaištų irgi jokių neišgirstu, viskas jam gražu smile.gif Tik sakė, būk gera neaugink ilgų plaukų, nes pirmas įspūdis buvo mano plaukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 02 24, 16:18)
Tik sakė, būk gera neaugink ilgų plaukų, nes pirmas įspūdis buvo mano plaukai smile.gif

o man sakė tą patį tik "nekirpk" lotuliukas.gif
Atsakyti