Pretenzijų kol kas negirdėjau, bet būna, pasako, savo nuomonę apie mano aprangą, plaukus ar pan. Kartais ta nuomonė būna teigiama, kartais - neigiama. Ir aš tai labai vertinu. Man svarbu, kaip, jo nuomone, galiu atrodyti geriau. Žinoma, tai nereiškia, kad aš aklai laikysiuos jo pasiūlymų, bet, jeigu jie man priimtini, kodėl gi ne

QUOTE(populistinis @ 2010 04 18, 15:03)
jusu draugas jums pataikauja
jus gyvenate iliuzijom.Jusu tevas jus myli,-todel ir kritikuoja,noredamas jums padeti.

na teisingai, arba abipuse meile.
del isvaizdos niekada neturejau jokiu priekaistu..

QUOTE(megasun @ 2010 04 15, 13:02)
Mane irgi dazniau pastebi, jei apsirengiu ne taip
Kritikos gaunu daugiau nei pagyrimu. Toks jis jau yra
Jei nekritikuoja, vadinasi, viskas yra gerai

Maniskis elgiasi lygai taip pat

QUOTE(Pangasija @ 2007 02 21, 22:57)
nu va, smalsu pasidarė. Tarkime, nusiperkate drabužių, ar pasidarote kokią šukuoseną -- kai sureaguoja jūsų antra pusė? ar iš viso nepastebi? ar jam viskas gražu? ar komentuoja ir sako, kas nepatinka? o gal jis, pvz. nenori, kad nešiotumėte tam tikrą drabužį ar papuošalą? gal dar ir padeda/pataria jums išsirinkti?
o jūs ar kišatės į tai kaip atrodo jūsų draugas/vyras?
o jūs ar kišatės į tai kaip atrodo jūsų draugas/vyras?
Papeikimų negaunu niekada.

O aš į jo išvaizdą nesikišu, nes jis turi labai gerą skonį savarankiškai apsirengti taip, kad atrodytų visuomet super.

Pareiskia retsykiais savo nuomone, bet ne priekaisto formoj
bet gi ne visada jo nuomone priimama

Aš labai norėčiau sulaukti vyro nuomonės, iš šalies geriau gi matosi ar visiškai nusirėdai ne į temą, ar atrodai
...Bet pas mane jis nei peikia, nei labai giria
Kai jau pati užklausiu, tada nuomonę pasakys, bet ir dėl to teko pakovoti
O išsikovojau šį gėrį tokiu būdu
:
Būdavo matuojuosi parduotuvėje kokį rūbą, klausiu jo patarimo, o tas tik sumurma, kad nežino, atrodo gerai ir pan. Vienu žodžiu pagalbos nesulauksi. Atėjo diena, kai žmogui prireikė džinsų. Nueiname į parduotuvę, jis matuojasi, žinoma kviečia mane, kad patarčiau ar tinka, ar ne. O aš iš toli šaukiu, kad nežinau, viskas gražu, viskas tinka - irgi be nuomonės esu.
Tuomet jis tikrai suprato, kad nelaba gažiai elgėsi...Nereikėjo nei ilgų pokalbių, nei aiškinimų, tik mažos pamokėlės

O išsikovojau šį gėrį tokiu būdu

Būdavo matuojuosi parduotuvėje kokį rūbą, klausiu jo patarimo, o tas tik sumurma, kad nežino, atrodo gerai ir pan. Vienu žodžiu pagalbos nesulauksi. Atėjo diena, kai žmogui prireikė džinsų. Nueiname į parduotuvę, jis matuojasi, žinoma kviečia mane, kad patarčiau ar tinka, ar ne. O aš iš toli šaukiu, kad nežinau, viskas gražu, viskas tinka - irgi be nuomonės esu.
Tuomet jis tikrai suprato, kad nelaba gažiai elgėsi...Nereikėjo nei ilgų pokalbių, nei aiškinimų, tik mažos pamokėlės

QUOTE(žemyna* @ 2010 05 21, 13:22)
Nebloga idėja

MB dažniausiai tik lepteli "gražiai atrodai" ir viskas

Vyras mano išvaizdai niekuomet nesako priekaištų. Bandytų
O aš jam- sakau, net neretai. Po žiemos priekaištavau, kad pilvas jam auga, tai susiėmė- svorį meta.