Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesingumas jūsų išvaizdai

QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 29, 08:51)
tai taip. tegu įtiki, kad su angelu gyvena biggrin.gif

o jei sakysi, kad esi negerazi ir visokia kitokia, tuo taip pat patikes. smile.gif
Atsakyti
MD kaip užburtas - visada giria. Kartais jau ir ima erzinti, nes toks įspūdis, kad jam nesvarbu kaip atrodau, visada viskas gerai. Tai ir imu abejoti jo žodžiais g.gif
Atsakyti
Jeigu nepatinka visada pasako nuomonę tiek apie išvaizdą, tiek apie rūbus. Tačiau tai būna retai. Niekada nepykstu ir atsižvelgiu, nes jis turi tikrai gerą skonį viskam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2010 05 21, 18:37)
Vyras mano išvaizdai niekuomet nesako priekaištų. Bandytų lotuliukas.gif

Teisingai thumbup.gif Niekaip nesuprantu kaip galima rengtis, kad vyrui patiktų? Svarbiausia sau patiktų. Apsipirkinėju viena arba su draugėm, o ar tinka ar ne sprendžiu pati smile.gif
Atsakyti
Na mano mb tai nesizarsto dažnai komplimentais,bet visada pagiria,kai gražiai apsirengiu,pasidažau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vishmwish @ 2010 08 30, 17:35)
Teisingai thumbup.gif Niekaip nesuprantu kaip galima rengtis, kad vyrui patiktų? Svarbiausia sau patiktų.

Kodėl gi ne?
Man visada malonu, kad tai, kaip atrodau, patinka ir vyrui.
Atsakyti
QUOTE(gaudencija @ 2010 08 31, 15:32)
Kodėl gi ne?
Man visada malonu, kad tai, kaip atrodau, patinka ir vyrui.

Ar vyro skonis atitinka tavaji?
Atsakyti
QUOTE(vishmwish @ 2010 08 30, 16:35)
Teisingai thumbup.gif Niekaip nesuprantu kaip galima rengtis, kad vyrui patiktų? Svarbiausia sau patiktų. Apsipirkinėju viena arba su draugėm, o ar tinka ar ne sprendžiu pati smile.gif

g.gif Na man pvz turbut nepatiktu eiti su vyru kur nors, jei jis buto apsirenges mano akim visiskai be rysio. Ir manau, kad jam pasakyciau. Tas pats galioja ir vyrui - kodel gi jis negali issakyti savo nuomones g.gif
Atsakyti
QUOTE(vishmwish @ 2010 08 30, 17:35)

As rengiuosi taip kaip man patinka bet vyro nuomone visada isklausau ,isvadas darau galutines pati :)Tas pats liecia ir vyra,jei kas man nepatinka pasakau ,tikrai netyliu schmoll.gif
Atsakyti
Sako ir sakydavo, bet ... po ilgu metu pagaliau pradejau i kritika nebekreipti demesio. Man patinka - nusiperku ir uzsidedu.
Atsakyti
Mane nuolatos giria, tai tom pagyrom jau nebetikiu biggrin.gif o as priesingai, pagiriu tik tada jei mb istiesu graziai atrodo, nevengiu ir pakritikuoti blush2.gif
Atsakyti
Maloniausia kai giria tada, kai jautiesi is tiesu grazi ir nori kad MB tai pastebetu tongue.gif
Atsakyti