QUOTE(Ievutele123 @ 2011 08 11, 19:50)
tai niekoenskius nusidažiau blandine, pasitrumpinau palukus jam nepatiko dar labiau, tai kas diena dažiausi plaukus ,kad paskytu gražu 

Po kiek laiko nukrito plaukai kasdiena dazant?

Turiu vienus dzinsus, kurie pasak jo negrazu padaro subiniuka

QUOTE(xernesta @ 2011 08 12, 22:23)
Padovanok draugei.

QUOTE(Febra @ 2011 08 13, 00:50)
Pirkdama tuos dzinsus labai jiems gailejau pinigu, nes ne pigiai kainavo... Labai patogus

Maniškis tikrai pastebi kiekvieną smulkmeną.
šiaip nelabai mėgstu dažytis,tai kartais pasako,kad gražiai atrodau,kai pasiryškinu akis.
dėl rūbų tai labai kažko kategoriško nesako,pastebėjau,kad patinka kai apsivelku kažką raudono,tada visada sulaukiu komplimentų. o jei pamato,dar nematytą drabužį tai sako "naujas?" , o aš "ne,tik jo dar nematei "
visada pastebi manikiūrą,nes žino ,kad persilakuoju vos ne kas antrą dieną,tai kai tik susitinkam iš karto apžiūri nagus
va kas jam nelabai patinka,kaip spėju,nes porą kartų buvo leptelėjęs su tokiu tonu ,kad nešioju akinius (nors turiu linzes,bet man su jom nelabai patogu,tai kai tik būnu namuose ar kur trumpai reikia išeiti tai išsiemu)
šiaip nelabai mėgstu dažytis,tai kartais pasako,kad gražiai atrodau,kai pasiryškinu akis.
dėl rūbų tai labai kažko kategoriško nesako,pastebėjau,kad patinka kai apsivelku kažką raudono,tada visada sulaukiu komplimentų. o jei pamato,dar nematytą drabužį tai sako "naujas?" , o aš "ne,tik jo dar nematei "

visada pastebi manikiūrą,nes žino ,kad persilakuoju vos ne kas antrą dieną,tai kai tik susitinkam iš karto apžiūri nagus

va kas jam nelabai patinka,kaip spėju,nes porą kartų buvo leptelėjęs su tokiu tonu ,kad nešioju akinius (nors turiu linzes,bet man su jom nelabai patogu,tai kai tik būnu namuose ar kur trumpai reikia išeiti tai išsiemu)

QUOTE(Malvinuke @ 2011 08 14, 19:59)
Aš manau, kad moteris vyrui niekada neprikištų dėl akinių, o vat vyrai gali. Ir net nepamąsto apie moters patogumą ir sveikatą 

Moters patogumą? Vargu, ar tam reikia akinių.

QUOTE(Febra @ 2011 08 14, 21:30)
Jeigu akys netoleruoja lęšių, tai aišku, kad reikia. Ne kiekvienas žmogus gali nešioti lęšius ištisą parą. Moters reikalas- su kuo jai patogiau.
QUOTE(Snikers @ 2011 08 15, 13:47)
Moters reikalas- su kuo jai patogiau.
Ar su vyru, ar su akiniais.