Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesingumas jūsų išvaizdai

Vyrui as tobula cool.gif , o kritikos, kurios kartais pasiklausau ir zinau, kad verta, tai is mamos.
Atsakyti
QUOTE(Ievutele123 @ 2011 08 11, 19:50)
tai niekoenskius nusidažiau blandine, pasitrumpinau palukus jam nepatiko dar labiau, tai kas diena dažiausi plaukus ,kad paskytu gražu smile.gif

Po kiek laiko nukrito plaukai kasdiena dazant? lotuliukas.gif
Atsakyti
Komplimentai irgi priskirtini pretenzijoms? mirksiukas.gif Tada taip.
Atsakyti
Turiu vienus dzinsus, kurie pasak jo negrazu padaro subiniuka blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2011 08 12, 22:23)
Turiu vienus dzinsus, kurie pasak jo negrazu padaro subiniuka  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Padovanok draugei. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 08 12, 23:50)
Padovanok draugei.  smile.gif

drinks_cheers.gif čia gera potekstė.
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 08 13, 00:50)
Padovanok draugei.  smile.gif

Pirkdama tuos dzinsus labai jiems gailejau pinigu, nes ne pigiai kainavo... Labai patogus bigsmile.gif o jam mat baisus doh.gif
Atsakyti
Maniškis tikrai pastebi kiekvieną smulkmeną.
šiaip nelabai mėgstu dažytis,tai kartais pasako,kad gražiai atrodau,kai pasiryškinu akis.
dėl rūbų tai labai kažko kategoriško nesako,pastebėjau,kad patinka kai apsivelku kažką raudono,tada visada sulaukiu komplimentų. o jei pamato,dar nematytą drabužį tai sako "naujas?" , o aš "ne,tik jo dar nematei " biggrin.gif
visada pastebi manikiūrą,nes žino ,kad persilakuoju vos ne kas antrą dieną,tai kai tik susitinkam iš karto apžiūri nagus biggrin.gif
va kas jam nelabai patinka,kaip spėju,nes porą kartų buvo leptelėjęs su tokiu tonu ,kad nešioju akinius (nors turiu linzes,bet man su jom nelabai patogu,tai kai tik būnu namuose ar kur trumpai reikia išeiti tai išsiemu) smile.gif
Atsakyti
Aš manau, kad moteris vyrui niekada neprikištų dėl akinių, o vat vyrai gali. Ir net nepamąsto apie moters patogumą ir sveikatą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malvinuke @ 2011 08 14, 19:59)
Aš manau, kad moteris vyrui niekada neprikištų dėl akinių, o vat vyrai gali. Ir net nepamąsto apie moters patogumą ir sveikatą  blush2.gif

Moters patogumą? Vargu, ar tam reikia akinių. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 08 14, 21:30)
Moters patogumą? Vargu, ar tam reikia akinių.  schmoll.gif

Jeigu akys netoleruoja lęšių, tai aišku, kad reikia. Ne kiekvienas žmogus gali nešioti lęšius ištisą parą. Moters reikalas- su kuo jai patogiau.
Atsakyti
QUOTE(Snikers @ 2011 08 15, 13:47)
Moters reikalas- su kuo jai patogiau.

Ar su vyru, ar su akiniais.
Atsakyti