QUOTE(Piliete @ 2007 08 06, 22:43)
Maniskis opasako,kas jam patinka (mini sijonelis, sexy palaidine ir pan). As jo stiliu noreciau pakoreguoti,bet nezinau kaip tai takstiskai padaryt. Gal kas patarimu turit??? 

Labai paprasta.

QUOTE(Lane @ 2007 08 06, 22:49)
Labai paprasta.
Eikit kartu apsipirkti ir išrinksi ką nors. Maniškis vis kratėsi prieš marškinius, sakė jam netinka, baisiai atrodys ir pan. Nuėjom į parduotuvę, išrinkau jam marškinius, užsidėjo, ir pačiam patiko, ir man jis labai gražus
Tik svarbu nepiršti to, kas jam nepriimtina 

Beda,kad jis dar be visa ko, kratosi parduotucviu ir tokiu centru kaip "Akropolis" ar "Europa". Sako,kad Gariunai gerai ir pan. Na, reikes kada pasikviesti a la i kompanija ir kazka isrinkti

Pastebi,pasako,man patinka kad subtiliai pasako,jei netinka kas...Sumykia lad "nelabai",bet nesako "fuuu kaip baisu" ar kazka pan
Na as cia sutirtinau spalvas,bet is mylimo zmogaus kogero jautriai priimciau tokius antikomplimentus.
O pagyrimu netruksta
Tik va yra tas nusiteikimas pries mini sijonukus...Sako "jo,tu uzsidesi sijona,o man reikes eit ir atmusinet visus"..Karta pasiuliau kad namie tik pries ji kai ateis(kartu negyvenam) busiu sijonuota,tai kokia sypsena buvo

O pagyrimu netruksta

nereiskia jokiu priekaistu, na dazniausiai tik pasako, kad grazi ir tiek

reiskia...nekreipiu pernelyg demesio tam, pati atgal pareiskiu...
QUOTE(Dios @ 2007 02 21, 22:57)
nu va, smalsu pasidarė. Tarkime, nusiperkate drabužių, ar pasidarote kokią šukuoseną -- kai sureaguoja jūsų antra pusė? ar iš viso nepastebi? ar jam viskas gražu? ar komentuoja ir sako, kas nepatinka? o gal jis, pvz. nenori, kad nešiotumėte tam tikrą drabužį ar papuošalą? gal dar ir padeda/pataria jums išsirinkti?
o jūs ar kišatės į tai kaip atrodo jūsų draugas/vyras?
o jūs ar kišatės į tai kaip atrodo jūsų draugas/vyras?
Maniskiui viskas gerai buna , kartais taip noris, jog pakritikuotu, o jam vis grazu ir grazu

o manasis jau kaip pasake tai nors griuk is koju. Nusipirkau vasara toki faina dzemperiuka, nu man jis toks patogus, ir visai grazus, o va pries kelias dienas isigijau viena megztuka, tai sako, oj koks mielas megztinukas, ne toks kaip anas bomzo dzemperis..
isizeidziau net

QUOTE(solo @ 2007 02 23, 19:00)
pala pala,gal mes tryse su tuo paciu?