Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesingumas jūsų išvaizdai

Maniskis opasako,kas jam patinka (mini sijonelis, sexy palaidine ir pan). As jo stiliu noreciau pakoreguoti,bet nezinau kaip tai takstiskai padaryt. Gal kas patarimu turit??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piliete @ 2007 08 06, 22:43)
Maniskis opasako,kas jam patinka (mini sijonelis, sexy palaidine ir pan). As jo stiliu noreciau pakoreguoti,bet nezinau kaip tai takstiskai padaryt. Gal kas patarimu turit??? g.gif

Labai paprasta. smile.gif Eikit kartu apsipirkti ir išrinksi ką nors. Maniškis vis kratėsi prieš marškinius, sakė jam netinka, baisiai atrodys ir pan. Nuėjom į parduotuvę, išrinkau jam marškinius, užsidėjo, ir pačiam patiko, ir man jis labai gražus wub.gif Tik svarbu nepiršti to, kas jam nepriimtina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 08 06, 22:49)
Labai paprasta. smile.gif Eikit kartu apsipirkti ir išrinksi ką nors. Maniškis vis kratėsi prieš marškinius, sakė jam netinka, baisiai atrodys ir pan. Nuėjom į parduotuvę, išrinkau jam marškinius, užsidėjo, ir pačiam patiko, ir man jis labai gražus wub.gif Tik svarbu nepiršti to, kas jam nepriimtina smile.gif

Beda,kad jis dar be visa ko, kratosi parduotucviu ir tokiu centru kaip "Akropolis" ar "Europa". Sako,kad Gariunai gerai ir pan. Na, reikes kada pasikviesti a la i kompanija ir kazka isrinkti smile.gif Dekui wink.gif Nors nezinau ar "isdegs" rolleyes.gif Kas nerizikuoja,tas negeria sampano smile.gif Seip,blogiausia,kad jam beveik nusispjauti i jo isvaizda.... Na, ... Kazka reikia daryt smile.gif
Atsakyti
Pastebi,pasako,man patinka kad subtiliai pasako,jei netinka kas...Sumykia lad "nelabai",bet nesako "fuuu kaip baisu" ar kazka pan lotuliukas.gif Na as cia sutirtinau spalvas,bet is mylimo zmogaus kogero jautriai priimciau tokius antikomplimentus.
O pagyrimu netruksta biggrin.gif Tik va yra tas nusiteikimas pries mini sijonukus...Sako "jo,tu uzsidesi sijona,o man reikes eit ir atmusinet visus"..Karta pasiuliau kad namie tik pries ji kai ateis(kartu negyvenam) busiu sijonuota,tai kokia sypsena buvo biggrin.gif
Atsakyti
maniskis, nei peikia, nei giria. kol pati nepaprasau nuomones nesako nieko g.gif ir atrodo mato ir pastebi pasikeitimus g.gif
Atsakyti
blush2.gif Mano vyro apakusias akis mačiau turbūt gal du na tris kartus. Kai nereikejo jokių žodžių. O šiaip jo manymu aš gerai rengiuosi ir jis nejaučio poreikio tai sakyti dažnai... unsure.gif O aš noriu ax.gif
Atsakyti
Priekaistu tikrai jokiu nebuna, tik pasako ar tinka man rubas, sukuosena ir t.t. ar ne. cool.gif
Atsakyti
nereiskia jokiu priekaistu, na dazniausiai tik pasako, kad grazi ir tiek smile.gif
Atsakyti
reiskia...nekreipiu pernelyg demesio tam, pati atgal pareiskiu...
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 02 21, 22:57)
nu va, smalsu pasidarė. Tarkime, nusiperkate drabužių, ar pasidarote kokią šukuoseną -- kai sureaguoja jūsų antra pusė? ar iš viso nepastebi? ar jam viskas gražu? ar komentuoja ir sako, kas nepatinka? o gal jis, pvz. nenori, kad nešiotumėte tam tikrą drabužį ar papuošalą? gal dar ir padeda/pataria jums išsirinkti?
o jūs ar kišatės į tai kaip atrodo jūsų draugas/vyras?

Maniskiui viskas gerai buna , kartais taip noris, jog pakritikuotu, o jam vis grazu ir grazu doh.gif
Atsakyti
o manasis jau kaip pasake tai nors griuk is koju. Nusipirkau vasara toki faina dzemperiuka, nu man jis toks patogus, ir visai grazus, o va pries kelias dienas isigijau viena megztuka, tai sako, oj koks mielas megztinukas, ne toks kaip anas bomzo dzemperis.. doh.gif isizeidziau net blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 02 23, 19:00)
O mes ne su tuo pačiu draugaujam?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pala pala,gal mes tryse su tuo paciu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti