Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesingumas jūsų išvaizdai

Visada pagiria kai graziai atrodau....ar einam kur nors....tai sako pati graziausia... wub.gif blush2.gif ax.gif detaliu nepastebi, galiu rubus kasdiena pirktis, jis net nepastebetu... biggrin.gif Vieninteli dalyka, ka pastebi tai antakius.smile.gif Kartais pasidazau, tai pagiria kad labai grazu, bet viena karta gavosi biski ryskoki doh.gif tai pasake, kad gal biski tu juos pasiplauk.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jam labai patinka sutvarkyti, grazus antakiai... thumbup.gif
Atsakyti
kartais pakritikuoja o kartais ir isgiria flirt.gif
Atsakyti
maniskis tai moka tik kritikuoti mane, kad tas ar anas man netinka... jei kas nors jam patinka tai pasako ,,normaliai atrodai" pagal ji tai reiskia graziai ax.gif
Atsakyti
Nekritikuoja, daznai pasako, kad siandien graziai atrodau wub.gif
Atsakyti
Niekada nera kritikaves ir tikiuosi niekada nekritikuos biggrin.gif
Ar as pasidazius ar ne jam visada atrodau graziai, na jis man taip sako wub.gif
Atsakyti
visada jei kas blogai gaunasi (makiazas, manikiuras ar panasiai), paklausiu MB nuomones, ir dazniausiai jo pasakyti komentarai sutampa su mano, todel jo nuomone tikrai galiu pasiklaiuti ir nuolat paklausiu, ar viskas gerai ,kaip atrodau? bet dazniausiai man ne nespejus pratart zodelio, jis pradeda bert pagyras... 4u.gif bigsmile.gif
Papildyta:
aisku apie ka nenusimano,tai ir nekritikuoja, nesakys gi "gal tau reiketu minerine pudra pabandyti" g.gif hihihi.gif
Papildyta:
"mineraline"-turejo buti 4u.gif
Atsakyti
Manasis ir giria ir kritikuoja:D nesuprasi jųbiggrin.gif
Atsakyti
MB visada sako"oi kaip graziai atrodai". Jam visada viskas"grazu" Viena karta pasake, kad mano megstukas atrodo kaip merliukas, tai geriau nenesiok, o kita, kad batai- cerevykos. Bet sitie daikciukai tokie stiliovi ir jaunatviski, o jis uz mane 10m vyresnis - jam klasikinis stilius patinka rolleyes.gif Taip kad as jo nuomone nelabai pasikliaunu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPERŽMONA @ 2007 02 26, 08:27)
Mano vyras irgi labai pastabus, taciau niekada nesu iš jo išgirdusi nieko ižeidžiancio, jis visada išsako savo nuomonę ar ji gera ar bloga, taciau daro tai labai subtiliai.Kai reikia visada pataria ar pakritikuoja, lugiai taip pat elgiuosi ir as su juo.

Pas mus taip pat. ax.gif
Atsakyti
nuolat apsišpilkuojam del lysnu kilogramu, del plaukuosenos kartais
Atsakyti
priekaistu tai niekad gyvenime nesu girdejusi schmoll.gif
o siaip tai dazniausiai pastebi, kai apsikerpu, ar ka naujo nusiperku. bet tikrai yrabuve atveju, kai kazka nusiperku, praeina vos ne pusmetis, as jau seniai net pamirsus ir isgirstu: o! nauja suknele? blink.gif
Atsakyti
Maniškis paskutiniu metu visai nekreipia dėmesio, į mano išvaizdą. g.gif Nei ką pataria, nei pritaria, nei kritikuoja. Nieko , jokios reakciojs. Apsirengusi naujais ar ne naujais rūbais, gražiai , ar ne gražiai, visai jam dzin. Pasikirpus plaukus, ar ne. Jei raudonai nusidažyčiau, tai gal ir pastebėtų lotuliukas.gif
Atsakyti