Visada pagiria kai graziai atrodau....ar einam kur nors....tai sako pati graziausia... detaliu nepastebi, galiu rubus kasdiena pirktis, jis net nepastebetu... Vieninteli dalyka, ka pastebi tai antakius. Kartais pasidazau, tai pagiria kad labai grazu, bet viena karta gavosi biski ryskoki tai pasake, kad gal biski tu juos pasiplauk.... Jam labai patinka sutvarkyti, grazus antakiai...
maniskis tai moka tik kritikuoti mane, kad tas ar anas man netinka... jei kas nors jam patinka tai pasako ,,normaliai atrodai" pagal ji tai reiskia graziai
visada jei kas blogai gaunasi (makiazas, manikiuras ar panasiai), paklausiu MB nuomones, ir dazniausiai jo pasakyti komentarai sutampa su mano, todel jo nuomone tikrai galiu pasiklaiuti ir nuolat paklausiu, ar viskas gerai ,kaip atrodau? bet dazniausiai man ne nespejus pratart zodelio, jis pradeda bert pagyras... Papildyta: aisku apie ka nenusimano,tai ir nekritikuoja, nesakys gi "gal tau reiketu minerine pudra pabandyti" Papildyta: "mineraline"-turejo buti
Tik auginant savo kūdikį supranti, kad vaikai - tai ne maži žmonės, o dideli pasaulio stebuklai...!
MB visada sako"oi kaip graziai atrodai". Jam visada viskas"grazu" Viena karta pasake, kad mano megstukas atrodo kaip merliukas, tai geriau nenesiok, o kita, kad batai- cerevykos. Bet sitie daikciukai tokie stiliovi ir jaunatviski, o jis uz mane 10m vyresnis - jam klasikinis stilius patinka Taip kad as jo nuomone nelabai pasikliaunu
Mano vyras irgi labai pastabus, taciau niekada nesu iš jo išgirdusi nieko ižeidžiancio, jis visada išsako savo nuomonę ar ji gera ar bloga, taciau daro tai labai subtiliai.Kai reikia visada pataria ar pakritikuoja, lugiai taip pat elgiuosi ir as su juo.
priekaistu tai niekad gyvenime nesu girdejusi o siaip tai dazniausiai pastebi, kai apsikerpu, ar ka naujo nusiperku. bet tikrai yrabuve atveju, kai kazka nusiperku, praeina vos ne pusmetis, as jau seniai net pamirsus ir isgirstu: o! nauja suknele?
Maniškis paskutiniu metu visai nekreipia dėmesio, į mano išvaizdą. Nei ką pataria, nei pritaria, nei kritikuoja. Nieko , jokios reakciojs. Apsirengusi naujais ar ne naujais rūbais, gražiai , ar ne gražiai, visai jam dzin. Pasikirpus plaukus, ar ne. Jei raudonai nusidažyčiau, tai gal ir pastebėtų