Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(ANDI @ 2007 10 22, 10:51)
Na, mano pažystamų rate tikrai pas daug ką raudoni ir "ryži" baldai. Bet jeigu tam interjere tokia spalva gražiai žiūrisi, tai kodėl gi ne  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvia @ 2007 10 19, 19:54)
Sveikuciai. Galvoje kuriu kaip turetu atrodyti mano svetaine ir turiu sioki toki vaizda jau  rolleyes.gif  Kaip manote, ar tiktu prie gintaro spalvos grindu plyteliu ir sampano spalvos sienu ryskiai raudoni odiniai minksti baldai? Sekciju nebus, tik nedidele tamsaus medzio spintele...  4u.gif

Tiktu, tik raudona turetu buti silta (atspalvis turi dereti prie silto kambario kolorito). Tuomet galetum kazkiek paderinti ir kitus akcentus - uzuolaidas, vaza, sviestuvus ar pan., bet nebutinai, svarbiausia nepersistengti. Ant tokios sofos galetu buti pvz. panasios spalvos i spintele pagalveles.
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 10 12, 15:30)
Staii mano naujosios svetaines ,dalis, kita dali pafotkinsiu, kai zidinio apdaila padarys, nes kitoj puse tv ir zidinukas:)
user posted image

kur gavai tokias pagalveles? blush2.gif
Atsakyti
Dėkoju už drąsą visoms įdėjus "gyvas" svetaines. kartais pasijunti kaip kosmose bežiūrėdama tas žurnalines svetaines. O kai pamatai, kad ir gyvenime galima susikurti ką nors gražaus....pakyla ūpas.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(elenele @ 2007 10 23, 09:02)
Tiktu, tik raudona turetu buti silta (atspalvis turi dereti prie silto kambario kolorito). Tuomet galetum kazkiek paderinti ir kitus akcentus - uzuolaidas, vaza, sviestuvus ar pan., bet nebutinai, svarbiausia nepersistengti. Ant tokios sofos galetu buti pvz. panasios spalvos i spintele pagalveles.

Aciu uz nuomones. 4u.gif Visgi noriu kazko labai gyvo, bet nenoriu ryskiu sienu... sofa bus odine, tai pagalveliu nenoriu, man nelabai ziuretusi. Bet su kitomis detalemis suzaisti galima.
Atsakyti
QUOTE(Elvia @ 2007 10 24, 19:59)
Aciu uz nuomones.  4u.gif  Visgi noriu kazko labai gyvo, bet nenoriu ryskiu sienu... sofa bus odine, tai pagalveliu nenoriu, man nelabai ziuretusi. Bet su kitomis detalemis suzaisti galima.

Kazkodel butent taip ir pagalvojau - kad sofa bus odine tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2007 10 23, 12:22)
kur gavai tokias pagalveles? blush2.gif

Berods Jyske esu maciusi g.gif
Atsakyti
O man tokio tipo patinka, tik drizuotu tapetu neklijuociau ir daugiaiu ryskiu detaliu prideciau.

user posted image

Atsakyti
Staii mano naujosios svetaines ,dalis, kita dali pafotkinsiu, kai zidinio apdaila padarys, nes kitoj puse tv ir zidinukas:)
user posted image

labai grazu wub.gif thumbup.gif tik man paveikslo noretusi didesnio ir paiilgesnio ax.gif

pvz.tokio(ne paveikslo vaizdas,bet plotis,dydis)

user posted image
Atsakyti
user posted image

norėjau paklasuti kur tokį staliuką pirkai? labai jau man patiko ir jei ne paslaptis kokia tokio staliuko kaina? 4u.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Noreciau mergaiciukes jusu patarimo ax.gif vyras istisai paskendes darbuos,nelabai turiu su kuo pasitarti.pries vaikucio gimima noriu pasigrazint svetaine.baldai tamsiai rudos spalvos,keisim tapetus ir pirksim nauja kampa.gal galetumet patart kokios spalvos rinktis tapetus ir kampa.kambarys gan tamsokas,nes saulute uzsuka tik anksti ryte.
Atsakyti
QUOTE(R@skil@ @ 2007 11 07, 09:15)
Labuka  4u.gif
Noreciau mergaiciukes jusu patarimo  ax.gif  vyras istisai paskendes darbuos,nelabai turiu su kuo pasitarti.pries vaikucio gimima noriu pasigrazint svetaine.baldai tamsiai rudos spalvos,keisim tapetus ir pirksim nauja kampa.gal galetumet patart kokios spalvos rinktis tapetus ir kampa.kambarys gan tamsokas,nes saulute uzsuka tik anksti ryte.

Tokiu atveju, kas be ko, reiktų rinktis šviesias spalvas smile.gif O dėl kampa, tai nedvejodama pirk odinį mirksiukas.gif Patikėk, kai vaikučiui bus metukai-dveji, busi nerealiai patenkinta priimtu sprendimu mirksiukas.gif O, kadangi kambarys ir baldai tamsesni, tai drąsiai galėsi rinktis šviesias spalvas - odiniai baldai labai gerai valosi thumbup.gif
Atsakyti