Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainė

QUOTE(R@skil@ @ 2007 11 07, 10:15)
Labuka  4u.gif
Noreciau mergaiciukes jusu patarimo  ax.gif  vyras istisai paskendes darbuos,nelabai turiu su kuo pasitarti.pries vaikucio gimima noriu pasigrazint svetaine.baldai tamsiai rudos spalvos,keisim tapetus ir pirksim nauja kampa.gal galetumet patart kokios spalvos rinktis tapetus ir kampa.kambarys gan tamsokas,nes saulute uzsuka tik anksti ryte.

Jei kambarys tamsus, na t.y. saulutė tik rytais būna, tai manyčiau reiktų sviesių tonų tapetų, ir nelabai tamsių baldų, aš pvz tapetus rinkčiausi švelniai žalsvą arbą gelsvą spalvas- ir mačiau labai gražių žalsvų ir gelsvų kampų parduotuvėse:geda2: mirksiukas.gif bet aišku kiekvienam spalvos pagal skonį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Įsirenginėju svetainę. Minkštus baldus jau užsisakėm. Dabar ieškom sekcijos. Kambario sienų spalva šviesiai geltona. Sekcijos noriu kad viena dalis būtų spinta, nes dar reikia daug ką susidėti, o tokio kaip tamsaus kambariuko-sandėliuko neturim. Gal žinot kur yra didelė sekcijų pasiūla, gal kokių firmų internetinių svetainių. Nes nesinori, kad ta sekcija gautųsi labai jau griozdiška. Norisi tokios lengvos, neperkrauta. Baldų rojuj, Audėjuje, Skarajoj, SBA balduose, Nemuno balduose nieko gero neradau. Gal kas galit patarti ar kokią gerą mintį numest? aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukrytė @ 2007 11 08, 07:18)
Sveikos, merginos.
Įsirenginėju svetainę. Minkštus baldus jau užsisakėm. Dabar ieškom sekcijos. Kambario sienų spalva šviesiai geltona. Sekcijos noriu kad viena dalis būtų spinta, nes dar reikia daug ką susidėti, o tokio kaip tamsaus kambariuko-sandėliuko neturim. Gal žinot kur yra didelė sekcijų pasiūla, gal kokių firmų internetinių svetainių. Nes nesinori, kad ta sekcija gautųsi labai jau griozdiška. Norisi tokios lengvos, neperkrauta. Baldų rojuj, Audėjuje, Skarajoj, SBA balduose, Nemuno balduose nieko gero neradau. Gal kas galit patarti ar kokią gerą mintį numest? aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Rinkciausi ne sekcija, o komoda - kokio 1,5-2 metru plocio, 60 cm gylio (daug tilptu), jei nedidelis kambarys, tai jos priekiniai kampai galetu buti kirsti - ziurint is virsaus trapecijos formos ta komoda, ant jos galetumete televizoriu pastatyti ir garso/vaizdo technika. O prie kitos kokios sienos ar kur kampe stikline indauja tokios pat spalvos sonais, kaip komoda. I ja ne tik indus, bet ir suvenyrus, nuotraukas ir pan. galetumete susideti.
O spalva tai pagal norus - prie geltonos ir ruda grazu, ir melyna, tarkim. Graziai atrodo lakuotos komodos - ne taip griozdiskai.

R@skil@ pas mus irgi tamsus baldai (sekcija) senajam bute, nenorejom keisti, nes ruosemes keltis i nauja busta, priderinom gelsvai-rusva odini kampa, sviesiai alyvines-melsvas sienas ir paveikslus tokiu tonu kaip kampas ir sienos. Jau ketvirti metai ieinu pro duris ir pagalvoju: uch, kaip dailu! biggrin.gif
Del minksto kampo ilgai gincijomes su vyru, as norejau dramblio kaulo spalvos, vyras - tamsiai rudo, nusipirkom konpromisa ir labai dziaugiuosi, nes dramblio kaulo spalvos turbut kas antra diena reiktu sveisti - sviesi oda tepasi pakankamai greit, aisku, valymas nesudetingas, bet laiko uzima...
Atsakyti
Labai aciu mergaiciukes uz patarimus 4u.gif vakar dar pasisukinejau po baldu pardes,aki patrauke balintos kavos odinis kampas bigsmile.gif labai sviesaus ir as nenoriu,valysiu paskum kleckus istisa diena doh.gif kadangi baldai tamsus,tai ir tamsaus nenoriu.dabar reik isplest vyra is darbu verpeto ir parodyt jam.siandie reiktu pro tapetus pralekt,manau gal daugiau demesio skitsiu geltoniems bigsmile.gif dar karteli dekoju 4u.gif smile.gif
Atsakyti
[quote=Linda,2007 11 08, 09:38]
Rinkciausi ne sekcija, o komoda - kokio 1,5-2 metru plocio, 60 cm gylio (daug tilptu), jei nedidelis kambarys, tai jos priekiniai kampai galetu buti kirsti - ziurint is virsaus trapecijos formos ta komoda, ant jos galetumete televizoriu pastatyti ir garso/vaizdo technika. O prie kitos kokios sienos ar kur kampe stikline indauja tokios pat spalvos sonais, kaip komoda. I ja ne tik indus, bet ir suvenyrus, nuotraukas ir pan. galetumete susideti.
O spalva tai pagal norus - prie geltonos ir ruda grazu, ir melyna, tarkim. Graziai atrodo lakuotos komodos - ne taip griozdiskai.

Bet į komodą pakabinamų rūbų juk nesudėsi, nelabai patogu. Reiktų vistiek kokios dalies su spinta. Gal kur matėm talpią, bet nedidžiulę, kaip aš vadinu" negremėzdišką" sekciją? Patarkit, mergaitės!
Atsakyti
[quote=Dukrytė,2007 11 09, 10:12]
[quote=Linda,2007 11 08, 09:38]
Bet į komodą pakabinamų rūbų juk nesudėsi, nelabai patogu. Reiktų vistiek kokios dalies su spinta. Gal kur matėm talpią, bet nedidžiulę, kaip aš vadinu" negremėzdišką" sekciją? Patarkit, mergaitės!
[/quote]
Patarciau pasirinkti komoda ir spinta ir statyti jokiu budu ne prie vienos sienos - man atrodo, kad ne taip uzgriozdina kambari. Be to visai nereikia , kad komoda ir spinta butu vienos spalvos ar tos pacios medienos ar jos imitacijos. skirtigu, bet tarpusavyje deranciu spalvu atrodys daug idomiau, negu sekcija.
Atsakyti
As jauciu irgi prisidizainiravau blush2.gif : svetaine 34m, sviesi tai uzsisakiau wenge spalvos baldus: indauja,komoda, Tv staliuka, lentynas ir nepagalvojus nupirkau sokolado spalvos gobelena-seniems amerikietiskiems masyviems baldams pervilkti. Dabar galvoju ar ne bus per ruda: ir kieti ir minksti baldai? ir kokia sienu spalva pasirinkti g.gif ? laabai reikia jusu patarimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaismas @ 2007 11 09, 13:13)
As jauciu irgi prisidizainiravau  blush2.gif : svetaine 34m, sviesi tai uzsisakiau wenge spalvos baldus: indauja,komoda, Tv staliuka, lentynas ir nepagalvojus nupirkau sokolado spalvos gobelena-seniems amerikietiskiems masyviems baldams pervilkti. Dabar galvoju ar ne bus per ruda: ir kieti ir minksti baldai? ir kokia sienu spalva pasirinkti  g.gif ? laabai reikia jusu patarimu  smile.gif

Pas mano drauge toks variantas - tamsus tamsus visi baldai, baltos sienos ir baltos lubos, beveik juodos grindys - atrodo labai dailiai, kaip is dizaino zurnalo. Bet man tai asmeniskai truksta spalvu, pas save taip nedaryciau, bet siaip tikrai grazu...
Atsakyti
QUOTE(Linda @ 2007 11 09, 16:36)
Pas mano drauge toks variantas - tamsus tamsus visi baldai, baltos sienos ir baltos lubos, beveik juodos grindys - atrodo labai dailiai, kaip is dizaino zurnalo. Bet man tai asmeniskai truksta spalvu, pas save taip nedaryciau, bet siaip tikrai grazu...

Gražu, kai kas nors dulkes kasdien nuvalo nuo tamsių baldų. O kai tai tenka daryti pačiai... Dabar jau ieškosiu tik šviesių kietų baldų.
Atsakyti
QUOTE(zaismas @ 2007 11 09, 16:13)
As jauciu irgi prisidizainiravau  blush2.gif : svetaine 34m, sviesi tai uzsisakiau wenge spalvos baldus: indauja,komoda, Tv staliuka, lentynas ir nepagalvojus nupirkau sokolado spalvos gobelena-seniems amerikietiskiems masyviems baldams pervilkti. Dabar galvoju ar ne bus per ruda: ir kieti ir minksti baldai? ir kokia sienu spalva pasirinkti  g.gif ? laabai reikia jusu patarimu  smile.gif

Man atrodo viska turėtų būti thumbup.gif . O spalvoms pagyvinti dar gi turi kilimą, langų rūbelius ir kitokias detales smile.gif
Pas mane kieti baldai tamsiai rudi, gobelenas šokoladinis su kakavos sp. juostelėm. Akcentai - alyvuogių spalvos. Man tai žiūrisi gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2007 11 09, 13:44)
Gražu, kai kas nors dulkes kasdien nuvalo nuo tamsių baldų. O kai tai tenka daryti pačiai... Dabar jau ieškosiu tik šviesių kietų baldų.

aha, pas ta mano drauge seimyna taip isdresiruota, kad ne tik dulkiu niekur nera, bet kiekvienas seimos narys pvz po maudymosi vonioje visa vonia su servetele isvalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linda @ 2007 11 09, 16:58)
aha, pas ta mano drauge seimyna taip isdresiruota, kad ne tik dulkiu niekur nera, bet kiekvienas seimos narys pvz po maudymosi vonioje visa vonia su servetele isvalo  biggrin.gif

Aciu visoms smile.gif Pas mane tai bus sakiai-nes namie gyvena du sunys ir baltas katinas doh.gif
Atsakyti