Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Auksėja @ 2007 05 12, 19:20)
Nu taip,lengva pašnekėt ironiškai,bet iš tiesų ,tai oj ,kaip baisu,ir kaip bijau visų tų egzų,kad  blink.gif  verysad.gif

tai kad taip yra-tikiuosi su ketvitu nereikes bendraut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 05 12, 20:25)
tai kad taip yra-tikiuosi su ketvitu nereikes bendraut blush2.gif

Manau,kad neteks,tikrai turėtum išlaikyt .Trečias kartas nemeluoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 12, 20:18)
Manau,kad neteks,tikrai turėtum išlaikyt .Trečias kartas nemeluoja  mirksiukas.gif

reiks pagaliau nusifotkint ax.gif Gal pavyks>Ziuriu mes cia dviese guodziames,kur kitos?AUUUUUU lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 12, 21:18)
Manau,kad neteks,tikrai turėtum išlaikyt .Trečias kartas nemeluoja  mirksiukas.gif

Savo ausim girdėjau kaip vienas regitrininkas sakė taip - "trečias kartas nemeluoja, o ketvirtas garantuoja" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 11, 18:12)
Nu ,kas per ten per mašinas tokias, turi,kad žmonėm važiuot neįmanoma  doh.gif Man ,tai ragas būtų

kažkur šitam skyrely skaičiau, kad lyg turi teisę atsisakyti bet ar teisybė nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 05 12, 21:34)
reiks pagaliau nusifotkint ax.gif Gal pavyks>Ziuriu mes cia dviese guodziames,kur kitos?AUUUUUU lotuliukas.gif

Kitos teisėm džiaugiasi biggrin.gif O šiaip,tai mane dar labai gąsdina ir pažystamų žmonių sakymas,kad tikrai išlaikysiu,baisu ir juos nuvilt verysad.gif blink.gif

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 12, 21:40)
Savo ausim girdėjau kaip vienas regitrininkas sakė taip - "trečias kartas nemeluoja, o ketvirtas garantuoja"  lotuliukas.gif
kažkur šitam skyrely skaičiau, kad lyg turi teisę atsisakyti  bet ar teisybė nežinau  g.gif

Aš irgi girdėjau.Tiksliau skaičiau taisyklių knygutėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 12, 22:00)
Aš irgi girdėjau.Tiksliau skaičiau taisyklių knygutėj  biggrin.gif

unsure.gif čia tokia taisyklė yra apie ketvirtą kartą? Tada reikia pagal taisykles lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 12, 22:00)
Kitos teisėm džiaugiasi  biggrin.gif O šiaip,tai mane dar labai gąsdina ir pažystamų žmonių sakymas,kad tikrai išlaikysiu,baisu ir juos nuvilt  verysad.gif

jei tai gąsdina geriausiai jiems nesakyti apie jokią laikymo datą kol neišlaikai smile.gif nebent giminės dirba regitroje ir nenuslėpsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 12 gegužės 2007 - 21:08
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 12, 22:07)
unsure.gif čia tokia taisyklė yra apie ketvirtą kartą?  Tada reikia pagal taisykles lotuliukas.gif
jei tai gąsdina geriausiai jiems nesakyti apie jokią laikymo datą kol neišlaikai smile.gif nebent giminės dirba regitroje ir nenuslėpsi  biggrin.gif

lotuliukas.gif ne,čia ne apie ketvirtą kartą.Na giminėm kokiom ir nesakau,bet vien šeima... doh.gif
Atsakyti
as is antro karto islaikiau...
bet per pirma laikyma padaryta klaida aikstelej del suklaidinimo.
mano instruktorius aiskino, kad galima aikstelej statydama masina uzvaziuoti ant baltu liniju - tik ant ju negalima but uzvaziavus kai jau buni atlikus viska, o pasirodo - visai ne taip... Tik uzvaziavau ant linijos - "viskas, statyk masina", nors iskart nuo jos nuvaziavau... Taip kad cia patys mokyklu instruktoriai klaidina, kad tik neislaike pirktume papildomus vaziavimus.
Kai is pirmo - neislaikiau, gavau tik po dvieju savaiciu antra egza - tai nepirkau jokiu vaziavimu, ta diena pries pat egza dar i aikstele su tevu nuvaziavau, pasimaliau pora ratu ir i regitra... ir islaikiau...
bet vazinedama po miesta be savo mokyklos instruktoriaus - pamaciau ant kiek jis mane klaidindavo, neisaiskindavo iki galo ir pan.
kas svarbiausia REGITROJ, kai isvaziuoji is aiksteles i miesta - stebeti zenklus, nes jie bando klaidinti, liepia sukti ten kur negalima, o pasuki - ir neislaikai. bet as stebejau zenklus, niekur neskubejau ir viskas buvo gerai...
Kauno Regirtoj yra vienas, pas kuri beveik visi neislaiko, toks aukstas, plikas, visada su akiniais nuo saules...
pries antra praktikos egza nuvaziavau dviem valandom anksciau ir stebejau, kokias klaidas daro ir pan... tai dauguma tikrai zioplu klaidu aikstelej pridirba - o kaltininkas - "jaudulys". Bet pas ta vyra - kiek vaziavo - niekas neislaike aikstelej, niekas... nu, gal tai tik sutapimas...

Sekmes visiem laikantiem...
Linkiu pries sedant uz vairo, giliai ikvepti ir atsipalaiduoti...
Atsakyti
Negalima niekad tik ,kai varai į T .O ant kitų prieš galutinai pastatant galima. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 05 13, 16:24)
Negalima niekad tik ,kai varai į T .O ant kitų prieš galutinai pastatant galima. unsure.gif

man sake,kad niekur negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2007 05 13, 17:31)
man sake,kad niekur negalima g.gif

reiks tada dar paklaust,kai važiuosiu papildomai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(asariukele @ 2007 05 13, 14:22)
as is antro karto islaikiau...
bet per pirma laikyma padaryta klaida aikstelej del suklaidinimo.
mano instruktorius aiskino, kad galima aikstelej statydama masina uzvaziuoti ant baltu liniju - tik ant ju negalima but uzvaziavus kai jau buni atlikus viska, o pasirodo - visai ne taip... Tik uzvaziavau ant linijos - "viskas, statyk masina", nors iskart nuo jos nuvaziavau... Taip kad cia patys mokyklu instruktoriai klaidina, kad tik neislaike pirktume papildomus vaziavimus.
Kai is pirmo - neislaikiau, gavau tik po dvieju savaiciu antra egza - tai nepirkau jokiu vaziavimu, ta diena pries pat egza dar i aikstele su tevu nuvaziavau, pasimaliau pora ratu ir i regitra... ir islaikiau...
bet vazinedama po miesta be savo mokyklos instruktoriaus - pamaciau ant kiek jis mane klaidindavo, neisaiskindavo iki galo ir pan.
kas svarbiausia REGITROJ, kai isvaziuoji is aiksteles i miesta - stebeti zenklus, nes jie bando klaidinti, liepia sukti ten kur negalima, o pasuki - ir neislaikai. bet as stebejau zenklus, niekur neskubejau ir viskas buvo gerai...
Kauno Regirtoj yra vienas, pas kuri beveik visi neislaiko, toks aukstas, plikas, visada su akiniais nuo saules...
pries antra praktikos egza nuvaziavau dviem valandom anksciau ir stebejau, kokias klaidas daro ir pan... tai dauguma tikrai zioplu klaidu aikstelej pridirba - o kaltininkas - "jaudulys". Bet pas ta vyra - kiek vaziavo - niekas neislaike aikstelej, niekas... nu, gal tai tik sutapimas...

Sekmes visiem laikantiem...
Linkiu pries sedant uz vairo, giliai ikvepti ir atsipalaiduoti...

Tai cia kokiam mieste laikei?KIek maciau tai leidzia pasitaisyt,tik kai gairele nuverti-tada viskas.As nepagreitejau iki 30km/h,tai liepe is naujo vaziuot bigsmile.gif
ko gero Kaune?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-oncek: 13 gegužės 2007 - 21:40