Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva

QUOTE(Elina @ 2007 05 17, 08:34)
esu, neverk smile.gif . Įpratau prie svaigulio biggrin.gif , tiesiog jis dabar natūrali būsena

o primink man ką tau nustatė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 17, 10:44)
o primink man ką tau nustatė doh.gif

Nieko biggrin.gif . Nenustatė nieko. Nors atliko begalę tyrimų. Labili nervų sistemą ir tiek. Vegetaciniai sutrikimai. Taipogi, dėl per didelio nervų labilumo. Žodžiu nieko rimto, o savijauta neretai baugina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 05 17, 11:12)
Nieko biggrin.gif . Nenustatė nieko. Nors atliko begalę tyrimų. Labili nervų sistemą ir tiek. Vegetaciniai sutrikimai. Taipogi, dėl per didelio nervų labilumo. Žodžiu nieko rimto, o savijauta neretai baugina unsure.gif

mane irgi mano sveikata neramina, atrodo mažu turiu kokį vėžį, o gi jam nustatyt reikia spec. tyrimų, kurių man nieks nedarė g.gif bet tikiuosi kad to nėra, jau senokai pradėjau save įtikinėt, kad tai nuo nervų, nors ištikrųjų man taip neatrodo.
Man tik 3-čią kartą nuėjus pas psichiatrą pasakė, kad gali būt vegetacinė distonija. ryt vėl reiks varyt pas psichę, nes mano neuroleptikai baigiasi, tai kad paskui neprasidėtų bajeriai staigiai nutraukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 17, 09:27)
nu ir vėl visos dingot  doh.gif palikot mane vieną nono.gif  aš tuoj cry.gif

labutis. 4u.gif neverk furry-tu ne viena. mirksiukas.gif as kiek viena diena paskaitau,tik neparasau.laiko pritruksta. verysad.gif as ir buvau pas masazuotoja antradieni-sake viskas eina geryn.dar reiks pasikankint,bet jau atsistato raumenys.tik nugaroj toje vietoje,kur labiausiai jie sukieteje-atsistatineja leciausiai. blink.gif dar ir galva pasvaigs,ir sirdele paplaks,ir regejimas bus sutrikes.tai va.kaip sakoma-per kancias i zvaigzdes,ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš vakar buvau pas psichiatrę, pakeitė vaistus, išrašė tikrus antidepresantus, kad mane jie tonizuotų ir nebūčiau nuolat mieguista.
Vėl darė testus dėl depresijos, ir vėl nerado. bet rado didelį nerimą. Kai randa depresija, tai vaistus kompensuoja, o man negali kompensuot, bet sakėė vaistai geri. Jei maždaug per 1,5 sav. nebus geriau, sakė guldys savaitėlei į ligoninę doh.gif ir liepė mest rūkyt doh.gif
Atsakyti
jau 3-čia diena, kaip labai blogai jaučiuosi kai pakeitė vaistus doh.gif
nesuprantu ar man tie antidepresantai netinka, ar kaad tranxeną nutraukiau staigiai... jaučiuosi tarsi būčiau siaubingai pagiriota...kaži ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 21, 10:21)
jau 3-čia diena, kaip labai blogai jaučiuosi kai pakeitė vaistus doh.gif
nesuprantu ar man tie antidepresantai netinka, ar kaad tranxeną nutraukiau staigiai... jaučiuosi tarsi būčiau siaubingai pagiriota...kaži ką daryt?

O kokius tau vaistus išrašė?
Aš nuo zolofto pradžioj irgi labai blogai jaučiausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 05 21, 10:24)
O kokius tau vaistus išrašė?
Aš nuo zolofto pradžioj irgi labai blogai jaučiausi g.gif

man išrašė wellbutrin SR, o kaip tu jauteisi nuo zolofto, gal plačiau gali...nes nežinau nuo ko čia man taip
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 21, 10:51)
man išrašė wellbutrin SR, o kaip tu jauteisi nuo zolofto, gal plačiau gali...nes nežinau nuo ko čia man taip

Pirmą dieną pykino, o kitas dienas rytais nubusdavau labai pavargus ir su skaudančia galva. Vos iki darbo nusivilkdavau iš nuovargio. Valgyti nebegalėjau ir nebevalgiau.
Norėdavau miego, bet taip stipriai, o užmigti neužmigdavau, galėdavau pragulėti visą naktį užsimerkus, jausti kaip noriu miego, bet neužmigti be vaistų.
Dar labai streikavo širdis, atrodydavo, kad ji taip staiga krenta žemyn, ypač naktį, kartais kas pusvalandį nuo to nubusdavau.
Dvi savaites taip vargau, tada sumažino perpus dozę, dabar normaliai jaučiuosi, bet nesu tikra, kad mane tie vaistai gydo. Nerimą jaučiu kiekvieną dieną, vakarais ypač sustiprėja.

Šiandien važiuosiu pas psichiatrę, nežinau, ką ji sakys.
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 05 21, 11:00)
Pirmą dieną pykino, o kitas dienas rytais nubusdavau labai pavargus ir su skaudančia galva. Vos iki darbo nusivilkdavau iš nuovargio. Valgyti nebegalėjau ir nebevalgiau.
Norėdavau miego, bet taip stipriai, o užmigti neužmigdavau, galėdavau pragulėti visą naktį užsimerkus, jausti kaip noriu miego, bet neužmigti be vaistų.
Dar labai streikavo širdis, atrodydavo, kad ji taip staiga krenta žemyn, ypač naktį, kartais kas pusvalandį nuo to nubusdavau.
Dvi savaites taip vargau, tada sumažino perpus dozę, dabar normaliai jaučiuosi, bet nesu tikra, kad mane tie vaistai gydo. Nerimą jaučiu kiekvieną dieną, vakarais ypač sustiprėja.

Šiandien važiuosiu pas psichiatrę, nežinau, ką ji sakys.

aš visai kitaip jaučiuosi...o tas wellbutrinas, tai ir skirtas energijai pakelt, man dėl to jį ir išrašė, kad niekas neranda mano silpnumo priežasties.
as kažkodėl manau, kad man abstinensija staigiai nutraukus tranxene naudojimą, jaučiuosi lyg pagiriota, lyg serganti gripu, nei pati nežinau jau...
bet ar gali atsirast abstinensija dėl tranxeno nutraukimo(žinau kad gali) bet aš jį naudojau beveik mėnesį, ar per tokį laiką mano organizmas galėjo taip prisirišt prie šitų vaistų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 21, 11:07)
aš visai kitaip jaučiuosi...o tas wellbutrinas, tai ir skirtas energijai pakelt, man dėl to jį ir išrašė, kad niekas neranda mano silpnumo priežasties.
as kažkodėl manau, kad man abstinensija staigiai nutraukus tranxene naudojimą, jaučiuosi lyg pagiriota, lyg serganti gripu, nei pati nežinau jau...
bet ar gali atsirast abstinensija dėl tranxeno nutraukimo(žinau kad gali) bet aš jį naudojau beveik mėnesį, ar per tokį laiką mano organizmas galėjo taip prisirišt prie šitų vaistų? g.gif

Man galvą skaudėdavo irgi taip, kaip skauda, kai būna koks virusas.
Na mane visi ramino, kad per mėnesį nepriprasiu prie Lorafeno. Nežinau, gal ir nepripratau, jau baigėsi jis man.
Atsakyti
QUOTE(Daivaa @ 2007 05 21, 11:16)
Man galvą skaudėdavo irgi taip, kaip skauda, kai būna koks virusas.
Na mane visi ramino, kad per mėnesį nepriprasiu prie Lorafeno. Nežinau, gal ir nepripratau, jau baigėsi jis man.

prieš kelias dienas baigei tą lorafeną?
Atsakyti