Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva

QUOTE(Elina @ 2007 05 07, 22:58)
Aš naudojau. Netgi leidžiamus. Tuopat metu gėriau raminančius vaistus ir Betaserc

Na aš irgi tada gėriau cinariziną su bromezepamu, vieni tai raminamieji žinau kad iš bromezepamo giminės, tai tie gal ir tiktų, bet kiti neuroleptikai...kad paskui neprasidėtų haliucinacijos g.gif
Papildyta:
o ar tuos visus naudodama jauteisi geriau?
Papildyta:
Gal žinot kokius kraujagyslias plečiančius homeopatinius ar žolinius g.gif
Atsakyti
Man irgi stipriai svaigo galva, pykino. Jauciausi kaip girta. Penkta diena neistverusi nuejau pas seimos gydytoja. Tai ji is karto viskokiu plecianciu paskirt gert norejo. Sakau, be jokiu tyrimu tokiu vaistu negersiu. Tada nusiunte akiu dugno issitirt. Nieko blogo nerado. O gydziausi labai maloniai: vyras padare stipru kaklo-sprando masaza, itrinant brendzio. Dar 50g- i burnyte ir thumbup.gif Kadangi dirbu sedima darba, tai sprandas sukaustytas. Raumenys uzspaudzia kraujagysles, nepaduoda pakankamai deguonies, tai ir prasideda visokie svaigimai.
Dabar profilaktiskai pasidarau tokia procedura kas menesi ir viskas OK.
Atsakyti
QUOTE(gretka @ 2007 05 08, 09:38)
Man irgi stipriai svaigo galva, pykino. Jauciausi kaip girta. Penkta diena neistverusi nuejau pas seimos gydytoja. Tai ji is karto viskokiu plecianciu paskirt gert norejo. Sakau, be jokiu tyrimu tokiu vaistu negersiu. Tada nusiunte akiu dugno issitirt. Nieko blogo nerado. O gydziausi labai maloniai: vyras padare stipru kaklo-sprando masaza, itrinant brendzio. Dar 50g- i burnyte ir  thumbup.gif Kadangi dirbu sedima darba, tai sprandas sukaustytas. Raumenys uzspaudzia kraujagysles, nepaduoda pakankamai deguonies, tai ir prasideda visokie svaigimai.
Dabar profilaktiskai pasidarau tokia procedura kas menesi ir viskas OK.

Matai aš 50 gr. į burnytę negaliu, nes geriu raminamus, o ir šiaip mano organizmas kažko netoleruoja alkoholio doh.gif net nežinau kodėl g.gif Nors biskį išgėrus alkoholio,aš jau būnu kaip reikalas apgirtus,man daug nereikia, o paskui 3 d. pagirios kankina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 08, 10:45)
Matai aš 50 gr. į burnytę negaliu, nes geriu raminamus, o ir šiaip mano organizmas kažko netoleruoja alkoholio doh.gif net nežinau kodėl g.gif  Nors biskį išgėrus alkoholio,aš jau būnu kaip reikalas apgirtus,man daug nereikia, o paskui 3 d. pagirios kankina doh.gif

labutis furry.kaip jautiesi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 05 08, 09:49)
labutis furry.kaip jautiesi? mirksiukas.gif

Labutis labutis 4u.gif
po biskį ... šiandien geriau nei vakar. Vakar nelabai, bet vistiek buvau pardėj, tai vienu momentu kaip pasidarė silpna doh.gif bet tik kelias sekundes, tik išsigandau, iš kart pagalvojau kas mane parneš namo biggrin.gif
O kaip tau?
Papildyta:
Bet svaigimai, kaip girtumas, jau būna tik ryte, nusispjaunu 3 k., bet tas silpnumas vis dar nepalieka manęs ramybėj. Gal kokius vitaminus vėl reiktų panaudot. Prieš 3 mėn. gėriau wellwomen, tai man jie nepatiko. Turiu nuo seniau nusipirkus daylivit maximum, bet anksčiau nuo jų širdis streikuodavo, gal dabar pabandyt, gal jau nestreikuos, kai raminamus geriu. Nes vėl kokius pirkt - o jei efekto jokio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 08, 11:31)
Labutis labutis 4u.gif
po biskį ... šiandien geriau nei vakar. Vakar nelabai, bet vistiek buvau pardėj, tai vienu momentu kaip pasidarė silpna doh.gif bet tik kelias sekundes, tik išsigandau, iš kart pagalvojau kas mane parneš namo biggrin.gif
O kaip tau?
Papildyta:
Bet svaigimai, kaip girtumas, jau būna tik ryte, nusispjaunu 3 k., bet tas silpnumas vis dar nepalieka manęs ramybėj. Gal kokius vitaminus vėl reiktų panaudot. Prieš 3 mėn. gėriau wellwomen, tai man jie nepatiko. Turiu nuo seniau nusipirkus daylivit maximum, bet anksčiau nuo jų širdis streikuodavo, gal dabar pabandyt, gal jau nestreikuos, kai raminamus geriu. Nes vėl kokius pirkt - o jei efekto jokio doh.gif

as ir geriau wellwomen-man ir jie nepatiko.man nuo kazkaip bloga buvo.ir vyras gere wellman-tai ir jam bloga kazkaip nuo ju buvo. g.gif .........dziaugiuosi kad tau jau geriau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal po kiek laiko ir silpnumas pasitrauks. g.gif
Atsakyti
as geriau pleciancius ,sermion,kartu su bromazepamu ir antidepresantais pasalinio poveikio nebuvo,dabar plecianciu nebegeriu,geriu antidepresantus ir kai jauciu kad blogiau jauciuosi isgeriu ketvertuke bromazepamo,bet kai pradejau gerti antidepresantus jauciuosi daug geriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(iirrmmaa @ 2007 05 08, 11:53)
as geriau pleciancius ,sermion,kartu su bromazepamu ir antidepresantais pasalinio poveikio nebuvo,dabar plecianciu nebegeriu,geriu antidepresantus ir kai jauciu kad blogiau jauciuosi isgeriu ketvertuke bromazepamo,bet kai pradejau gerti antidepresantus jauciuosi daug geriau bigsmile.gif

Kaži kodėl man antidepresantų neišrašė g.gif o sakė, rašau silpnus antidepresantus g.gif gal tie neuroleptikai irgi panašiai kaip antidepresantai
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(furyy @ 2007 05 08, 14:28)
Kaži kodėl man antidepresantų neišrašė g.gif o sakė, rašau silpnus antidepresantus g.gif  gal tie neuroleptikai irgi panašiai kaip antidepresantai

zinok nezinau,as geriu antidepresentu pusike idiena ir sakau per dvi savaites as jau pasijauciau daug geriau.o kas tau rase seimos daktaras ar kas...?
Atsakyti
QUOTE(iirrmmaa @ 2007 05 08, 14:52)
[COLOR=blue]
zinok nezinau,as geriu antidepresentu pusike idiena ir sakau per dvi savaites as jau pasijauciau daug geriau.o kas tau rase seimos daktaras ar kas...?

Psichiatrė.
Gal ji man antidepresantų normalių nerašė todėl, kad aš neverkiu-nes apie tai daug klausinėjo, o ir psichologė nerado depresijos.
Bet kai daug kur paskaitau tai dažniausiai nuo vegetacinės distonijos visiems rašo antidepresantus g.gif
Kaip šiandien jaučiatės mergaitės?
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 05 09, 10:49)
Psichiatrė.
Gal ji man antidepresantų normalių nerašė todėl, kad aš neverkiu-nes apie tai daug klausinėjo, o ir psichologė nerado depresijos.
Bet kai daug kur paskaitau tai dažniausiai nuo vegetacinės distonijos visiems rašo antidepresantus g.gif
Kaip šiandien jaučiatės mergaitės?

siandien jauciuosi ne kaip. schmoll.gif matai ''mano dieneles'' prasidejo,tai ne kas.................. blink.gif o kaip tu?o tau furry menesines nesutrike,kai sitos nesamones darosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 05 09, 09:56)
siandien jauciuosi ne kaip. schmoll.gif matai ''mano dieneles'' prasidejo,tai ne kas.................. blink.gif o kaip tu?o tau furry menesines nesutrike,kai sitos nesamones darosi? g.gif

pirmus 2 mėnesiu buvo sutrikę, po to susitvarkė. Pirmą mėnesį buvo taip užsitęsę, kad būčiau pagalvojus, kad nėščia, bet kad vyro ilgiau kaip mėnesį nebuvo biggrin.gif tai teko atmest tą galimybę biggrin.gif
o tavo?
Atsakyti