Įkraunama...
Įkraunama...

Svaigsta galva

QUOTE(furyy @ 2007 07 22, 21:52)
man ankščiau panašiai būdavo, rankos ir kojos šaltos, o viduj tarsi dega viskas...
ar tu rjolančik niekada nebuvai neuromedoj?
Man tai reik dar 3 tyrimus pasidaryt, ale jaučiu kad nespėsiu g.gif

ne nebuvus zinok neuromedoj...... schmoll.gif kokius tau tyrimus reikia pasidaryt?o kaip tu ten norvegijoj dirbi ar ne?
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 07 22, 21:33)
ne nebuvus zinok neuromedoj...... schmoll.gif kokius tau tyrimus reikia pasidaryt?o kaip tu ten norvegijoj dirbi ar ne?

reikia pasidaryt:
1. kaklo šoninę rentgenogramą (dėl ataugų);
2. Vegetacinės nervų sistemos tyrimą;
3. galvos ir kaklo kraujagyslių tyrimą.
Į Norvegiją varau padirbėt. Uogausiu miške smile.gif
Papildyta:
Švedijoj pradirbau mėnesį, tai buvo visokių dienelių, dažniausiai į darbą eidavau svaigdama truputį, buvo vieną dieną labai blogai, kai negalėjau dirbt...galvojau nualpsiu.
Buvau ir pirty kelis kart ir soliariume ir bloga nepasidarė nuo karščio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 07 23, 09:58)
reikia pasidaryt:
1. kaklo šoninę rentgenogramą (dėl ataugų);
3. galvos ir kaklo kraujagyslių tyrimą.
Į Norvegiją varau padirbėt. Uogausiu miške smile.gif
Papildyta:
Švedijoj pradirbau mėnesį, tai buvo visokių dienelių, dažniausiai į darbą eidavau svaigdama truputį, buvo vieną dieną labai blogai, kai negalėjau dirbt...galvojau nualpsiu.
Buvau ir pirty kelis kart ir soliariume ir bloga nepasidarė nuo karščio schmoll.gif

nu tai liuks kad po truputeli atsigauni.... thumbup.gif ziurek nepersidirbk...nors gal i nauda darba-negalvoji apie tas ligas... g.gif o kas tavo vaikucius ziuri?
Atsakyti
[quote=furyy,2007 07 23, 07:58]
reikia pasidaryt:

Furry, o kas cia per tyrimas ir kur ji atlieka? Niekada apie toki nesu girdejus. Man tai tik is bendru simptomu nustate ta distonija ir viskas, jokio tyrimo.

Beje, po kiek tu geri xanaxo ir fluanxsolio?

Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2007 07 23, 13:37)
Furry, o kas cia per tyrimas ir kur ji atlieka? Niekada apie toki nesu girdejus. Man tai tik is bendru simptomu nustate ta distonija ir viskas, jokio tyrimo.
Beje, po kiek tu geri xanaxo ir fluanxsolio?

tą tyrimą daro Kaune privačioj klinikoj Neuromeda, kainuoja jis 69 lt, daro 1 val. Sakė tą aparatūrą turi ir Vilnius, bet Neuromedoj kokybiškesnis. Nustato ar tau tikrai vegetacinė nervų sistema. Aš jau užsiregistravau pirmadieniui. Nes kol nepasidarysiu tyrimo tai ir nežinosiu ar gydausi nuo to, ko reikia...
Xanax aš gėriau 0,5mg po 1 tablę 3k.d.
Fluanxol po1 tabl. ryte ir vakare.
Tiesa jau geriu xanax po pusė tabl. nes būtų neužtekę vaistų, todėl savavališkai pamažinau dozę.
O kiek tu naudoji?
rjolančik, mano vaikučiai buvo su vyro žmona, bet jiem labai nepatiko, sakė gyvenime pas ją daugiau neliks, o į Norvegiją vešimės, užsidirbs pinigų
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 07 23, 17:00)
tą tyrimą daro Kaune privačioj klinikoj Neuromeda, kainuoja jis 69 lt, daro 1 val. Sakė tą aparatūrą turi ir Vilnius, bet Neuromedoj kokybiškesnis. Nustato ar tau tikrai vegetacinė nervų sistema. Aš jau užsiregistravau pirmadieniui. Nes kol nepasidarysiu tyrimo tai ir nežinosiu ar gydausi nuo to, ko reikia...
Tiesa jau geriu xanax po pusė tabl. nes būtų neužtekę vaistų, todėl savavališkai pamažinau dozę.
O kiek tu naudoji?
rjolančik, mano vaikučiai buvo su vyro žmona, bet jiem labai nepatiko, sakė gyvenime pas ją daugiau neliks, o į Norvegiją vešimės, užsidirbs pinigų

su vyro zmona?gal kazka ne taip supratau? g.gif turbut pirma zmona.nepyk kad as kisuosi ne i savo reikalus.... doh.gif o tirtis tikrai butina.pasidaryk tuos tyrimus-bent zinosi nuo ko gydaisi... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 07 23, 18:21)
su vyro zmona?gal kazka ne taip supratau? g.gif turbut pirma zmona.nepyk kad as kisuosi ne i savo reikalus.... doh.gif o tirtis tikrai butina.pasidaryk tuos tyrimus-bent zinosi nuo ko gydaisi... mirksiukas.gif

ups doh.gif su vyro brolio žmona. net pati pradėjau juoktis.
aš irgi manau kad verta pasidaryt tą tyrimą. bus viskas aiškiau. ar pati nenorėtai pasidaryt tą tyrimą?
žinai, man daktarė neuromedoj sakė, kad greičiausiai man mišrus, todėl reiktų ir kitus tyrimus pasidaryt, ale kad dabar neregistruoja kraujagyslių tyrimam. tai nors vieną pasidarysiu.
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 07 24, 09:24)
ups doh.gif su vyro brolio žmona. net pati pradėjau juoktis.
aš irgi manau kad verta pasidaryt tą tyrimą. bus viskas aiškiau. ar pati nenorėtai pasidaryt tą tyrimą?
žinai, man daktarė neuromedoj sakė, kad greičiausiai man mišrus, todėl reiktų ir kitus tyrimus pasidaryt, ale kad dabar neregistruoja kraujagyslių tyrimam. tai nors vieną pasidarysiu.

sveikute.matai del tu tyrimu....as klinikose esu pasidarius kaklo kraujagysliu tyrimus-tai sake tipo nuo gimimo kairej pusej kaklo kraujagysle siauresne.bet as kazkaip sita susiaurejima sieju su ta mano raumenu itampa kairej pusej.o del galvos kraujagysliu-as gi dariausi magnetini rezonansa-nieko neparode.del ataugu ir dariausi-nieko....as viska kauno klinikose dariausi per pazystama..tai va.dabar jau nuo rudens niekur neinu....atsibodo... doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 07 23, 15:00)
O kiek tu naudoji?

Fluanxoli taip pat kaip ir tu geriu, tik antra gal labiau paavakary 16val., o xanax 2k po 0,25 ryte ir nakciai, bet name pradzioj taip migde, kad buvau pamazinus doze per pus. Gydytoja pati patare ieskot optimalaiusios dozes.
O tu dar ir zoloft geri?
Kazkodel man niekas apie si tyrima nera ne uzsimines. Is dalies gal todel, kad gydytis nuo visu tu ligu visvien tais paciais vaistais. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2007 07 24, 14:02)
O tu dar ir zoloft geri?
Kazkodel man niekas apie si tyrima nera ne uzsimines. Is dalies gal todel, kad gydytis nuo visu tu ligu visvien tais paciais vaistais. g.gif

jo. geriu ir zoloft.
kiek teko skaityti tai tokie kaip xanax negydo, o tik ramina ir slopina simptomus, o fluanxol ir zoloft gydo.
man irgi iš daktarų nieks apie tokį tyrimą neužsiminė, tipo nustatomas tik iš bendrų simptomų. tų aparatų yra tik 2 Lietuvoj. Vieną turi Neuromeda, kitas kažkur Vilniuj.
O valdiškoj nėra, todėl nieks apie jį ir neužsimena. Kai kai padaro tyrimą, tai man atrodo ramiau, nes tikrai žinai kad nuo tos ligos gydaisi.
Atsakyti
Jo, xanax tai tik kol prades fluanxolis veikt, kad nerima nuimtu. Xanax man sake reiks nutraukt po kurio laiko.

Bet as ne tik valdiskai gydaus ir tiriuos, o va nepasiule. Kazi kur Vilniuj ji yra.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2007 07 25, 15:28)
Kazi kur Vilniuj ji yra.

Na nežinau...gal kokioj grybo g.
Tiesa, man viena forumietė į až buvo rašius, kad darėsi tą tyrimą Vilniuj.
Tuoj pasikuisiu, jei neištrynus laiškelio, pasakysiu kuri, tai parašysi į až, gal atsakys.
Papildyta:
Va radau. ta forumietė yra Londaa. Parašyk jai į až, gal pasakys kur tą tyrimą darėsi Vilniuj.
Atsakyti