QUOTE(Loram @ 2008 07 04, 18:15)
Bahama mama - o aš dar pasicekavysiu

o bent galvos KT padarė?
aišku, gydytojui geriau matyt, bet vis tiek įdomu

ir jokių vaistukų neišrasė?
ne, Loram, man KT nedarė, tik bendrą kraujo tyrimą ir neurologas patikrino refleksus ir išklausęs mano pasakojimo, kaip kas prasidėjo, staigiais judesiais paguldė ant vieno, paskui ant kito šono. Kai paguldė ant dešinio, "karuselė įsijungė", liepė tuo metu būt atsimerkus, kad matytų mano akis - pati jaučiau, kaip tuo metu akys lakstė, iš to jis ir pats pamatė, kad aš svaigstu. Ant kairio šono paguldžius jaučiau tik lengvą svaigimą, bet tikrai ne tokį, kaip ant dešinio. O dabar iki šiol esu apdujusi, kaip girta, pykina, negaliu pažiūrėti į maistą, tik prisiverčiu vandens ar arbatos atsigerti. Kai pamiegu, atrodo, kad jau visai gerai jaučiuosi, bet pavaikštau, pajudu, ir vėl viskas prasideda. Kai užeina tas svaigimas, negaliu žiūrėti į veidrodį ir televizoriaus, visąlaik norisi būt nuleidus galvą ir akis žemyn arba užsidengti vieną akį. Ir dabar rašau nežiūrėdama į monitorių, nes turbūt
apsivemčiau 
Vaistų jokių neišrašė, nes sakė, kad gydymo mano atveju nėra. Kai paklausiau, kaip palengvinti savo tokią šlykščią savijautą, atsakė, kad reikalinga ramybė, nedaryti staigių judesių ir viskas turi praeiti savaime. Aišku, man tai menka paguoda, juo labiau žinant, kad tai bet kada gali kartotis (nors man dar iki šiol nesibaigia)
The one who follows the crowd will usually get no further than the crowd. The one who walks alone, is likely to find himself in places no one has ever been. Albert Einstein