Įkraunama...
Įkraunama...

Krymas

[quote=Giedrutia,2006 06 15, 15:37]
[quote=tiramisu,2006 06 14, 21:33]
Dėl vizų patarčiau paskambinti į Ukrainos konsulatą .

Bet juk į Ukrainą vizų nereikia... g.gif
[/quote]
Aš irgi girdėjau , kad dabar pasienį išduoda vizas, bet lygtai nevisur ir aplamai su ukrainečiais man atrodo reikia atsargiau . Tai jie draudimo sveikatos reikalauja , tai vaučero tai dar kokio velnio . Aš geriau viska konkrečiau išsiaiškinčiau.
Ir dar pusbrolis pasakojo , kad jie važiavo per sieną netoli Lvovo , tai prastovėjo 12 val , o labai daug mašinu važiavo be eilės . Tai jis apsipiko su pasienėčiais , pakele triukšmą , tai ji po tuo dar kelias valandas pralaikė muitinėje , nes žmonos pasas jiems pasirodė "padirbtas " , tai dar kažkokiu velniu prigalvojo , aišku viskas buvo tvarkoje ,bet nervu pagadino. g.gif
Atsakyti
į ukrainą vizų nereikia,kaip bevažiuotum traukiniu ar automobiliu,
bet jei važiuoji per baltarusija tai reikia baltarusiškos tranzitinės vizos (apie 17lt.), o dėl draudimo, tai ir šiaip geriau jį turėti ypač važiuojant automobiliu.
Atsakyti
Mano draugai vazineja kas metus i Kryma,bet ne visai i ji,o kazkur salia,mazam kaimelyje.tai jie gyvena pas zmones, sake pernai kambarys su visais patogumais zmogui kainavo 5doleriai, o su tualetu lauke 2-3 doleriai.Cia visai prie pat juros.
Maistas kavinese - apie 10 doleriu pietus is triju patiekalu dviem zmonem.O vaisiu tai sake niekur tokiu skaniu negausi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ! Ir visur kavinese reikia viska atskirai uzsisakineti.Jei prasai karbonado,tai nepamirskit pamineti ir garnyro,nes jiems taip ir atnese viena gabaliuka mesos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai buvo vos ne pati blogiausia kelione mano gyvenime, kuriu apturejau tikrai nemazai, mokejome gan brangokai nes gyvenome geriausiame viezbutyje"Jalta Inturist" sumokejom nerealias bapkes, bet maistas buvo toks sssssss kad net nezinau kiekviena diena vis taspats doh.gif doh.gif doh.gif ir siaip servisas visas blogas, taxistai taip pat nu vienu zodziu dievo pamirstas kampelis ir dar labai labai branus, nors istikro ner uz ka ten moketi schmoll.gif schmoll.gif
tikrai nepatariu vaziuot, geriau jau i kokia turkija nulekt ir bus daug geriau doh.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Man Krymas - kraštas, palikęs daugiausia gerų įspūdžių. Buvau prieš 5 metus. Kam reikia didelių prabangių vakarietiškų viešbučių, gal geriau lai ten ir nevažiuoja, bet tie, kas mėgsta kalnus, jūrą... keliauti - tikrai nenusivils.
Atsakyti
QUOTE(zippy @ 2006 06 21, 07:45)
thumbup.gif
Man Krymas - kraštas, palikęs daugiausia gerų įspūdžių. Buvau prieš 5 metus. Kam reikia didelių prabangių vakarietiškų viešbučių, gal geriau lai ten ir nevažiuoja, bet tie, kas mėgsta kalnus, jūrą... keliauti - tikrai nenusivils.

drinks_cheers.gif aš taip pat galvoju, ir šiais metais ten trauksiu.....
Atsakyti
Biski mane nuliūdinot su Krymu verysad.gif Žadėjom rugpjūtį su visa šeimyna ten keliauti, bet tikriausiai teks pasirinkti kitą šalį.
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2006 06 22, 11:25)
Biski mane nuliūdinot su Krymu verysad.gif Žadėjom rugpjūtį su visa šeimyna ten keliauti, bet tikriausiai teks pasirinkti kitą šalį.

nėr čia ko liūdėt, tiesiog reikia teisingai pasirinkti,
jei iš poilsio tikiesi puikaus serviso ,tai krymas tikrai ne ta vieta, o jei mėgstat aktyvų (netgi ir pasyvų smile.gif )poilsiavimą ir lauko dušas negasdina - tai tikrai galima puikiai pailsėti ir daug pamatyti už labai padorią kainą (turiu omeny labai prieinamą). tuo labiau ,kad gamta ten tikrai graži, o oras puikus.
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2006 06 22, 11:25)

Be reikalo . Mano dukra pastoviai serga sinusitu ir kitom peršalimo lygomis. doh.gif
Tai va po Krymo pas mus jokiu lygu iki balandžio mėnesį ne buvo . Nes ten prisimaudidavo , priskalaudabvo nosį su juros vandeniu ir klimatas nuostabus.
Kai griždavome iš kitu kurortu tai jau spalį mėnesį snarglį turėjome .
Atsakyti
norėčiau paklausti, o kaip su sveikatos draudimu - kas vykote automobiliu į Krymą - ar draudėtės, kur draudėtės ir kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Bagyra @ 2006 06 27, 13:10)
norėčiau paklausti, o kaip su sveikatos draudimu - kas vykote automobiliu į Krymą - ar draudėtės, kur draudėtės ir kiek kainavo?

Mes draudemes . Kainavo 27 lt. vienam žmogui . t.t. ir vaikams.
Draudima forminome Justiniškėse , netoli konsulato draudimo bendrovė , kuri tik ir užsijima apiforminimu draudimu į Ukraina . Gal dabar kas ir pasikeitė , bet anksčiau apsidrausti galima buvo tik pas jos
Atsakyti
o kažin Kaune kur galima tokiu draudimu apsidrausti?
Atsakyti