vos atsikrauscius is 2 kamb. butuko ir 3 aukstu+rusys nama, patikekit, apima siokia tokia isterija! labai smagu, aisku - sodas lauke, net savas miskelis...bet name kiek dabo!
cia atvaziuodavome ir anksciau. Karta i menesi keliom dienom. Bet dabar, kai yra mazas vaikelis, kita panele 4 metu ir vyras, kurio tvarkos ribos yra labai labai placios....ne kas, oi ne kas...
atrodo, kad kasdien turiu eiti bent per 4 kambarius tvarkydama, nes virtuve, rastine, miegamasis ir vonios kambariai reikalauja nuolatines prieziuros. Kitu atveju reikia generalinio valymo karta i savaite. Neperdedu visiskai. Ir jau palieku kitus kambarius ramybej (saliona isvalau karta i savaite-dvi, virsutini auksta taip pat, nes ten judejimas mazesnis, nors vistiek yra).
Ir nespeju. Drasiai galiu sita pasakyti. Gal per kuri laika ismoksiu, taiciau kol kas sukuos ir sukuos ir vis nebaigiu tai vieno, tai kito dayko.
be abejo, prie to prisideda ir tai, kad atsikraustem cia tik pries nepilnus pora menesiu, taigi nemazai daiktu dar iesko savo vietos ir tai jau savaime erzina ir daro netvarka..
ech...gal kada ir i mano kiema ateis svente ir ismoksiu greitai suktis bei tvakingai gyventi
namu tvarkytoja kartai tikrai praverstu (kai isterija del netvarkos apima)

ai, dar mano vyras vis sako, kad man pas psichologa reikia del to tvarkymosi! sake, kad nei vienas normalus zmogus nebludineja tiek kiek as ir neplauna grindu taip daznai (jau nekalbant apie tai, kad isvis kokio velnio lova reikia pakloti, kai vakare vistiek ten grysi ir niekas net nezinos, kad buvai ja paklojes isskyrus tave pati)