Įkraunama...
Įkraunama...

Namų tvarkymas

QUOTE(Mademoisellee @ 2009 10 20, 14:16)
Labai as uzsidegusi sita ideja, reikes ieskoti kokio krepsio tinkancio prie interjero  bigsmile.gif  Nujauciu, kad namiskiai bus labai nustebe ir mano naujaji tvarkos ivedima bandys panaudoti pries mane  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ieškosiu ir aš,bet bėda tame , kad mano knyga šalia lovos yra "vietoje", o vyras jei padeda ant palangės tai jau "ne vietoje" blush2.gif terorizuos ir mane jie dėl knygos,tušo blakstienų ir akinių lotuliukas.gif
Atsakyti
svarbiausias dalykas-nesureiksminti dulkiu ir tvarkymo. Kazkaip neturiu mados skirti laika tvarkymuisi savaitgali, faktiskai tvarkausi tada, kai ima badyti akis kas nors. Ziuriu kriaukle jau neblizga-greit isvalau, kita diena vonia. Po to uzplaukia dulkes nuvalyti ar grindis isplauti. Finale-namai visada tvarkingi, o as nejauciu, kad tvarkyciausi biggrin.gif aisku, neturim vaiku ar gyvunu, kurie sertusi ir mano vyras jau labai tvarkingas. Ir dar vienas dalykas-nereikia apsikrauti daiktais, tai ir susitvarkoma greiciau ir dulkiu maziau prisirenka biggrin.gif
Atsakyti
Agne, as as meniskai tvarkau namus pati, bet kaip saknt tada kada noriu, juk gyveni tik viena karta gyvenime, tai kam apsisunkinti ji nemaloniais dalykaus.
klausiai ka naudoju, as praktiskai naudoju visa ispaniska produkcija. Namams, kad nereiketu daug valikliu rekomenduociau pora: Aquagen IC - visu tipu grindins (plyteliu, granito, plaukiojanciu lentu, mediniu, linoleumo) Suteikia gauvuma, greitai dziusta, neplieka pedu pliusas, kad viska isplauni viena priemone, o nuskalauti nereikia. Nusipirk gera mopa - sluota, patikek, palengvins darba:))))o visiems kambario pavirsiams rekomenduoju Aguagen Multi - irgi gerai blisga. svarbiausia nereikia nuskalauti, pasiemus sluoste nurski ir valai. jei reikes kitu sio gamintojo priemoniu rasyk,, patarsiu;) Juos gali isigyti www.enamams.lt
Atsakyti
Pradedu tvarkytis nuo svetainės ,surenku išmėtytus daiktus į vietas,laikrasčius ,žurnalus nuo stalo į vietą arba į rūsį deginti. Išsiurbiu svetainės kilimą,nuvalau dulkes svetainėje nuo palangių ,stalo,sekcijos... Toliau su siurbliu keliauju į koridorių jį išsiurbiu ,pakeičiu katino kraigą, išsiurbiu wc grindis,išsiurbiu kitą koridorių ,išsiurbiu vonę,virtuvę,miegamajį . Siurblį padedu į vietą . surenku šiukšles iš šiuškšlinių,virtuvės,vonios,toaleto į didelį maišą ,išplaunu vc,nuvalau dulkes. Koridoriui nuvalau dulkes,sutvarkau vonę ,išvalau . Virtuvę aptvarkau (išmėtytus daiktus) , nuvalau dulkes miegamajam, išplaunu grindis ( koridoriuose ir virtuvėje) , išvalau laiptinę. Toks tvarkymasis kiekvieną savaitgalį .(gal ką užmiršau nežinau).
Valymo priemones kiekviena šeimininkė pasirenka pati sau tinkamiausias mirksiukas.gif
O kokia jūsų tvarkymosi eiga? bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

kažkaip neberandu temos apie namų tvarkytojas ... g.gif Paieškoje duoda rezultatą, bet pačios temos neberodo verysad.gif Gal kuri pastebėjot, tokią temą?

taip pat norėjau paklausti, kiek mokate Vilniuje už namo tvarkymą ir kas kiek laiko pas jus apsilanko namų tvarkytoja ?

Būčiau dėkinga už bet kokią info 4u.gif nes matau, kad be pagalbos jau sunkiai išsiversim... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Sia savaite keliames gyventi i naujus namucius. Ten viskas nauja, grazu wub.gif Tik va baisu, kad nezinau nei vieno gero valiklio, apart maximiniu Ajax ir Vanish... Noreciau paklausti:
1) Su kuo geriausia valyti medzio plokste? Kalbu apie virtuviniu baldu spintutes?
2) Su kokiu valikliu plaunate laminata-medines grindis? Turime Karcher garu plaunama siurbli, bet kazin ar jis su savo garais nepagadintu siu grindu? g.gif
3) Su kokiu valikliu valote Ravak vonias?
4) Kokiu valikliu valote tarpus tarp plyteliu, jie sviesus? Be to yra vonios apacia klijuota mozaika, jos tarpai taip pat balti... doh.gif
5) Kokiu valikliu geriausia valyti visa santechnika: kranus?
6) Kuo valote buitine technika+stiklines kaitlentes?

doh.gif Na ir prirasiau... Aciu labai is anksto uz atsakymus aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 25 kovo 2010 - 12:05
QUOTE(Invincible @ 2010 03 25, 12:04)
...
6) Kuo valote buitine technika+stiklines kaitlentes?

doh.gif  Na ir prirasiau... Aciu labai is anksto uz atsakymus  aciuks.gif

daugeliu atvejų naudoju tiesiog mikropluošto šluostę, o vat kaitlentėms tai super tinka lietuviškas higėjos orkaičių valiklis (čia tokiam generaliniam tvarkymui ax.gif ), o kasdienai yra viledos kempinėlė, skirtsa būtent kaitlentėms bigsmile.gif
vonioje man nepakeičiamas paprastas cif valiklis (pas mus vanduo be galo kietas, geležis n kartų viršija normas, tai kiti nelabai įveikia)
Atsakyti
sveiki, noreciau paklausti kokias sluotas naudojate namuose? as visada naudodavau paprasta ta sepeti senoviska, o dabar dave pabandyti ta viledos sluota, tai taip patiko, nes ji labai lanksti, patogi, bet kur su ja prieisi. Tik va tas skuduras ant jos man nelabai patiko, bet maciau kad yra didelis ju pasirinkimas senukuose, koki pasirinkt? ir ar naudojate kibira kuris nugrezia ta skudura ?
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2010 01 18, 00:02)
na ir aišku viską labai greit susitvarkau kai laukiu svečių ax.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Aš irgi prie tinginių visada buvau, nu neima manęs noras tvarkytis, nors tu ką... Tik kai išsikraustėm į namą, kuriame viskas nauja ir blizga, nori nenori, privalai palaikyti tą švarą. Iš pradžių labai greitai pavargdavau plaudama grindis... Plaunu su tokio tipo šluoste: user posted image

pastaruoju metu jos gerai neišgręžiu ir plaunu su tokia šlapoka, tai viskas dukart palengvėjo ir dabar jau kasdien išsiplaunu grindis smile.gif Stengiuosi, kad atėjus netikėtiems svečiams netektų raudonuoti ir pastoviai apmėtau daiktus, susiplaunu indus (prie indaplovės niekaip neįprantu, nors jau ne už kalnų metai, kaip kartu gyvename biggrin.gif ), pirmame aukšte kasdien išplaunu tualeto kambarį, nes nei vyras, nei jo artimieji neturi mados po savęs bet kiek kažką pravalyti blink.gif
Dar spintelės pas mus virtuvėje blizgios, juodos, tai bent kartą per savaitę tenka poliruoti, nes mažosios pirštukų pilna visur doh.gif

Svajojau apie namų tvarkytoją, bet kažkaip gėda būtų - pati jauna, tik mokausi ir lelių auginu, tai jei jau namų nesusitvarkyčiau, pačiai gėda būtų...
Va dar ko nekenčiu, tai lyginti mad.gif todėl išdžiūvusius drabužius sulankstau ir keletai dienelių nukišu į kokį kampą blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti

i 
Tema nėra skirta skelbimams, todėl jie yra pašalinti.
Atsakyti
QUOTE(Sankvl @ 2010 03 01, 21:10)
Agne, as as meniskai tvarkau namus pati, bet kaip saknt tada kada noriu, juk gyveni tik viena karta gyvenime, tai kam apsisunkinti ji nemaloniais dalykaus.
klausiai ka naudoju, as praktiskai naudoju visa ispaniska produkcija. Namams, kad nereiketu daug valikliu rekomenduociau pora: Aquagen IC - visu tipu grindins (plyteliu, granito, plaukiojanciu lentu, mediniu, linoleumo) Suteikia gauvuma, greitai dziusta, neplieka pedu pliusas, kad viska isplauni viena priemone, o nuskalauti nereikia. Nusipirk gera mopa  - sluota, patikek, palengvins darba:))))o visiems kambario pavirsiams rekomenduoju Aguagen Multi - irgi gerai blisga. svarbiausia nereikia nuskalauti, pasiemus sluoste nurski ir valai. jei reikes kitu sio gamintojo priemoniu rasyk,, patarsiu;) Juos gali isigyti www.enamams.lt

Nu kaip gali vienas valiklis visu tipu gindims tikti? g.gif Visu pirma medines ir co zymiai jautresnes dregmei ir cheminems medziagoms. Geriausia tinka medinems valymo priemones su muilu, bet tik ne su vasku. Nes su laiku galesit ta vaska paskui lopetelem grandyti doh.gif . Granitui naudoju paprasciausiai indu ploviklio pora lacsu. Plytelem stikline acto i kibira vandens thumbup.gif . Bet pasitaiko "nevykusiu" plyteliu tai tenka su muilo valikliu, kad ruozu neliktu.
Sluotos taip pat skiriai del pavirsiu, nes medines tik su vos dregnu mikrofazer skuduru "pravaziuoju".

QUOTE(uogelle @ 2010 03 08, 11:47)
Sveikos  4u.gif

kažkaip neberandu temos apie namų tvarkytojas ...  g.gif Paieškoje duoda rezultatą, bet pačios temos neberodo  verysad.gif  Gal kuri pastebėjot, tokią temą?

Gal si tema? http://www.supermama...howtopic=596809
Atsakyti
Kadangi aš stengiuos kiekvieną dieną tvarkytis, tai tikrai daug darbo nereikia įdėt, bet jei kokią dieną nesitvarkai, tai kitą-žymiai daugiau. O jei savaitę nesitvarkyčiau, tai savaitgalį kažin ar viską spėčiau su 3 vaikais smile.gif
Atsakyti