Na nezinau, as kai kuriu pasipiktinimu tikrai nesuprantu
kai gyvenau senuose namuose, dazniausiai skalbykle jungdavau TIK naktimis. skalbykle nauja, sureguliuotos kojytes, nedreba beveik. pati budama salia vonios uzdarytomis durimis jos beveik negirdziu, miegamajam isvis. kaip ja gali girdeti kaimynai? juk nemiega vonioje, ar salia jos duru

beje ir skundu is kaimynu niekada nebuvo. juk jei ateitu, pasakytu, kad trukdo, na nebeskalbciau naktimis
dabar taippat skalbiu tai nakti, tai savaitgali, bei naudoju dziovykle

miegamieji tolokai nuo skalbyklos, tai negirdziu visai, o ir skalbianke naujesnio modelio tyli. skundu velgi negaunu.
beje, pati asmeniskai, kaimynu buitines technikos negirdziu visiskai, todel nesuprantu, kaip jus ja girdite

regis, glusa nesu...
kita vertus, tai pagal jus ir indaploves negalima jungti nakciai

plauku dziovintuvo anksti ryte?
mano kavavire garsiai mala kava, miegamajam ja girdziu siek tiek

tai vadinas kaimynai irgi girdi

tuomet, reiskia mb pries darba kavos gerti negali
na jei girdite, kai pas kaimynus nuleidziamas wc vanduo, ar vanduo i vonia bega, tai ir maudytis velai nebegalima?
rizikuoju uzsitraukti jusu nemalone, bet tai mano nuomone...
p.s. tai jei kaimynu kudikis naktimis bliauna, tai ir gi galima kviesti policija? nes asmeniskai man, tai tolygu bumcikams

ir miegot trukdytu lygiai taippat, kaip ir muzika
belieka dziaugtis, kad kaimynai kudikiu neturi, tai nera kam rekti, sokiu neorganizuoja, muziku neklauso ir ju isvis beveik nematau. labai tikiuosi, kad ir as jiems netrukdau