Hm, galvojau, kad tokios temos supermamoj nerasiu, bet yra!
Su kaimynais ir cia bedos... Turim tokius kurie vos uz 40m gyvena. Musu sodyba kampine, pieva, sodelis, kiemas ir ivaziavimas i kiema. Pas kaimynus analogiskai tik pieva zu tvarto. Taigi, kazkada, kai buvau dar jaunesne, gudrociai pasidare pravaziavima pro musu kiema, zodziu pas juos iseina toks kelias ratu aplink ju nama, o musu keliukas gaunasi kaip bedras ivaziuot ir isvaziuot

Paskutiniuoju metu mane jie nerealiai erzina, gal kad dabar pas tevus gyvenu, gal kad vyro seniai neturejau, nezinau.
Zodziu, rupgjuti kai buvo tos didziosios liutys, paplove musu keliuka labai smarkiai, pasidare grioviai dideliausi. Bet kaimynai nenustojo juo vazine, tik jau savo pieva labiau lipo, gaila transporto. Tuo laiku dar Vilniuj gyvenau. Po kiek laiko, kai tetis nesiskubino jo taisyt, atejo tas kaimunas ir skundzias, zodziu, taisyt reik keliuka, jam duslintuva kabino:DDDDDD Tetis ir taise. Vienas, tiesa, dar mama ir sese padejo plytas vezt, det ir pan... Vualia! Keliukas pataisytas. Ir vel jie padlos mala. O man vis labiau siutas eme.
Dar pries kuri laika, motina skambino skundesi, kad po langais geles ismindziotos, o pas juos gyvena kaimynes brolis senbernis, ligonis kazkoks. Zodziu mes jau seniai itarinejam ji, kad sis nakti sliukina po langais ir mus stebi, klausosi ka kalbam. Tai as pasiutusi, kad motina vel itare esa jis ten geles isminde ir man skundziasi, parasiau zinute kaimynu dukrai. Motina pasakojo koks erzelis pas juos namuose kilo, riksmai :DDDDD Dabar atrodo nebevaiksto po langais. Dar sake, kad buvo atejes manes klaust, galvojo, kad as kaime esu, tai butu pasiaiskines kaip as ji pastebejau :hahaha
Pries keleta men tetis patyre infarkta, sunku. FB pagrasinau tvoras tvertis nuo kaimynu. Siek tiek suveike, nes vos prasiau tokia minti prisijunge ju dukra. Tikiu, zinia perdave. Tetis irgi nervuojasi. Sakau, nueikit pasakykit ir bus ramu. Bet tetis bailys, mama apsimeta, kad jai nerupi, o man vis labiau nervai verda. Vos tik vaziuoja kuris is ju as vos sulaikau nora begt prie lango ziuret pro kur vaziuoja.... Siaubas, sogas ciuozia. Vis siulau ikast keleta kuolu ant kelio, negi vaziuos ant suns...
Patarkit, gal kam tokiu ar pan variantu buvo.Bijau ka nors viesai rasyt, motina jau bijo ka nors man ir pasakot, nes pasidariau baisi karstakose...