Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

Mylia,

tai kad ten nieko ypatingo, tie patys meteoritai tik mazesnese dezutese triju rusiu 4u.gif
Pirkau Kopenhagos duty free.Paemiau paskutini rinkini smile.gif .Kolege irgi norejo pirkti, tai ieskojom per visas parduotuves oro uoste, bet nebebuvo. Pardaveja sake, kad ten jiems su Guerlainais stringa tiekimas, nebespeja gaminti.Globaline meteoritu manija lotuliukas.gif

Tame rinkinyje trys spalvos: mythic, tie ruzavesni ir rudesni.Nebepamenu pavadinimu...
Atsakyti
oi tada atsiprasau, susimaisiau, galvojau, kad tu kalbejai apie ta spalvota naujiena, kur neseniai paeiksliukas buvo idetas 4u.gif
Atsakyti
nu merginos duodat lotuliukas.gif
meteoritu manija uzkreciama, as net ju akyse nemaciau o jau noriu lotuliukas.gif
vaziuosiu i parduotuve paziuret o paskui ieskosiu gal kas nores dalintis ax.gif
Atsakyti
O gal kas galetu parvezti man is duty free ta rinkinuka, skolinga nelikciau mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Na aš irgi, nors dar nemačiau, bet jau noriu lotuliukas.gif doh.gif Gal kas nors paskutiniu metu prasieėjo per Kristianas, gal zinote kokia padėtis pas juos su meteoritais, ar yra kur nors tas išgirtasis Mythic ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2007 03 01, 15:36)
Na aš irgi, nors dar nemačiau, bet jau noriu  lotuliukas.gif  doh.gif  Gal kas nors paskutiniu metu prasieėjo per Kristianas, gal zinote kokia padėtis pas juos su meteoritais, ar yra kur nors tas išgirtasis Mythic ? g.gif

Kristianos treciadieniais gauna prekes, siandien ketvirtadienis, tai gal kurioj nors ir yra, pabandyk pasiskambinti, kad nereiketu be reikalo lakstyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 03 01, 16:44)
Kristianos treciadieniais gauna prekes, siandien ketvirtadienis, tai gal kurioj nors ir yra, pabandyk pasiskambinti, kad nereiketu be reikalo lakstyti smile.gif

Ačiū mirksiukas.gif Na šiandien dar nelėksiu pirkti, bet bent jau žinosiu, kada galima eiti ieškot bigsmile.gif
Atsakyti
buciau zinojus kad yra toks rinkinukas tai tikrai buciau geriau ji pirkus , kokia jo kaina?
Atsakyti
4u.gif o gal kuri nors bandėt maišyt meteoritus???
Kaip tik daba sukasi tokia mintis mano puodynėje, tai net nezinau kokio efekto tikėtis.
Pamaniau, čia praverstu kompetetingos komisijos konsultacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2007 03 01, 20:39)
4u.gif  o gal kuri nors bandėt maišyt meteoritus???
Kaip tik daba sukasi tokia mintis mano puodynėje, tai net nezinau kokio efekto tikėtis.
Pamaniau, čia praverstu kompetetingos komisijos konsultacija  biggrin.gif

zinau, kad ESLAUDA megsta taip daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na stai, vakar nesulaukus darbo pabaigos nulekiau ieskoti meteoritu lotuliukas.gif Akropolyje buvo visos spalvos, specialiai paklausiau doh.gif
as irgi noreciau rinkinuko labiau tongue.gif
Sakykit mergytes, ar tas Mythic nebalina veido? nes vakar isbandziau ant rankos tai man pasirode kad jis balina g.gif
o kaip jums kita meteoritu spalva, kur vien rudi rutuliukai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2007 03 02, 08:56)
Sakykit mergytes, ar tas Mythic nebalina veido? nes vakar isbandziau ant rankos tai man pasirode kad jis balina  g.gif
o kaip jums kita meteoritu spalva, kur vien rudi rutuliukai?  smile.gif

gal kažkiek pašviesina, bet tikrai nežymiai schmoll.gif

turiu ir kitą spalvą, bet dar iš pašto nepasiėmiau doh.gif

Čia jau ESLAUDOS irgi reik klaust, ji patyrusi rutuliukų vartotoja biggrin.gif
Atsakyti