tai kad ten nieko ypatingo, tie patys meteoritai tik mazesnese dezutese triju rusiu Pirkau Kopenhagos duty free.Paemiau paskutini rinkini .Kolege irgi norejo pirkti, tai ieskojom per visas parduotuves oro uoste, bet nebebuvo. Pardaveja sake, kad ten jiems su Guerlainais stringa tiekimas, nebespeja gaminti.Globaline meteoritu manija
Tame rinkinyje trys spalvos: mythic, tie ruzavesni ir rudesni.Nebepamenu pavadinimu...
nu merginos duodat meteoritu manija uzkreciama, as net ju akyse nemaciau o jau noriu vaziuosiu i parduotuve paziuret o paskui ieskosiu gal kas nores dalintis
Na aš irgi, nors dar nemačiau, bet jau noriu Gal kas nors paskutiniu metu prasieėjo per Kristianas, gal zinote kokia padėtis pas juos su meteoritais, ar yra kur nors tas išgirtasis Mythic ?
Na aš irgi, nors dar nemačiau, bet jau noriu Gal kas nors paskutiniu metu prasieėjo per Kristianas, gal zinote kokia padėtis pas juos su meteoritais, ar yra kur nors tas išgirtasis Mythic ?
o gal kuri nors bandėt maišyt meteoritus??? Kaip tik daba sukasi tokia mintis mano puodynėje, tai net nezinau kokio efekto tikėtis. Pamaniau, čia praverstu kompetetingos komisijos konsultacija
o gal kuri nors bandėt maišyt meteoritus???
Kaip tik daba sukasi tokia mintis mano puodynėje, tai net nezinau kokio efekto tikėtis.
Pamaniau, čia praverstu kompetetingos komisijos konsultacija
Na stai, vakar nesulaukus darbo pabaigos nulekiau ieskoti meteoritu Akropolyje buvo visos spalvos, specialiai paklausiau as irgi noreciau rinkinuko labiau Sakykit mergytes, ar tas Mythic nebalina veido? nes vakar isbandziau ant rankos tai man pasirode kad jis balina o kaip jums kita meteoritu spalva, kur vien rudi rutuliukai?
Sakykit mergytes, ar tas Mythic nebalina veido? nes vakar isbandziau ant rankos tai man pasirode kad jis balina
o kaip jums kita meteoritu spalva, kur vien rudi rutuliukai?