Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

o as noriu paklaust tu, kurios naudoja meteoritus ir egipto zeme: kaip jus juos "maisot"? Pirma meteoritais, paskui skruostus egipto zeme, ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 03 02, 12:51)
o as noriu paklaust tu, kurios naudoja meteoritus ir egipto zeme: kaip jus juos "maisot"? Pirma meteoritais, paskui skruostus egipto zeme, ar kaip?  g.gif

as pirma issitepu egipto zeme, o ant virsaus uzbaigimui meteoritus,rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 03 02, 13:20)
as pirma issitepu egipto zeme, o ant virsaus uzbaigimui meteoritus,rezultatas  thumbup.gif

Na tai reiks pabandyti drinks_cheers.gif nes as nesusilaikiau ir vakar dar ir egipto zeme isigijau biggrin.gif bet dabar jau ramu, nes turiu pagrindines priemones, kuriu labai norejau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
nugi ir aš užsimaniau tų meteoritų bigsmile.gif Tik va irgi klausimėlį turiu.Čia kažkas klausė ar riebesnei odai jie tinka,o aš kaip tik noriu paklaust ar katra turėdama sausoką ir jautrią odą juos naudojat? g.gif Nežinau ar čia kažkas panašaus į Oriflame bronzing pearls?Nes kai aš ant krempudros dar uždedu jos.tai į vakarą atsiranda tokių sausų dėmelių.O jei vien su krempudra tai neatsiranda.
Būkit geros,jei kas žinot ir turit tokią odą parašykit,kaip su tais meteoritais mirksiukas.gif Nes po jūsų pasakojimų oi,kaip norisi man jų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2007 03 02, 15:09)
Sveikos,
nugi ir aš užsimaniau tų meteoritų bigsmile.gif Tik va irgi klausimėlį turiu.Čia kažkas klausė ar riebesnei odai jie tinka,o aš kaip tik noriu paklaust ar katra turėdama sausoką ir jautrią odą juos naudojat? g.gif Nežinau ar čia kažkas panašaus į Oriflame bronzing pearls?Nes kai aš ant krempudros dar uždedu jos.tai į vakarą atsiranda tokių sausų dėmelių.O jei vien su krempudra tai neatsiranda.
Būkit geros,jei kas žinot ir turit tokią odą parašykit,kaip su tais meteoritais mirksiukas.gif Nes po jūsų pasakojimų oi,kaip norisi man jų wub.gif

Mano oda sausa ir vietomis kartais net pleiskanoja (šerpėtoja?), bet Meteteoritai tikrai tinka, jie odos nesausina, ypač, jei tepi ant drėkinančios krempudros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 03 02, 13:20)
as pirma issitepu egipto zeme, o ant virsaus uzbaigimui meteoritus,rezultatas  thumbup.gif

Aš irgi taip darau, tik po visko dar EŽ skruostus paryškinu drinks_cheers.gif rezultatas tikrai thumbup.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 03 02, 17:22)
Mano oda sausa ir vietomis kartais net pleiskanoja (šerpėtoja?), bet Meteteoritai tikrai tinka, jie odos nesausina, ypač, jei tepi ant drėkinančios krempudros  4u.gif

Ačiū.Aš jau net draugę susiradau,kuri trečiadieni skrenda į Frankfurtą,tai žadu užsiprašyti tą miniatiūrų rinkinuką,o jei nebus tai 01Mystic. biggrin.gif
BlackDee,o kokią krempudrą pati naudoji?Gal esi atradus tokiai odai kokią superinę? rolleyes.gif
Atsakyti
vakar pirma karta normaliai istestavau stebukla lotuliukas.gif tai galiu pasakyt, kad kol kas nenusivyliau ax.gif pasitepiau krempudra ir ant virsaus uzmakliavojau meteoritu, tai rezultatas gavosi - sveika svytinti lygi aksomine oda thumbup.gif nei spakliaus efekto, nei matinio veido, nei grimuotos mumijos israiskos, tikrai pagyvino ir paskaistino veida nail.gif tai sakyc - produktas vis gi neblogas wub.gif

beje, mano oda sausa, serpetojanti ir jautri, tai nebuvo jokio tempimo efekto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2007 03 02, 16:47)
Aš irgi taip darau, tik po visko dar EŽ skruostus paryškinu  drinks_cheers.gif  rezultatas tikrai  thumbup.gif  flirt.gif

Ir as dar skruostus paryskinu su ez drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 03 kovo 2007 - 10:12
QUOTE(Indraja @ 2007 03 03, 12:07)
vakar pirma karta normaliai istestavau stebukla  lotuliukas.gif tai galiu pasakyt, kad kol kas nenusivyliau  ax.gif  pasitepiau krempudra ir ant virsaus uzmakliavojau meteoritu, tai rezultatas gavosi - sveika svytinti lygi aksomine oda  thumbup.gif nei spakliaus efekto, nei matinio veido, nei grimuotos mumijos israiskos, tikrai pagyvino ir paskaistino veida  nail.gif tai sakyc - produktas vis gi neblogas  wub.gif

beje, mano oda sausa, serpetojanti ir jautri, tai nebuvo jokio tempimo efekto  schmoll.gif

Indraja,man būtų įdomu kokią Tu krempudrą naudoji savo sausai ir šerpetojančiai odelei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2007 03 03, 11:41)
Indraja,man būtų įdomu kokią Tu krempudrą naudoji savo sausai ir šerpetojančiai odelei? ax.gif

Dabar tepuosi Yves Rocher krempudra. Tai ji visai nesausina odos ir tempimo jausmo nera schmoll.gif bet vis gi turi viena trukuma - nepaslepia serpetojancios odos ir neissilaiko visa diena verysad.gif siaip sios pudros antra karta nepirkciau schmoll.gif
O nuo kitos savaites bandysiu Christian Dior Diorskin Sculp ax.gif Kristianoj man rekomendavo sia krempudra ir sake, kad labai tinka sausai ir jautriai odai, tai ziuresim, kiek tiesos toj rekomendacijoj bus biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as tuos meteoritus Mythic 01. Gal ir graziai atrodo is toliau, bet is arti tai mane nervuoja, kad matosi tie smulkus blizgaliukai, ypac kai sauleta, tai kaip eglute kaledine. Vakarui gal ir gerai, bet dienai tai dar neapsisprendziu.
Atsakyti