Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

QUOTE(Baltija @ 2007 03 04, 13:15)
blizgėt manau blizga, bet ar matosi žmonėms ? juk jie nesėdi prikišę veidus prie tavo nosies?  ax.gif O iš tolo kažn ar taip gerai matosi

As isemiau is dezutes tuos geltonai auksinius rutuliukus, nes jie labiausiai blizga.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariella: 04 kovo 2007 - 14:13
QUOTE(AZURA @ 2007 03 04, 11:59)
Turiu ja, super pudryte (bent jau man)  thumbup.gif
Bet jaunai odelei ji nelabai, ji kazkur nuo 30m. ax.gif

Taip taip, vyresnems moteriskaitems ji rekomenduojama kaip rauksles lyginanti krempudra, bet Kristianos konsultante man paaiskino, kad gali teptis ir jaunos panos, nes jei nera rauksliu, tai ta pudra nieko ir nelygins biggrin.gif o atliks tik maskavimo funkcija rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraja: 04 kovo 2007 - 14:36
QUOTE(krystiana @ 2007 03 02, 17:58)

BlackDee,o kokią krempudrą pati naudoji?Gal esi atradus tokiai odai kokią superinę? rolleyes.gif

Šiaip iš viso naudoju 3 pakaitomis ir visos man tinka - MF Colour Adapt, Lirene City Matt ir YR Hydrating Make Up 4u.gif Ir ant visų Meteoritai gražiai atrodo ax.gif
Atsakyti
Kiek meteoritu rinkinukas kainuoja? Kur galima gaut?
Atsakyti
QUOTE(Ariella @ 2007 03 04, 13:11)
As isemiau is dezutes tuos geltonai auksinius rutuliukus, nes jie labiausiai blizga.
4u.gif

as turiu tuos is paskutines kolekcijos, ir visai neblizgu kaip kaledine eglute.juos naudoju tiek dieniniam tiek vakariniam makiazui
Papildyta:
QUOTE(Indraja @ 2007 03 03, 10:42)
tai kad jie tokie smulkus, kad nelabai ka ir iziuresi  lens.gif va reikejo tau Perles De Velours pabandyti, va ten tai kaledine eglute  lotuliukas.gif

ir visai jie neblizga kaip kaledine eglute
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2007 03 04, 10:59)
Turiu ja, super pudryte (bent jau man)  thumbup.gif
Bet jaunai odelei ji nelabai, ji kazkur nuo 30m. ax.gif

nu nzn mano misri, rieboka oda bet man ji labai tinka ir patinka ir nepasakyciau kad riebina (dior sculpt krempudra )
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2007 03 04, 16:07)
Kiek meteoritu rinkinukas kainuoja? Kur galima gaut?

Neatsilikdama nuo mados, isigijau ir as biggrin.gif Kol dar nepradejau naudotis, galiu i tris dalis padalint, tada butu laisvi du trecdaliai. Ar kas noretu 1/3? Kaip suprantu, tokio kiekio per akis bent porai metu... lotuliukas.gif
Tiesa, cia Mythic 01, o esu Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(moliugelis @ 2007 03 05, 03:05)

neblizga????????? blink.gif tai kas tavo manymu tada blizga? blink.gif nu geras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2007 03 05, 13:03)
neblizga?????????  blink.gif tai kas tavo manymu tada blizga?  blink.gif nu geras  lotuliukas.gif

nugis blizga jie, bet juk ne taip žiauriai kaip eglutė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 03 05, 14:05)
nugis blizga jie, bet  juk ne taip žiauriai kaip eglutė  schmoll.gif

nu ne, ne ziauriai, bet uztektinai hihihi.gif cia kalba eina apie Perles De Velours ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2007 03 05, 13:08)
nu ne, ne ziauriai, bet uztektinai hihihi.gif cia kalba eina apie Perles De Velours  ax.gif

aaaa blush2.gif tada aš nekompetetinga apie juos kalbėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugelis @ 2007 03 05, 03:05)
as turiu tuos is paskutines kolekcijos, ir visai neblizgu kaip kaledine eglute.juos naudoju tiek dieniniam tiek vakariniam makiazui

Blizga blizga. Tik gal ne kaip Eglute biggrin.gif Nors ziurint kokia bigsmile.gif O tu dieniniam naudoji visam veidui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 05 kovo 2007 - 13:13