Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

pradesim skaiciuoti kiek kuriu spalvu rutuliuku biggrin.gif
mergytes, kiek miniatiuros kainuoja (kurios pirkote)? kurie meteorai ieina?
Atsakyti
QUOTE(muskatine @ 2007 03 09, 11:08)
pradesim skaiciuoti kiek kuriu spalvu rutuliuku  biggrin.gif
mergytes, kiek miniatiuros kainuoja (kurios pirkote)? kurie meteorai ieina?

as nepirkau, bet kiek zinau, ieina mythic, beige ir fresh pink smile.gif
Atsakyti
Mamytes meteoritininkes,pas mane 67 rutuliukai,skirtingo dydzio bigsmile.gif
Parduodu trecdali,tai kreipiuosi i tas,kurios jau pardavinejo porcijomis mirksiukas.gif Kaip jus dalijote,ar sverete,ar siaip is akies? Aciux is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 09, 15:13)
Mamytes meteoritininkes,pas mane 67 rutuliukai,skirtingo dydzio bigsmile.gif
  Parduodu trecdali,tai kreipiuosi i tas,kurios jau pardavinejo porcijomis  mirksiukas.gif Kaip jus dalijote,ar sverete,ar siaip is akies? Aciux is anksto 4u.gif

as pardaviau Perles De Velours, tai issiberiau visus rutuliukus ir rinkau vienodus pagal spalvas ir dydzius. Tai nebuvo jokiu problemu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2007 03 09, 18:38)
as pardaviau Perles De Velours, tai issiberiau visus rutuliukus ir rinkau vienodus pagal spalvas ir dydzius. Tai nebuvo jokiu problemu  ax.gif

gudrei tu cia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elina-mante @ 2007 03 09, 19:52)
gudrei tu cia thumbup.gif

tai kaip ne kaip nemazi pinigai, tai ir nesinorejo ne vienos pardavejos nuskriausti, tai saziningai ir padalinau pagal dydi ir kieki blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2007 03 09, 17:38)
as pardaviau Perles De Velours, tai issiberiau visus rutuliukus ir rinkau vienodus pagal spalvas ir dydzius. Tai nebuvo jokiu problemu  ax.gif

Tai as irgi zadejau taip daryt,bet ziuriu skirtingi dydziai,tai sakau paklausinesiu,gal kas dar koki buda isrado rolleyes.gif O ar trecdalis nera per mazai?Kas turite tik porcija meteoru,ar normaliai eina pasidazyt? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 09 kovo 2007 - 21:34
QUOTE(barskuoleee @ 2007 03 08, 20:21)
Valentinkos deka  ir as isigijau ta stebukla mythic 01 Tai negaliu atsidziaugti, veidukas kaip porcelianinis atrodo jais pasitepus  wub.gif tik vat gero sepetelio neturiu, maniskis draskosi, reikia kazkoki geresni pirkt

Oi kaip šaunu kad patiko thumbup.gif man jie irgi super thumbup.gif

QUOTE(Indraja @ 2007 03 08, 20:50)
Klausykit, o pas jus ant meteoru kempineles yra issiuvinetas Guerlain firminis zenklas? Ziurineju ebay pasiulymus ir kai kuriu kempineles puostos Guerlain zenkliuku, o mano is braskiu gauti meteorai tokio dalyko neturi  g.gif Tai gal cia originalai taip ir skiriasi nuo neoriginalu???

Va tokia kempinele radau 

user posted image

Pas mane tikrai originalas, pirktas Danijoje, bet nėra logotipo ax.gif

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 09, 14:13)
Mamytes meteoritininkes,pas mane 67 rutuliukai,skirtingo dydzio Parduodu trecdali,tai kreipiuosi i tas,kurios jau pardavinejo porcijomis  mirksiukas.gif Kaip jus dalijote,ar sverete,ar siaip is akies? Aciux is anksto

Aš išberiau į sarvetėlę ir dalinau į krūveles po vienodą spalvą ir dydį maždaug mirksiukas.gif

QUOTE(Indraja @ 2007 03 09, 16:38)
as pardaviau Perles De Velours, tai issiberiau visus rutuliukus ir rinkau vienodus pagal spalvas ir dydzius. Tai nebuvo jokiu problemu 

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja vien miniatiura (po 6 gramus atrodo ten) ir kiek kokiu rutuliuku yra? Nu tikrai man svarbus klausimas, nesijuokit, gal kas galetu paskaiciuoti, nes nenoriu apsigaut pirkdama g.gif Reikia dovanoms, o ten, kur noriu pirkti (ebay aisku blush2.gif ), yra 18 rutuliuku, tik noreciau pasitikslinti, ar visu spalvu teisingi kiekiai. Oi, dar pamirsau parasyti, kad mane domina Mythic 01
Aciu is anksto merginos uz pagalba aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svete: 10 kovo 2007 - 09:20
O zinokit tie Myhic 01 tikrai turi nemazai blizgesio,nes man tai kosmetologe patare tikrai nenaudot kiekviena diena,kad ir kaip graziai atrodo wub.gif
Sako,pasilik vakarui tu tuos meteoritus,nes sunkokai nuo odytes nusivalo,o jei vakare nelabai kruopsciai nusivalysi makiaza,tai tu blizgiu liks ir nakciai blink.gif
Vienzo,vale ji ten mane ilgokai,kad veidelis liktu idealiai svarus ax.gif
Tai nors ir meteoritai paliko puiku ispudi,stengsiuosi jais nepiktnaudziauti wub.gif
Aciu visoms uz ats.,o Eslauda net nepatingejo ir i A.Z. parasyti aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 09, 21:33)
Kas turite tik porcija meteoru,ar normaliai eina pasidazyt? wub.gif

geriau pusė dėžutės ax.gif

QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 10, 11:15)
O zinokit tie Myhic 01 tikrai turi nemazai blizgesio,nes man tai kosmetologe patare tikrai nenaudot kiekviena diena,kad ir kaip graziai atrodo wub.gif
  Sako,pasilik vakarui tu tuos meteoritus,nes sunkokai nuo odytes nusivalo,o jei vakare nelabai kruopsciai nusivalysi makiaza,tai tu blizgiu liks ir nakciai blink.gif

man nelieka jokių blizgučių, labai lengvai nusivalo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 10, 12:15)
  Tai nors ir meteoritai paliko puiku ispudi,stengsiuosi jais nepiktnaudziauti wub.gif
  Aciu visoms uz ats.,o Eslauda net nepatingejo ir i A.Z. parasyti  aciuks.gif

hm, keista g.gif man pudra ir visi blizgiukai labai lengvai nusivalo ir odos tikrai nereikia pusvalandi gramdyt schmoll.gif
Atsakyti