Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinė pudra - 3

QUOTE(ESLAUDA @ 2007 03 09, 00:26)
poster_offtopic.gif
lotuliukas.gif Prisipirkau kaip visada, ko reik ir ko nereik rolleyes.gif Ale tu kaip maciau, tai greit kudasiu isnesei laugh.gif

tai, kad as susitikima turejau is tiesu, o i droga, tai is smalsumo nulindau laisva minutele turedama lotuliukas.gif niekaip negaliu kosmetikos parduotuviu praeit doh.gif as uztat kita diena atsigriebiau, meteoritus issvajotuosius nusipirkau wub.gif ir koki 10 lupdazi lotuliukas.gif nes lupdaziu maniake esu blush2.gif
Atsakyti
Niu man labai lengvai nusivalo meteoritų blizgučiai, naudoju Estee Lauder pienelį arba Avene prausiklį, jokių blizgučių nelieka ax.gif
Atsakyti
o gal ant padielku ir yra tie logotipai kad pas visas be logotipu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 03 10, 21:20)
o gal ant padielku ir yra tie logotipai kad pas visas be logotipu lotuliukas.gif

nu gal hihihi.gif kad atrodytu kaip nepadielkos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 10, 11:15)
O zinokit tie Myhic 01 tikrai turi nemazai blizgesio,nes man tai kosmetologe patare tikrai nenaudot kiekviena diena,kad ir kaip graziai atrodo wub.gif
  Sako,pasilik vakarui tu tuos meteoritus,nes sunkokai nuo odytes nusivalo,o jei vakare nelabai kruopsciai nusivalysi makiaza,tai tu blizgiu liks ir nakciai blink.gif
  Vienzo,vale ji ten mane ilgokai,kad veidelis liktu idealiai svarus ax.gif

Man irgi keista, nes man tai jokiu blizguciu nelieka nusiprausus, pas mane Mythic g.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 03 10, 21:20)

O ar žinote, kiek metų meteoritai jau yra gaminami? Jei neklystu, tai jau net nuo maždaug 1986 m. blink.gif doh.gif Taigi, jei tai buvo senesnio leidimo meteoritų nuotrauka, tai ir logotipas galėjo tada būti, o taip pat pasikeitė nuo to laiko ne tik jų sudėtis, bet ir pati kempinėlė.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 03 10, 22:35)
O ar žinote, kiek metų meteoritai  jau yra gaminami? Jei neklystu, tai jau net nuo maždaug 1986 m.  blink.gif  doh.gif Taigi, jei tai buvo senesnio leidimo meteoritų nuotrauka, tai ir logotipas galėjo tada būti, o taip pat pasikeitė nuo to laiko ne tik jų sudėtis, bet ir pati kempinėlė.

aha, as irgi pastebejau, kad kempineles su logo yra kitokios, tad neaiskumu kaip ir neliko nail.gif
Atsakyti
QUOTE(ZINIUONE @ 2007 03 10, 22:26)
Man irgi keista, nes man tai jokiu blizguciu nelieka nusiprausus, pas mane Mythic g.gif

Niu,man paciai irgi atrode,kad neliko jokiu makiazo likuciu,bek kai kosmetologe pasigulde po savo lempa, tai ir islindo yla is maiso doh.gif Plika akimi gal ju ir nesimato, bet vistiek geras dalykas tie meteorai thumbup.gif Kazin o kaip Pink Fresh, gal sitie be blizgiu? Koks efektas su jais pasitepliojus,man atrodo,kad veideli tokia spalvyte turetu labai pagyvinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 03 10, 23:40)
Kazin o kaip Pink Fresh, gal sitie be blizgiu?

jie visi su blizgiais ax.gif
Atsakyti
Pink fresh ne tik gaivumo-skaistumo ispudi palieka, bet ir silta atspalvi suteikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2007 03 08, 22:29)
pirk The Body Shop'o kunui ir veidui, didziausia  mirksiukas.gif Jis stebuklas  wub.gif Toks svelnus ir mielas, kad visa diena juo makliavociausi  biggrin.gif Beje, turiu Avon, tai nelabai patinka, siurkstokas, nors ir ne karta balzamu ploviau, o ir Erdesos ispudzio nepaliko, panasus kaip ir Avon  unsure.gif

Bet skaiciau, kad body shopo shepeteliai nenaturaliu sheriu schmoll.gif

Nusipirkau ir ash meteorus, pagaliau shiandien sumokejau, tai jau lauksiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 11 kovo 2007 - 01:52
QUOTE(Baltija @ 2007 03 11, 01:07)
jie visi su blizgiais  ax.gif

O gaila doh.gif
Papildyta:
QUOTE(muskatine @ 2007 03 11, 01:15)
Pink fresh ne tik gaivumo-skaistumo ispudi palieka, bet ir silta atspalvi suteikia mirksiukas.gif

Kazin o kuri geriau rinktis ar Pink ar ta 03 Nr.? Kazkaip isivaizduoju,kad ant EZ Pink netiktu,ania?
Atsakyti