Įkraunama...
Įkraunama...

Gala (ir skaitmeninė) televizija

Striginejo ji ir strigines nemokamai ar mokamai doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kad visos tokios televizijos,kurios su tais blokeliais tai strigineja,nes ir gala ir viasat nekas doh.gif Daznai reik perkraudineti pulta ar dar kas,bet svarbu gerai rodo wub.gif
Atsakyti
Mums vakar atvežė pabandymui skaitmeninę Gala (ne interaktyvią) - na, žulikai tuom, kad nepasakė, kad galima patiems pasiimti komplektą - reiks kurjeriams sumokėti. Neblogai rodo, bet man trūksta kanalų, kuriuos rodo per interaktyvią.
Vat tik klausimas - ar tam, kad pasijungti Interaktyvią Gala būtinai turi būt šviesolaidžiai?Pas mus paprasta telefono linija, ir interneto planas "Bendras" per maršrutizatorių. Gal kas žino?:
Atsakyti
Pas mus interaktyvioji Gala. Naudojamės jau daugiau kaip metai. Kadangi mūsų miestelyje nėra šviesolaidžio, tai ji pajungta per paprastą telefono liniją. Mes vedėmės visą paketą: TV, telefoną ir internetą. Viskas veikia kuo puikiausiai, nusiskundimų kol kas neturim. Kartais pakimba, bet perkraunam priedėlį ir vėl veikia. Ir už atvežimą nereikėjo mokėti. Mokėjom tik už pajungimą, berods 100 Lt, bet atvargo vyrukas tai tikriausiai už daugiau, nes teko net sieną pačiam prasigręžti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jankeliukas @ 2009 04 07, 21:24)
Striginejo  ji  ir  strigines  nemokamai  ar  mokamai doh.gif  doh.gif

Mums nestriginėja, naudojamės jau metai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2009 04 15, 13:57)
Mums nestriginėja, naudojamės jau metai..  g.gif

man ir metus viskas ciki buvo ,o dabar kosmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 04 16, 01:34)
man ir metus viskas ciki buvo ,o dabar kosmaras  doh.gif

Ir nieko su jai nepadarysi sakes moki tokius pinigus,o paslaugos kokybe s........
Turejom Splius jokio vargo nei su intiku,nei su tv,o dabar doh.gif
Atsakyti
Pas mus internetas palyginus su Mikrovisatos tai thumbup.gif ,bet tv doh.gif Vakar ryte negalejau isijungti niekaip,reikejo viska perkrauti doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agne27K: 16 balandžio 2009 - 10:54
Na mes is vis vargstam su internetu,pastoviai reikia perkraut,gal kas zinot kaip pretenzijas reikia reikst g.gif
Jai kas galvojat vestis ZEBRA INTERNETA tikrai nepatariu tikras sssssssssss
Atsakyti
QUOTE(Jankeliukas @ 2009 04 19, 22:34)
Na  mes  is  vis  vargstam  su  internetu,pastoviai  reikia  perkraut,gal  kas  zinot  kaip  pretenzijas  reikia  reikst g.gif
Jai  kas  galvojat  vestis  ZEBRA INTERNETA  tikrai  nepatariu  tikras  sssssssssss

nu man dar netas tai puse velnio unsure.gif ,bet vakar kai uznervino ,issijunge nuo 6 vakaro telikas ir iki 8 vakaro nieko nematem erorr meta nors tu ka ,perkrovinejom namie gal kokius 4 kartus doh.gif galu gale neislaikiau ir paskambinau ,ir ka manot lieme balselis palaukti 15 min blink.gif tai laukiau valanda doh.gif isijungiau garsekalbi ir nustaciau laika ,tai kol teikesi su manim pasikalbeti pralaukiau sitiek laiko o doh.gif ir nieko nepasake isskyrus kad mes nieko negalim pakeisti ,palaukite truputi doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Agne27K @ 2009 04 16, 11:53)
,reikejo viska perkrauti doh.gif  schmoll.gif

tai del tokio dalyko tai pas mus kekviena diena kaip( LABAS RYTAS) doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jankeliukas @ 2009 04 19, 22:34)
Na  mes  is  vis  vargstam  su  internetu,pastoviai  reikia  perkraut,gal  kas  zinot  kaip  pretenzijas  reikia  reikst g.gif
Jai  kas  galvojat  vestis  ZEBRA INTERNETA  tikrai  nepatariu  tikras  sssssssssss

manau eiti i TEO ir rasyti ,bet idomu ar pades g.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 04 19, 23:47)
namie gal kokius 4 kartus  doh.gif  galu gale neislaikiau ir paskambinau ,ir ka manot lieme balselis palaukti 15 min  blink.gif  tai laukiau valanda  doh.gif  isijungiau garsekalbi ir nustaciau laika ,tai kol teikesi su manim pasikalbeti pralaukiau sitiek laiko o doh.gif  ir nieko

o uz tel dar kokia sask gausit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jankeliukas @ 2009 04 19, 22:56)
o  uz  tel  dar  kokia  sask  gausit doh.gif

nu tas gi numeris nemokamas man rodos g.gif nu paziuresim kokia jin man ateis unsure.gif
Atsakyti