Kad visos tokios televizijos,kurios su tais blokeliais tai strigineja,nes ir gala ir viasat nekas
Daznai reik perkraudineti pulta ar dar kas,bet svarbu gerai rodo
Mums vakar atvežė pabandymui skaitmeninę Gala (ne interaktyvią) - na, žulikai tuom, kad nepasakė, kad galima patiems pasiimti komplektą - reiks kurjeriams sumokėti. Neblogai rodo, bet man trūksta kanalų, kuriuos rodo per interaktyvią.
Vat tik klausimas - ar tam, kad pasijungti Interaktyvią Gala būtinai turi būt šviesolaidžiai?Pas mus paprasta telefono linija, ir interneto planas "Bendras" per maršrutizatorių. Gal kas žino?:
Vat tik klausimas - ar tam, kad pasijungti Interaktyvią Gala būtinai turi būt šviesolaidžiai?Pas mus paprasta telefono linija, ir interneto planas "Bendras" per maršrutizatorių. Gal kas žino?:
Pas mus interaktyvioji Gala. Naudojamės jau daugiau kaip metai. Kadangi mūsų miestelyje nėra šviesolaidžio, tai ji pajungta per paprastą telefono liniją. Mes vedėmės visą paketą: TV, telefoną ir internetą. Viskas veikia kuo puikiausiai, nusiskundimų kol kas neturim. Kartais pakimba, bet perkraunam priedėlį ir vėl veikia. Ir už atvežimą nereikėjo mokėti. Mokėjom tik už pajungimą, berods 100 Lt, bet atvargo vyrukas tai tikriausiai už daugiau, nes teko net sieną pačiam prasigręžti
QUOTE(Jankeliukas @ 2009 04 07, 21:24)
Mums nestriginėja, naudojamės jau metai..
QUOTE(Kurmaitiene @ 2009 04 15, 13:57)
man ir metus viskas ciki buvo ,o dabar kosmaras
QUOTE(Armani @ 2009 04 16, 01:34)
Ir nieko su jai nepadarysi sakes moki tokius pinigus,o paslaugos kokybe s........
Turejom Splius jokio vargo nei su intiku,nei su tv,o dabar
Pas mus internetas palyginus su Mikrovisatos tai
,bet tv
Vakar ryte negalejau isijungti niekaip,reikejo viska perkrauti
QUOTE(Jankeliukas @ 2009 04 19, 22:34)
Na mes is vis vargstam su internetu,pastoviai reikia perkraut,gal kas zinot kaip pretenzijas reikia reikst
Jai kas galvojat vestis ZEBRA INTERNETA tikrai nepatariu tikras sssssssssss
nu man dar netas tai puse velnio
Papildyta:
QUOTE(Agne27K @ 2009 04 16, 11:53)
tai del tokio dalyko tai pas mus kekviena diena kaip( LABAS RYTAS)
Papildyta:
QUOTE(Jankeliukas @ 2009 04 19, 22:34)
Na mes is vis vargstam su internetu,pastoviai reikia perkraut,gal kas zinot kaip pretenzijas reikia reikst
manau eiti i TEO ir rasyti ,bet idomu ar pades
QUOTE(Armani @ 2009 04 19, 23:47)
namie gal kokius 4 kartus
galu gale neislaikiau ir paskambinau ,ir ka manot lieme balselis palaukti 15 min
tai laukiau valanda
isijungiau garsekalbi ir nustaciau laika ,tai kol teikesi su manim pasikalbeti pralaukiau sitiek laiko o
ir nieko
o uz tel dar kokia sask gausit
QUOTE(Jankeliukas @ 2009 04 19, 22:56)
nu tas gi numeris nemokamas man rodos