QUOTE(Nomadica @ 2013 05 25, 13:02)
Kazin, ar pulteli jie atskirai parduotu>?? nes po pratesimo sutarties jau pultelis priesmirtines bukles 

parduoda, nuvažiuojat į būstinę, susimokat ir gaunat. Mes jau esam taip keitę ir, jaučiu, greitu laiku vėl keisim

QUOTE(coliuke29 @ 2013 05 26, 08:51)
tevai kaime uzsisake gala ,nieko nerodo sake atvaziuos meistrai idomu kiek ie jima uz sutvarkima ,o gal kaimuose blogiau traukia gala ? 

jei tai TEO problema - pvz ryšys, nekokybiškas priedėlis ir pan., tada mokėt nereikės. Jei problema ne TEO, tada teks mokėt. Pvz. kai buvo problemos su mūsų turima antena, mokėjom, nes antena buvo mūsų, ne TEO, kai TEO kažką ne taip "sujungė", nemokėjom nieko.
Kaip vyksta raštiškas paslaugų atsisakymas? Reikia nuvykti ir parašyti prašymą ar el paštu, o gal tiesiog laišką nusiųsti? Laisva forma rašyti ar yra kokie paruošti dokumentai?
O su ta įranga kaip, jei reikia grąžinti, tai atsiunčia kurjerį (kai mieste aptarnavimo skyriaus nėra) ar galima paštu siųsti?
O su ta įranga kaip, jei reikia grąžinti, tai atsiunčia kurjerį (kai mieste aptarnavimo skyriaus nėra) ar galima paštu siųsti?
Sveikutes.
Merginos ar irasymas programu yra mokama paslauga?viena karta pazymejau kad irasytu programa,ir dabar visada man ta programa irasineja,kaip man vel atstat
yti kad nebeirasytu.
Merginos ar irasymas programu yra mokama paslauga?viena karta pazymejau kad irasytu programa,ir dabar visada man ta programa irasineja,kaip man vel atstat
yti kad nebeirasytu.
QUOTE(zara** @ 2014 02 18, 15:37)
Sveikutes.
yti kad nebeirasytu.
yti kad nebeirasytu.
Labas

Paslauga nemokama. Atsisakyti laidos įrašyma galima nuėjus į įrašų sąrašą, užeiti ant reikiamos laidos. Paspausti mygtuką (raudoną kvadratuką) .Atsiradusiame lange pasirinkti "Neįrašinėti šių laidų (serijų) ateityje
Tikiuosi suprantamai parašiau

gal žinote gal galima pritaikyti kita pulta galos blokeliui lt nesinori mokėti

radau info internete kad sena motorola priedeli mano vip 1920 galima panaudoti kaip DVB-T imtuva. Gl zinot kaip?