Įkraunama...
Įkraunama...

Gala (ir skaitmeninė) televizija

QUOTE(agnyte344 @ 2011 11 30, 16:17)
Su gala draugajam jau trecius metus,ir gruodi baigsis sutartis,bet jei nenueisiu pratesti ar nutraukti tai sutartis tiesiog bus neterminuota ir galima toliau viskuom naudotis,tad mums asmeniskai siulo metams pratesus sutarti 10 procentu nuolaidas.Mes gala ziurim net per tris tv,aisku yra savu pliusu ir minusu,buna pastringa,bet internetas puikus ir siaip jau pripratom...
Patikekit jau viasat kiek stringa doh.gif  niekada nenoreciau... 4u.gif

pas mane lygiai tokia pati situacija, bet man siulo pratesus sutarti 20 procentu, taip, kad galit dar deretis su jais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lunatikas @ 2011 12 10, 15:59)
pas mane lygiai tokia pati situacija, bet man siulo pratesus sutarti 20 procentu, taip,  kad galit dar deretis su jais mirksiukas.gif

manau, individualiai kiekvienam siūlo, priklausomai kiek teo paslaugų turi, kaip ilgai yra klientas ir pan. smile.gif nes dažnai juk visos įmonės siūlo lojaliems klientams šiek tiek daugiau gėrio, nuolaidų smile.gif
Atsakyti
sveikos,

Gala naudojamės nuo pat pradžių, pirmus metus spjaudėmės, nervavomės. Bet atėjo iki mūsų šviesolaidis thumbup.gif , dabar jau du tv pajungę esam, nei stringa, nei kvadratinasi, super. Įrašo pilnai viską ką norim (aišku tik nervuoja, kad tv3 ir tv6 neįrašo). Dabar iškilo man toks klausimas, matau priedelyje USB kištukas yra. Bandau pajungt Flashuką, bet nesuprantu kaip jį per tv matyt?
Atsakyti
QUOTE(lunatikas @ 2011 12 10, 15:59)
pas mane lygiai tokia pati situacija, bet man siulo pratesus sutarti 20 procentu, taip,  kad galit dar deretis su jais mirksiukas.gif

Pasiderejom 4u.gif Pratesem sutarti 24men. pasiule televizijai 20 % nuolaida,o internetui 25% nuolaida thumbup.gif
Tad mes dziaugiames smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2012 02 01, 12:02)
Pasiderejom 4u.gif  Pratesem sutarti 24men. pasiule televizijai 20 % nuolaida,o internetui 25% nuolaida thumbup.gif
Tad mes dziaugiames smile.gif

as irgi panasu turiu tik is kitur emiau,labai geri

CGATES
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dotydayy: 17 birželio 2012 - 18:58
Norėjau pasiklausti apskritai dėl skaitmeninės TV. Ar tą skaitmenines tv priedeli galima bus dar rasti/isigyti parduotuvese ir po 2012 m.spalio 29 d.?
Atsakyti
Ar jau visi pasiruose spalio 29d? Pasidalinkit mintimis kas ka renkates? Viasat, gala ar paprasciausia priedeli..
Atsakyti
Pas mus gala. Norėjom mikrovisatos, bet jie atsisakė vest. Teo buvo vieninteliai pasiūlę kažkokią išeitį. Apie Viasat buvau prisiklausius labai blogų atsiliepimų. Sutartį su Gala patęsėm. Buvo ir problemų, atvažiavo, taisė, teko ir "pasikoliot", ir pasibart. Bet sutvarkė, padarė, atsiprašė. Nemanau, kad yra nor sviena įmonė, kur vien tik pliusai ir tik geri atsiliepimai.
Atsakyti
baigiasi galos sutartis, norint jos atsisakyti reikia ne tik priedeli ir jo dalis atiduoti(kas visai suprantama), bet ir dezute, kur jis buvo supakuotas, deja bet jos neberandu, uz ja reikia sumoketi 59 lt:))))))))) taigi saugokite ipakavimus o jie labai brangus:))))))) biggrin.gif juokinga, galejo ispeti,kad reiks grazinti ipakavima o tai dabar brangiai teks apsimoketi
Atsakyti
QUOTE(senamiestizz @ 2012 08 18, 11:08)
baigiasi galos sutartis, norint jos atsisakyti reikia ne tik priedeli ir jo dalis atiduoti(kas visai suprantama), bet ir dezute, kur jis buvo supakuotas, deja bet jos neberandu, uz ja reikia sumoketi 59 lt:))))))))) taigi saugokite ipakavimus o jie labai brangus:))))))) biggrin.gif juokinga, galejo ispeti,kad reiks grazinti ipakavima o tai dabar brangiai teks apsimoketi

o sutarty šis punktas yra? g.gif doh.gif
Atsakyti
Mes turim interaktyvią Galą jau keli metai, atsidžiaugt negalim bigsmile.gif biggrin.gif Vien jau VIDEONUOMA ko verta mirksiukas.gif vaikai mato filmukus, kuriuos aš vaikystėje žiūrėjau wub.gif

Buvo priedėlis nukritęs ir nebeveikė, kitą dieną atvažiavo ir pakeitė nemokamai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 20 rugpjūčio 2012 - 14:05
Sveikos, mamytės 4u.gif
Gal kurios naudojatės cgates (http://www.cgates.lt/lt/titulinis) paslaugomis? Ar esate patenkintos?
Atsakyti