Įkraunama...
Įkraunama...

Gala (ir skaitmeninė) televizija

Veikia ir TV ir distancinis normaliai.. jokių nesklandumų
Atsakyti
QUOTE(Zitule @ 2008 02 22, 23:16)
Pasiėmėm Galą televiziją mėnesiui pabadymui , pasijungėm du televizorius ,viskas būtų gal ir nieko bet .................. dažnai stringa ir tuo pat metu dingsta internetas o kadangi su internetu pastoviai dirbame tai sukelia nemažai problemų vat ir mastau  g.gif dabar ką su ja daryt , dar šiandien skambino iš TEO ir klausinėjo ar esame patenkinti Gala televizija tai pasakiau kad visiškai nea , nurodžiau priežastis tai pasiūlė skambintis į 1817 kad ten išsiaiškintų kodėl taip yra nes pagal juos taip neturėtų būti , tai va tiek , gal kas su panašiom problemom dėl interneto susidūrė ?

Mes daugiau kaip metai turim Gala ir labai patenkinti,kartais uzstringa bet labai retai.Noriu paklausti, kokiu budu jums pajunge du televizorius?Tai du tiunerius isigijot?ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Kristulka25 @ 2008 03 06, 15:37)
zsisakem ir mes dabar GALA ,nu vaizdas garsas viskas gerai bet DISTANCINIS  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tik veikia is 1,5 metro, arba buna taip ryte veikia puikiai o nuo 3-4val.prasideda mistika pradeda neveikt  blink.gif  nesuprantu nieko paskambinus i Teo uzregistravo gedima sake paskabbins meistras ta pacia diena bet jau laukiu 3 diena ir NIEKO  schmoll.gif  nieks neskambina niekam turbut neidomu  blink.gif  ka toliau daryt nezinau ,belieka tik laukti  ax.gif  o vyras piktinasi sako prisipirke sudu (motorolu) ir dalina tokius pultelius kurie niekam tike doh.gif  doh.gif  doh.gif  Idomu ,o kaip jums veikia pulteliai? gal cia sita problema ne pas mane viena???????

mums jau pakeite seip netaip pulte dabar thumbup.gif thumbup.gif sake anas buvo kaskokios partijos niekam tikusios taiva ,svarbiausai kad veikia kolkas gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikutes:) Galbut šią temą ir ne čia užvedžiau (jei taip - iškart atsiprašau), bet pamaniau jau kas dalinasi savo įspūdžiais apie TV programas, mane dominančią info žinos ax.gif
Galbūt kai kurios pamanys, pasiskambink ir tau viską paiškins, tai iškart skubu sakyt skambinau aiškinausi, bet tiesiog noriu pasitikslinti ar teisingai viską supratau, o be to esu girdėjusi, kad vėliau išlenda visokios sutarties detales, kurios dažniausiai būna parašytos pačiu smulkiausiu šriftu į kurias neatkreipiame dėmesio.
Taigi labiausiai mane domina tu mergičkų mintys, kurios gyvena nuosavuose namuose (nes kazkodel itariu daugiaauksciuose kitaip su pajungimu). Ką galit pasakyt apie TEO siūlomą skaitmeninę TV? Man sakė, kad man kainuos 50 lt kortele, 50 lt jos aktyvavimas ir 29 menesinis mokestis. Jeigu namie du telikai - suma dvigubinasi. Bet man kazkaip nesitiki... Gaunasi, kad kelis TV tureti darosi prabanga g.gif Kaip isties su tais mokesciais?

Is anksto dėkoju visoms atsiliepusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grėtė @ 2008 03 14, 23:26)
Taigi labiausiai mane domina tu mergičkų mintys, kurios gyvena nuosavuose namuose (nes kazkodel itariu daugiaauksciuose kitaip su pajungimu). Ką galit pasakyt apie TEO siūlomą skaitmeninę TV?  Man sakė, kad man kainuos 50 lt kortele, 50 lt jos aktyvavimas ir 29 menesinis mokestis. Jeigu namie du telikai - suma dvigubinasi. Bet man kazkaip nesitiki... Gaunasi, kad kelis TV tureti darosi prabanga g.gif Kaip isties su tais mokesciais?

Is anksto dėkoju visoms atsiliepusioms 4u.gif

Taip, viskas teisinga, reikia mokėti tuos pačius mokesčius kiekvienam televizoriui (29lt/mėn.+50lt/metus+50lt/aktyvuojant), nes skaitmeninei GALAI reikia kiekvienam televizoriui atskiro priedėlio ir atkodavimo kortelės. Aš irgi domėjausi šia tv. Kitą savaitę jau turėčiau pasijungti vieną televizorių rolleyes.gif
Tik TEO kažkodėl labiau siūlo Interaktyvią GALA - su ja dviem televizoriams reikia mokėti tik vieną abonentinį mokestį, nes įranga visai kita. Tik štai problemų su ja gali kilti, jeigu internetas lėtokas...
Atsakyti
jo gala varysiu ryt i mustynes .karoce taip pas mane hatoj trys telikai.kiekvienam kambary.ir ka jus manot.vienas telikas tik rodys.laukiau dvi savaites tai pranese tehniniu galimybiu daugiau nera .reikes ismest 2 telikus. schmoll.gif arba apsikrauti satelitais pulteleis blokeleis.bet kas idomiause pradzei sake galma bus tik pasirasiau sutarty ir spyga po nosim. schmoll.gif ka dabar daryt nezinaukaip reikes dalintis teliku schmoll.gif
Papildyta:
GALA APGAVIKAI :veina jau ziuriu .vaikai zyze kada mums pajunks.uzsisakem antra priedeli laukem 2 savaites paskambino nera tehniniu galimybiu pasijunkti antram nieko neisaiskino ka daryt kaip daryt .man regis turetu jie pasirupinti kad as ir antra tv.
Atsakyti
Gal turit naujesnių atsiliepimų 4u.gif
Užsisakėm mėnesiui tą nemokamą pabandymą bigsmile.gif Tik meistro dar savaitę reikia laukti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 08 21, 14:49)
Gal turit naujesnių atsiliepimų 4u.gif
Užsisakėm mėnesiui tą nemokamą pabandymą bigsmile.gif Tik meistro dar savaitę reikia laukti doh.gif

O galima pabandyti? g.gif
Gal ir norėčiau ax.gif Ar yra naujausių atsiliepimų apie interaktyviają tv?
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2008 08 22, 20:19)
O  galima pabandyti?  g.gif
Gal ir norėčiau  ax.gif Ar yra naujausių atsiliepimų apie interaktyviają tv?

Mes neseniai persikėlinėjom internetą. O telikas labai blogai rodo, tai ir užklausėm meistro dėl tos Galos. Jis pasiūlė kad galima mėnesį išbandyt, o jei viskas gerai pasirašyt sutartį ax.gif
Atsakyti
Na turim ir mes jau keleta menesiu. Pora kart buvo dingus, bet gana greit atsirado, ir kai vyras telika i kita vieta perkelinejo ne taip laidelius matyt sujunge doh.gif , bet mesitrelis jau kita diena atvaziavo migom sutvarke mirksiukas.gif
Kanalu mums per akis, tikrai yra ka paziuret. O ir baby TV, kiek zinau tik jie turi. Dukrytei uzleidziu kai valgo, tai suryja viska kas padaryta uzsiziurejus net nemirksedama lotuliukas.gif Vien del to apsimoka lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
O internetas nesulėtėja?
Kaip kokybė?
Pas mus trys kompai ir visi naudojasi internetu, bijau kad nesulėtėtu jei dar ir TV bus per internetą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zlata @ 2008 08 23, 13:10)
  Kanalu mums per akis, tikrai yra ka paziuret. O ir baby TV, kiek zinau tik jie turi. Dukrytei uzleidziu kai valgo, tai suryja viska kas padaryta uzsiziurejus net nemirksedama lotuliukas.gif  Vien del to apsimoka  lotuliukas.gif thumbup.gif

Pas mus su teletabiais panašiai lotuliukas.gif

QUOTE(Miledi.N @ 2008 08 23, 13:48)
O internetas nesulėtėja?
Kaip kokybė?
Pas mus trys kompai ir  visi naudojasi internetu, bijau kad nesulėtėtu jei dar ir TV bus per internetą  g.gif

Man irgi įdomu rolleyes.gif Bet turbūt nepabandę nesužinosim unsure.gif
Atsakyti