Per radiją girdėjau reklamą http://www_nextkarta_lt/ Ten grupės lietuvių, rusų ir lenkų kalbom renkamos. Kaip supratau nelabai seniai atsidarė. Mane tai sudomino, nes pati dabar esu neščia, gimdysiu tik pavasarį, bet norėčiau su vaiku pradėti užsiimti kuo anksčiau. Tai kol kas renku info, nes noriu, kad vaikas eitų pradžioje tik į rusiškus burelius. Gal kas nors ką nors girdėjot apie šį klubą arba jame jau lankotės?
Mes ruosiames lankyti vaiku estetinio lavinimo studija Harmonija. Cia renkama grupe sausio menesi. Priiam vaikus nuo 3 metu. Uzsiemimai du kartus per savaite - anglu, rusu, arifmetika, sokiai, daile, prancuzu kalba, muzika. Kainuoja tik 80 litu per menesi. http://www.patamusht...p...=32&p=32805
Į jogos grupes priima ir rusakalbius vaikus, užsiėmimai vyksta dviem kalbom.
Užsiėmimas trunka 2 val (valandą žaidžiami judrieji žaidimai, kad vaikai išsikrautų, o paskui būna asanos) Karoliniškėse, "Lokiuko" darželyje mokykloje. Pasiteirauti galite Julijanos 860002833.
Užsiėmimas trunka 2 val (valandą žaidžiami judrieji žaidimai, kad vaikai išsikrautų, o paskui būna asanos) Karoliniškėse, "Lokiuko" darželyje mokykloje. Pasiteirauti galite Julijanos 860002833.
Sveikos, mamos! Mes vaikstom i sokio ir mados studija Traku g. Dukrytei patinka. Priima nuo 4-iu iki 13-os metu-kai susirinks bent 2-3 viresni vaikai-bus atskira grupe. Berniukus irgi priima
Jie ten daro manksta ir soka.Uzsiemimai pirmadieniais ir treciadieniais 17 val. Mokytojos Liudmilos tel. nr: 860420067

Nesenai radome labai smagias pamokeles rusakalbiams maziukams nextkarta.lt
Esu labai patenkinta. Pirma pamoka buvo nemokama. Tikrai siulyciau isbandyti/
Esu labai patenkinta. Pirma pamoka buvo nemokama. Tikrai siulyciau isbandyti/
"Arinuška"
- Br. Jonušo MM filialas. Dirba Viršuliškėse, darželio "Zylutė" patalpose

Klaipedoje:
kaip tik siuo metu vyksta akcija i si meninio ugdymo mokyklele

kaip tik siuo metu vyksta akcija i si meninio ugdymo mokyklele

Keliu temą į viršų
Mes jau 5tus metus lankom rusu folkloro centrą Arinušką. Labai patenkinti.
Koncertavom Filharmonijoje, įrašėm kompaktą
pažindinamės su tradicijomis, šventėmis. Yra grupės įvairaus amžiaus vaikams ir paaugliams

Mes jau 5tus metus lankom rusu folkloro centrą Arinušką. Labai patenkinti.
Koncertavom Filharmonijoje, įrašėm kompaktą