mane irgi domina bureliai rusu k., bet nieko tokio nerandu savo 3,5 m. dukrytei. Gaila
Sveikos,
mane irgi domina bureliai rusu k., bet nieko tokio nerandu savo 3,5 m. dukrytei. Gaila
jei kas ka atrastu - praneskit!!!
Radau tik "Pepės Ilgakojinės mokyklėlę". Uzsiemimai rusakalbiams ten vyksta
Šeštadienio kitakalbių vaikų grupėse.
Šeštadienio kitakalbių vaikų grupėse.
radau dar http://www.baby-club...gistracija.html
Baby-club. Gal kas lanke/
Baby-club. Gal kas lanke/
Lankome rusu liaudies ansambli KALINKA, labai patinka, bet beda visai nesusirenka grupe 
Uzsiemimai vyksta Zveryne, Dobuzinsio mokykloje, antradieni/ketvirtadieni val.
Kaina juokinga-30lt.
Vaikai mokosi liaudies dainu, sokiu, mokytoja tikra entuziaste, tik jau vyresnio amziaus.
Prisijunkite!!!
mokytojos tel.: 273 3660, 2732359
Kaina juokinga-30lt.
Vaikai mokosi liaudies dainu, sokiu, mokytoja tikra entuziaste, tik jau vyresnio amziaus.
Prisijunkite!!!
O kokio amžiaus vaikai ten renkasi?
Maniškei 3,5 metų, tai gal dar maža?
Maniškei 3,5 metų, tai gal dar maža?
QUOTE(Vikukas @ 2009 10 13, 10:06)
Lankome rusu liaudies ansambli KALINKA, labai patinka, bet beda visai nesusirenka grupe 
Kaina juokinga-30lt.
Prisijunkite!!!
Kaina juokinga-30lt.
Prisijunkite!!!
I garsiaja "Arinuska" (rusu folkloras) galima atvesti vaika nuo 3 metu. Zr. http://www.arinuska.lt/ Nors nesu tikra, kad jie turi galimybe priimti daug norinciu, nes komerciniu tikslu nesiekia.
Mazesniems vaikams (mano dukrai 8 men.) nieko rusu kalba, deja, nerandu.
Mazesniems vaikams (mano dukrai 8 men.) nieko rusu kalba, deja, nerandu.
Dar yra vaikų studija prie rusų dramos teatro - man atrodo jie priima mokyklinio amžiaus vaikus. Visada šoka - dainuoje "eglutėse" teatre, kai buvau paskutinį kartą, pasirodė, kad "senbuvės" jau gan profesionaliai šoka. Tik stilius ne labai mano buvo, bet tėtis sakė, kad jie pažadėjo kitais metais pasiruošti kitaip 
Sveikutes,
gal yra dar kokios informacijos apie burelius, kur butu kalbama rusiskai?
Man tai gali buti bet koks - tiek dainavimas, tiek piesimais, tiek ugdymas - svarbu, kad rusiskai butu. Tas BabyClubas skambejo neblogai, bet kazko jau nebeveikia ju tinklapis, gal uzsidare
gal yra dar kokios informacijos apie burelius, kur butu kalbama rusiskai?
Man tai gali buti bet koks - tiek dainavimas, tiek piesimais, tiek ugdymas - svarbu, kad rusiskai butu. Tas BabyClubas skambejo neblogai, bet kazko jau nebeveikia ju tinklapis, gal uzsidare