Įkraunama...
Įkraunama...

Būreliai rusakalbiams vaikams

Sveikos,
mane irgi domina bureliai rusu k., bet nieko tokio nerandu savo 3,5 m. dukrytei. Gaila verysad.gif jei kas ka atrastu - praneskit!!!
Atsakyti
Radau tik "Pepės Ilgakojinės mokyklėlę". Uzsiemimai rusakalbiams ten vyksta
Šeštadienio kitakalbių vaikų grupėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurėja: 19 rugpjūčio 2009 - 16:02
radau dar http://www.baby-club...gistracija.html
Baby-club. Gal kas lanke/
Atsakyti
sveikos mamytes..apie kokius butent uzsiemimus kalbate?gal ir zinociqu tada
Atsakyti
Lankome rusu liaudies ansambli KALINKA, labai patinka, bet beda visai nesusirenka grupe sad.gif
Uzsiemimai vyksta Zveryne, Dobuzinsio mokykloje, antradieni/ketvirtadieni val.

Kaina juokinga-30lt.

Vaikai mokosi liaudies dainu, sokiu, mokytoja tikra entuziaste, tik jau vyresnio amziaus.

Prisijunkite!!!

mokytojos tel.: 273 3660, 2732359

Atsakyti
O kokio amžiaus vaikai ten renkasi?
Maniškei 3,5 metų, tai gal dar maža?

QUOTE(Vikukas @ 2009 10 13, 10:06)
Lankome rusu liaudies ansambli KALINKA, labai patinka, bet beda visai nesusirenka grupe sad.gif
Uzsiemimai vyksta Zveryne, Dobuzinsio mokykloje, antradieni/ketvirtadieni val.

Kaina juokinga-30lt.

Vaikai mokosi liaudies dainu, sokiu, mokytoja tikra entuziaste, tik jau vyresnio amziaus.

Prisijunkite!!!

mokytojos tel.: 273 3660, 2732359

Atsakyti
O ar yra Kaune tokiu bureliu/mokykleliu? Mum dabar 18men. Labai noretumem lankyti rusiska bureli ax.gif
Atsakyti
I garsiaja "Arinuska" (rusu folkloras) galima atvesti vaika nuo 3 metu. Zr. http://www.arinuska.lt/ Nors nesu tikra, kad jie turi galimybe priimti daug norinciu, nes komerciniu tikslu nesiekia.
Mazesniems vaikams (mano dukrai 8 men.) nieko rusu kalba, deja, nerandu.
Atsakyti
Dar yra vaikų studija prie rusų dramos teatro - man atrodo jie priima mokyklinio amžiaus vaikus. Visada šoka - dainuoje "eglutėse" teatre, kai buvau paskutinį kartą, pasirodė, kad "senbuvės" jau gan profesionaliai šoka. Tik stilius ne labai mano buvo, bet tėtis sakė, kad jie pažadėjo kitais metais pasiruošti kitaip smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

gal yra dar kokios informacijos apie burelius, kur butu kalbama rusiskai? ax.gif
Man tai gali buti bet koks - tiek dainavimas, tiek piesimais, tiek ugdymas - svarbu, kad rusiskai butu. Tas BabyClubas skambejo neblogai, bet kazko jau nebeveikia ju tinklapis, gal uzsidare g.gif
Atsakyti
Pepes ilgakojines mokyklele kitakalbiams turi, kiek girdejau kitais metais bus ir lenku vaikuciams.

www.zinija.ltpasiskambinkite jei domins
Atsakyti
Мы записались в школу "Калинка" smile.gif сказали уроки уже есть,можно приводить деток с 4 лет. Присоединяйтесь! thumbup.gif
Atsakyti