Įkraunama...
Įkraunama...

Kam lengviau gyventi?

As tai net nezinau, nes buna momentu, kai galvoju blem kaip man sunku, o MB sh.. mala. Bet daug sykiu mastau, kad vo kaip jam sunku yra, o as net padeti negaliu doh.gif Nepabuvus vyru nesuprasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Aišku, kad moterim sunkiau, vyras galva, bet moteris visas likęs kūnas.
Bet kaip aš sakau: vyram gyvent lengviau, bet moterim įdomiau.
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2012 03 08, 13:07)

Aš tai nematau ryšio tarp lyties ir gyvenimo lengvumo bei įdomumo. Man atrodo, kad tai, kaip atskaitos taškas ar vertinimo kriterijai - labai subjektyvu.
Atsakyti
As irgi nematau sasajos tarp lyties ir gyvenimo legvumo. Viskas priklauso nuo gyvenimiskos patirties, nuo to ka gyvenimas tau skiria isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2012 03 08, 14:07)

O as manau,kad vyrams gyventi idomiau,vyriskos specialybes,ir aplamai visokie uzsiemimai gerokai idomesni,moteriai daug kas yra neprieinama grynai del fizines jegos trukumo,del jos fiziologijos...o vyras gali uzsiimti kuo tik nori... g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 03 12, 20:21)
o vyras gali uzsiimti kuo tik nori...  g.gif

Netiesa, ziureti serialus ir raudoti i pagalve - vyras negali, bent jau prie pasaliniu akiu... o stai moteris ir prie, ir uz akiu gali sau leisti visas silpnybes ax.gif argi tai nera vienas is patogumu gyvenime?
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 03 12, 20:41)
Netiesa, ziureti serialus ir raudoti i pagalve - vyras negali, bent jau prie pasaliniu akiu... o stai moteris ir prie, ir uz akiu gali sau leisti visas silpnybes  ax.gif  argi tai nera vienas is patogumu gyvenime?

Ar tikrai moteris gali sau leisti darbe supykti ir iš pykčio apsiašaroti? Ne. Tuo tarpu, vyrai sau leidžia isteriškai išsikeikti.
Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2012 03 12, 21:06)
Ar tikrai moteris gali sau leisti darbe supykti ir iš pykčio apsiašaroti? Ne. Tuo tarpu, vyrai sau leidžia isteriškai išsikeikti.

Gali ax.gif ir tai labai veiksminga...
Atsakyti
is savo varpines pasisakysiu. tik moterims lengviau.
mane juokina stereotipai, metami moterims, nu bet vyru staciai gaila del jiems primestu stereotipu.
bet kokiu atveju - moteriai lengviau gyvenime suktis. netgi pradedant tuo, kad menesines - ne liga, bet dovana: deka nuolatinio "issivalymo" organizmas ju sveikesnis. cia viena. moterys, nors ir lieka dazniau vienos su vaikais ir be alimentu, vis tiek-nenusigeria, nenusiruko i gyvenimo gala, islaiko darbus, (kad ir maziau apmokamus.) zodziu, jos istvermingesnes.
zodziu, moteris gali daugka-ir masina pasiremontuot, ir nama pasistatyt, kad ir su kruva (ja apsukanciu, tebunie, ne visai saziningu) pagalbininku-meistru.
jos tiesiog labai stiprios, nes nebijo verkti, joms "leidziama" verkit - o tai zinia, kaip psich sako, padeda dar labiau, apsivalius, eiti i prieki.

bet kokiu atveju- ir tai svarbiausia, net jei jos ir sustotu, nusprestu padejuoti ir paaimanuoti, visuomene joms "ta leidzia"-, nes jos- silpnoji lytis. vat tas (galbut neteisingas) isitikinimas, kad jos-silpnoji lytis, tad leiskime joms paverkti, ir leidzia is tiesu moterims but stiprioms. jos paverkia, pabuna susirietusios, po to vel eina iskelta galva.

as visad dziaugiaus gimus moterim, ir niekad nenorejau but vyru, nors siaip vyrai-nuo vaikystes geriausi mano draugai. vienok,labai uzjauciu juos uz visus jiems daromos spaudimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 15 kovo 2012 - 09:15
Vyram , nes nera intrigu ir pavydo , nera puolamas asmuop su kitokia nuomone . Nera tiek intrigu ir pykcio kaip siame forume . Fitneso forume kuriame daugiausia vyru , lengvas nuomoniu nesutapimas issisprende daug lengviau negu nuomoniu nesutapimai sprendziami cia .
Atsakyti
Is esmes niekam nera 'lengva'. Vyrams keliami vieni reikalavimai ir jie turi vienokias 'teises'. Moterims - kita atsakomybe, kitos teises.
Galima zvelgti giliau ir 'graduoti' i moteris, turincias vyriska mastyma ir vyrus, turincius bobiska. Yra teveliu dukros, mamu suneliai. Yra poziuris i gyvenima. Vieniems stikline pusiau tuscia, kitiems pusiau pilna, o man asmeniskai permaza. Gyvenimo lengvumas priklauso tik nuo poziurio i tas gyvenimiskas duobes, nuo emocines bukles. Ir at tu vyras, ar moteris - jokio absoliuciai skirtumo.
Atsakyti
Man atrodo, kad iš esmės visiems turėtų būt lengva g.gif

O iš kur atsiranda "nelengvumo" jausmas? Gal kartais iš netinkamai prisiimtų vaidmenų, pvz. apsimestinio milijonieriaus vaidmuo, pvz. turi daryt įspūdį tokį, koks nesi - va, ir sunku.
Arba apsiimi susigundęs didesniu atlygiu dirbt darbus, kuriuose nesi pakankamai stiprus ir gilus - ir vėl sunku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fjorė: 17 kovo 2012 - 08:42