Įkraunama...
Įkraunama...

Kam lengviau gyventi?

bl... del to grabinejimo tai cia vilniuj normaliam klube einant pro sali griebe kazkoks uz krutines (tiksliau megino nes atsokau per du metrus) paskui galvojau reikejo plot per snuki, ir dar galvojau kad vyram taip nebuna
Papildyta:
atsiprasau uz menamus keiksmazodzius, bet man jau ir siaip nemalonu kai i asmenine erdve lenda, bet kad sitaip
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2007 04 24, 22:27)
bl... del to grabinejimo tai cia vilniuj normaliam klube einant pro sali griebe kazkoks uz krutines (tiksliau megino nes atsokau per du metrus) paskui galvojau reikejo plot per snuki, ir dar galvojau kad vyram taip nebuna
Papildyta:
atsiprasau uz menamus keiksmazodzius, bet man jau ir siaip nemalonu kai i asmenine erdve lenda, bet kad sitaip

Nu nemokėjo vyras kitaip kietu pasirodyti fool.gif Durnių pilnos pakampės doh.gif Man užtenka naglų žvilgsnių....Atrodo nurengs neprisilietęs blink.gif
Atsakyti
as manau,kad vyrams daug lengviau gyvent ax.gif
Atsakyti
kazkaip negalima vienareiksmiskai pasakyt kam lengviau
vyram irgi buna spaudimas is visuomenes, pvz kad ir daugiau uzdirbti
tik pastebejau kad kai kurie pujute kad moteris irgi gali issilaikyti isvis nieko nebedaro....oi tai jau visai fu...
Atsakyti
Visiems mums sunku gyventi tongue.gif
Atsakyti
as sutinku su Mik
Atsakyti
manau, kad vyrams lengviau gyventi g.gif ir daugelis cia raset,kad jiems viskas galima ir as su tuo sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 02 23, 17:40)
Vyrams nereikia gimdyti, vyrams nereikia vaiku nesioti, vemti, storeti,paskui zindyti, nereikia kankinti savo organizmo dietomis, maziau isipareigojimu, maziau demesio skiria mylimiems zmonems, daugiau gali skirti demesio darbui, karjerai, daugiau gauna uzmokescio blush2.gif bet kokiame amziuje jie buna patrauklus moterims, ypac svetimoms biggrin.gif -tingiu daug rasyti, zodziu, labai noreciau buti vyru biggrin.gif

drinks_cheers.gif vyram tikrai lengviau bet vyru but nenoreciau ax.gif
Atsakyti
Negalėčiau pasakyti kam lengviau gyventi. Man, pavyzdžiui, labai lengva ir gera gyventi.

Vėlgi, mes gerai žinome savo darbus, kiek į tai įdedame jėgų, o vyro darbai, kas gali įvertinti, pasverti? Juk labai skaudu išgirsti, kai vyrai sako, „o kas čia tokio vaikutį užauginti, į darbą tau nereikia eiti“. Tik žmogus, auginęs vaiką, žino, kas yra kas. Taip ir mes, moterys, iš kur mes žinom, kaip ten tiem vyram. Iš šalies žiūrint „zuikio dainos“, o faktiškai. Man labai smagu stebėti, kaip mano vyrelis dalgiu mojuoja, rodos be jokių pastangų, šmėkščioja dalgis, o faktiškai...

Merginos, gal nereikia nuvertinti vyrų pastangas. Ne visada yra taip, kaip atrodo.

O gimdymas, tai fiziologija. Ačiū Dievui, kaip praeina laikas, tą skausmą užmirštame ir vėl ryžtamės pasauliui padovanoti žmogutį. Manyčiau, kad vien jį išvysti, verta kęsti skausmą. Kartais pagalvoju, kad tas gimdymo skausmas būtų pats didžiausias gyvenime. Patikėkite manim, kartais vaikai sukelia žymiai didesnį skausmą, tik dvasinį. Tuomet vyram, kaip ir jums taip pat skauda. Saugok Dieve, Jus visas, nuo tokio skausmo.
Atsakyti
siuo metu savo atveju esu namu seimininke auginu vaikucius tai lengviau man gyventi blush2.gif
Atsakyti
Faktas kaip blynas būti diedu yra tikrai geriau. doh.gif
Atsakyti
Buvimas vienos ar kitos lyties atstovu turi savų pliusų bei minusų.Tai akivaizdu.
Beje, nemažai moterų teigė, jog lengviau būti vyru. Tuomet kodėl transeksualų bei transetitų populiacijos didesniąją dalį sudaro būtent (ex?)vyrai? Jeigu jiems taip gerai būti vyriškos lyties atstovais, kokio velnio stengiasi įlįsti į moteriškaičių kailį? ax.gif
Atsakyti