Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas ir strazdanos

o kokius kremus aplamai naudot nuo soliariumo apsaugai?
kur įsigyt?
kokios kainos? 4u.gif
Atsakyti
nieko izeisti nenoriu, bet siek tiek pasibaisejau cia paskaicius. Visu pirma tokiai jaunai merginai tikrai nepatartia eiti i soliariuma. Soliariumas sausina ir sendina veido oda.
Visu antra, nuo soliariuno tikrai atsiras strazdanum jei oda yra sviesi ir strazdanu naturaliai atsiranda vasara, pabuvus sauleja.
Visu trecia, tai eiti i soliariumas kas antra diena ir yra labai negerai, tikra agresija odai. Jei jau taip negaila savo odos ir nori ja sausinti, tai bent jau nereikia perlenkti lazdos ir i soliariuma eiti max 2 kartus per savaite ir nedaugiau nei 10 min.

Siaip tai liudna klausyti, kaip jaunos merginos gadina savo oda... po to sedes ir rasys, man 30 metu, atrodau kaip 50m, kaip panaikinti rauksles, tik kad saukstai bus po pietu ir atsiradusiu ir susiformavusiu rauksiu absoliuciai jokie kremai nepanaikins.

Atsakyti
Tikrai nesakau , kad soliariumas yra labai gerai ir juo tikrai negalima piknaudžiauti. Bet šiuo metu tiek soliariumuose (tikrai soliariumuose , o ne kaimyniu kirpyklose mirksiukas.gif ), tiek specalizuotuose parduotuvėse yra labai didelis įvairių priemonių pasirinkimas saugant odytę toms , kurios mūsų klimatu nenori būti baltutės smile.gif Esu dirbusi soliariume,tad tikrai mačiau smile.gif

Jei jau ten lankomės tai verta įsigyti ir gerų priemonių , kaip ir bet kur kitur 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyrica: 04 balandžio 2009 - 11:03
Dabar jau nebeinu kas antra diena. buvau tik 6 kartus is viso... 4u.gif be to pabandziau ir nutariau nebeit, nes veidas neruduoja, oda (kaip cia visi raso) turbut gadinasi, be to pavasaris gal siaip padegsiu kiek, o be to ir pinigu uz nieka gaila, geriau jau nueisiu i kokia sarma pasirinksiu geresniu pudru ar idegiu. biggrin.gif o siaip del to, kad jauna ar siaip, tai mano klaseje yra 19 merginu, tai is ju net 6 ar 7 eina i soliariuma, vaikinukai irgi kai kada sako nueinantys, taip kad kol jauni tol galvos pilnos ivairiu ideju ;p viska gi norisi pabandyti ;]]] aciu uz patarimus, pasinaudosiu jais. tongue.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Paauglstyje visuomet norisi viska isbandyti thumbup.gif bet reikia nepamirsti, kad ji praeis, o odele nepasikeis, jei ja sugadinsi dabar, po to vargsi. Be to soliariumo tikrai venk jei turi apgamu.
Su pudrom irgi atsargiai ir saikingai reikia elgtis, nes padauginus uzkims poras, tada atsiras spuogu, arba gali isausinti ir vel vargas.

Patariu paziureti savaiminio idegimo kremu, nuo ju nebusi labai idegusi, bet atrodysi siek tiek idegusi. Dauguma kremu yra kartu ir drekinantys thumbup.gif tik venk kremu kuriuose yra parabenu ax.gif
Atsakyti
Aš nesugebu namų sąlygomis tą savaiminio įdegio kremus užsitepti lygiai doh.gif ką daryti? turiu nusipirkusi dove veidui kremą, bet kai issitempu tai juokingai atrodau lotuliukas.gif lotuliukas.gif atrodo kad tuo metu viską labai lygiai patepu, bet kai jau pradeda atsirasti ta spalva tai matosi plėmai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_auxulka_ @ 2009 04 09, 13:41)
Aš nesugebu namų sąlygomis tą savaiminio įdegio kremus užsitepti lygiai  doh.gif  ką daryti? turiu nusipirkusi dove veidui kremą, bet kai issitempu tai juokingai atrodau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  atrodo kad tuo metu viską labai lygiai patepu, bet kai jau pradeda atsirasti ta spalva tai matosi plėmai  doh.gif

gal perdaug tepi??? as tepuosi kas antra diena ir po labai nedaug, po pirmo karto vos vos matesi "idegis", bet po poros savaiciu oda irudusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 04 09, 23:59)
gal perdaug tepi??? as tepuosi kas antra diena ir po labai nedaug, po pirmo karto vos vos matesi "idegis", bet po poros savaiciu oda irudusi thumbup.gif

na ta kremuką tai tepu kiekvieną diena blush2.gif
bet esu tepusi ir kas antrą trečia dieną, bet visteik nelygiai gaunasi lotuliukas.gif nevykusi matyt esu dėl tokių pasitepliojimų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man ir tas pats nemoku ir as lygei isytepti ,atrodau visa demeta gal ce zmogus turi moketi teptys wink.gif
Atsakyti
aš kažkaip manau kad tikrai puiki mintis uzsidengti veida ir degintis tik kuna nors ir turi strazdanu, nes baltas kunas na tikrai vasara nekaip atrodo.... o veido oda yra lb jautri ir ja lengviausia pazeisti, tai gi dar jeigu yra strazdanu manu geriau jo nedeginti, o pirma kart tikriausiai geriausia eiti kokias 5 min? gal turit koki parekomenduoti soliariuma? ir kremuka is kur geriau pirkti?
Atsakyti
Dėl simionkos, tai aš išvis nesuprantu, jeigu jai 14,5 metų, kaip soliariumo darbuotojos leido eiti degintis. Aišku, joms tai kas, savrbu pinigai eina.
Atsakyti
Sveikos merginos. norejua pasiklausti jusu patarimu. zodziu turiu strazdanota veida. strazdanos nera smulkios, jos kaip demeles. kilo man tokia mintis, jei as tas strazdanas patepciau piestuku nuo spinduliu (viename soliariume sake kad prekiauja tokiais) ir likusias vietas deginciau soliariume. idomu ar apsilygintu spalva?gal kuri kazka panasaus bande?
Atsakyti