Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas ir strazdanos

QUOTE(blakstiena_ @ 2010 05 07, 20:18)
aš kažkaip manau kad tikrai puiki mintis uzsidengti veida ir degintis tik kuna nors ir turi strazdanu, nes baltas kunas na tikrai vasara nekaip atrodo.... o veido oda yra lb jautri ir ja lengviausia pazeisti, tai gi dar jeigu yra strazdanu manu geriau jo nedeginti, o pirma kart tikriausiai geriausia eiti kokias 5 min? gal turit koki parekomenduoti soliariuma? ir kremuka is kur geriau pirkti?

As taip ir darau,uzsidedu apsauginius akinius,plaukams atskira ranksluosti,susuku juos (nes nuo sol.spinduliu jie gali tapti trapus labai),ir ant veido uzsidedu dukart perlenkta ranksluostuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juste85 @ 2010 06 14, 12:11)
Sveikos merginos. norejua pasiklausti jusu patarimu. zodziu turiu strazdanota veida. strazdanos nera smulkios, jos kaip demeles. kilo man tokia mintis, jei as tas strazdanas patepciau piestuku nuo spinduliu (viename soliariume sake kad prekiauja tokiais) ir likusias vietas deginciau soliariume. idomu ar apsilygintu spalva?gal kuri kazka panasaus bande?

as strazdanu turiu tik ant veido, kiek pastebejau, kuo daugiau deginies tuo jos ryskesnes darosi ir net nauju atsiranda, manau kad pabandyt tai aisku galima, bet gali ten kur netepta nauju atsirasti ir uztept tiksliai vargu ar pavyks, kad paskui nesigautu strazdana o aplink ja balta g.gif gal geriau savaiminio idegio kremai tiktu g.gif
Atsakyti
o man po soleriumo išryškėja tik porai h strazdanos, o veliau imant rudėt odai vis labiau ir labiau susilygina kažkaip strazdanos su kūno veido spalva ir jos netokios ryškios atrodo ax.gif
Atsakyti
Aš nuo kokių 16 m. buvau soliarumų mėgėja, eidavau kiekvieną žiemą po kokį kartą į savaitę, neigiamos pasekmės TIKRAI yra.
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 02 26, 15:08)
Aš nuo kokių 16 m. buvau soliarumų mėgėja, eidavau kiekvieną žiemą po kokį kartą į savaitę, neigiamos pasekmės TIKRAI yra.

aš du metus pralankiau soliariumą iki neštumo eidavau ir į savaitę po kelis kartus bet kokiu metų laiku, ejau be pertraukų net, aišku kai jau gavau norimą rudumą eidavau rečiau..bet jokių pasekmių neturiu g.gif jau maždaug 10 mėnesių nebesilankau ir blunksta viskas.... laukiu kada vėl galėsiu pradėt lankyt thumbup.gif
o sako dar strazdanota oda jautresnė, nepasakyčiau man jokio jautrumo nebuvo ir nėra o ir jokių pasekmių neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2013 02 26, 15:08)

pvz kokios?
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 02 26, 16:34)
pvz kokios?

Seniau turejau vos kelis apgamus, o dabar ju turiu daugybe, aisku jie smulkuciai. Taip pat atsirado trukusiu kapiliaru, mazu raudonu taskiuku angiomu berods, keliose vietose yra baltu nebeideganciu taskiuku, vadinamu "baltme". Dermatologai sako, kad cia buvimo sauleje arba soliariume pasekmes.
Aisku visos tos problemos neatsirado iskart, bet po kokiu minimum 5 metu lankymosi soliariume ar nesaikingo buvimo sauleje. Nors vaiksciodavau pakankamai saikingai, tik tam, kad ziema nebuciau baltai melsva. Bet mano oda labai sviesi, linkusi i pigmentacija, galbut kitoms tokiu pasekmiu niekada nebus.
Dabar bandau issigydyti, pasisalinti visus tuos defektus, ir jau net naturalioj saulej deginuosi su nemaza apsauga...
Atsakyti
As irgi balta irgi pajauciau neigiamas pasekmes po paauglystes nesaikingo deginimosi tiek ant saules tiek soliariume. Dziaugiuosi, kad isejo tie soliariumai is mados. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(senseye @ 2013 03 02, 10:37)
Liudna kad tau netiko,bet nemanau kad isejo is mados,kiek ejo tiek ir eina i juos

Nu tikrai tiek nebeeina kiek ejo. Jei anksciau atrodziau ziema kaip balta varna tarp kitu net eidama i soliariuma po du kartus i savaite, tai dabar net neidama tikrai neissiskiriu is aplinkiniu. Idegusiu iki rudumo ziema tikrai mazuma.

Nez zinomos moterys kai kurios nebesidegina soliariumuose tiek kiek anksciau, atkreipiu visada demesi i grazias neidegusias moteris. Anksciau is viso nebutum TV pamates balto veido.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 02 kovo 2013 - 11:00
QUOTE(senseye @ 2013 03 02, 10:37)
Liudna kad tau netiko,bet nemanau kad isejo is mados,kiek ejo tiek ir eina i juos

drinks_cheers.gif

QUOTE(Vicious_L @ 2013 03 02, 10:56)
Nu tikrai tiek nebeeina kiek ejo. Jei anksciau atrodziau ziema kaip balta varna tarp kitu net eidama i soliariuma po du kartus i savaite, tai dabar net neidama tikrai neissiskiriu is aplinkiniu. Idegusiu iki rudumo ziema tikrai mazuma.

Nez zinomos moterys kai kurios nebesidegina soliariumuose tiek kiek anksciau, atkreipiu visada demesi i grazias neidegusias moteris. Anksciau is viso nebutum TV pamates balto veido.

kad kaip tik dabar manau kaip tik labiau eina į soliariumus nei ankščiau
Atsakyti
QUOTE(Caylla @ 2013 03 02, 11:05)
drinks_cheers.gif
kad kaip tik dabar manau kaip tik labiau eina į soliariumus nei ankščiau

Apie kada ta anksciau snekam. As kalbu apie buma buvusi pries 7-8 mazdaug metus. Ir esu simtu procentu isitikinus kad zymiai daugiau zmones eidavo i soliariumus. Ta mada labai sumazino uzdraudimas paauglem eiti i soliariumus, nes jos ir buvo pagrindines lankytojos. Gal jus kaip ejot taip einat tai jum taip atrodo. Tada pries astuonis metus i soliariumus ejo visi, nezinojau ne vienos merginos iki kokia 30 metu kuri nesilankytu soliariume, net bachurai visi is mano tarpo ten lankesi pastoviai po du kartus i savaite. Dabar tikrai taip nera, is mano pazystamu kai kurie eina po koki karta i savaite ar dvi spalva islaikyti, kiti is vis neina. Is visu mano pazystamu yra tik 2 zmones kurie ziema rudi kaip vasara, kai anksciau tokie buvo visi. Nu man niekaip neirodytumet kad dabar tiek pat zmoniu soliariumuose lankosi kaip anksciau.
Atsakyti
nežadu aš čia ginčytis smile.gif
aš savo pasakiau 4u.gif o dar kažko įrodinėt juolabiau nesiruošiu.
Atsakyti