Sveikos, reikia pagalbos. Geguzes 9 tureciau grizti darban, taciau panasu, kad gali ir nepavykti.
Iki nestumo dirbau viesoje istaigoje isteigtoje ministerijos. Sios ist. biudzetas buvo is valst. lesu. Bet dabar suzinojau, kad negautas finansavimas mano etatui. Idomu ir tai, kad negautas finasavimas ir mano koleges etatui, kuri pagimde ta pacia diena (koks sutapimas). Kiek pasiskaiciau siame forume ir darbo kodekse man ir mano kelegei turi pasiulyti tas pacias pareigas bei atlyginima.
1. Ar tikrai turi iki triju metu pasiulyti tas pacias pareigas ir atlyg.,
2. ar gali pasiulyti analogiskas, ar yra skirt.
3. ar yra darbdavio isipareig. jei grizti po 1, 1,5 ar 2 metu.
Mano kelegei pries iseinant I dekreta buvo parengtas pasirasyti rastas, kad istaigos reorganizavimo atveju, jokiu pretenziju netures. Zinau, kad darbo mano istaigoje tikrai yra maziau nei buvo. Ka as galiu daryti, jeigu:
a) man pasiulo kitas pareigas, bet ta pati darbo pobudi (kas yra tiketina). Ar galiu reikalauti reikalauti tu paciu pareigu, jeigu mano etato finansavimas nepatvirtintas?

jeigu man pasako, kad visiskai nera darbo vietos ir pasiulo iseitine kompensacija. Kokio dydzio iseitine priklauso, jei toje istaigoje isdirbau nuo 2000 m. spalio menesio. I dekreta isejau 2003 m. vasari.
c) jei pasako, kad mano darbo vietos nera ir pinigu iseitinei kompesacijai nera.
Aciu aciu is anksto.