Įkraunama...
Įkraunama...

Greitas atsakymas

Pasinaudojau paieska,bet vietoj greito atsakymo man atverte "Kaip isideti avatara" tai taip supratau ,kad tokio klausimo nera. Labai geras dalykas yra greitas atsakymas,bet jis nevisose temose yra.Ar as klystu?Kartais nors ir greito ats.nera,bet matau atsakymuose sypseneles kurias radau tik greit.ats.Ar as kuom nors nemoku naudotis?
Atsakyti
Nevisuose skyreliuose numatyta ta funkcija, o kodėl? nežinau net ką atsakyt.
Taip yra smile.gif

Šypsenėlės ar atsakant naudojantis greito atsakymo langu ar paprastu "atsakyti" yra tos pačios. Tam, kad pamatytum visas šypsenėles atsakant įprastu būdu, reikia paspausti "rodyti viską" po šypsenėlėm, tada iššoks dar vienas langelis, toks pat kaip ir prie greito atsakymo.
Atsakyti
O ko skyriasi atsakymas nuo greito atsakymo?
Atsakyti
Iš esmės niekuo.
Tik greito atsakymo lange nėra jokių papildomų funkcijų - tik langas teksto įvedimui ir mygtukas atsakyti.
Norint įterpti šypsenėles iš sąrašo, reikia atidarinėti atskirą langą, norint daugiau nustatymų (kaip teksto paryškinimas, pabraukimas, spalva, dydis ir pan.) reikia atsidarinėti pilną atsakymo langą (įprastinį).
Atsakyti
Buvau kazkaip ijungus greito atsakymo funkcija. Vyras perinstaliavo Windows'us ir dingo greitas atsakymo langas. Gal galit primint kaip taip isijungt sia funkcija?
Atsakyti
Ši funkcija nepriklauso nuo jūsų windows versijos ar kompiuterio konfigūracijos.
Ši funkcija yra tik kai kuriuose skyreliuose. Jeigu nematote mygtuko user posted image temos apačioje, reiškia tokios funkcijos tame skyrelyje nėra. smile.gif
Atsakyti
Radau tokį užrašą prie nustatymų (naudojant greitą atsakymą) * Įsidėmekite, kad šios funkcijos naudoja slapukus. Kas tai? kokie čia slapukai, ir kam jie naudojami?
Atsakyti
Čia tai vadinami cookies. Pasikaityk šią temą wink.gif

Atsakyti