QUOTE(Nemiga3272 @ 2010 01 07, 21:54)
gera tu man, Monikutia, minti pakisai, kad liudininkai turi zaidimu prigalvot

uztenka cia man viskuo rupintis
o, kad mano būsima nuotakėlė nors kuo pasirūpintų

(svočiausiu aš)
Papildyta:
QUOTE(Nemiga3272 @ 2010 01 02, 23:44)
galvojame vaziuoti i Burbiskiu dvara, pakeliui uzsukti i traukiniu stoti pasifotkint, o griztant i sventimo vieta uzsukti i koki pusiau muzieju. yra Radviliskio rajone toks vienas Kleboniskiu buities muziejus, tai ten gal ir papasakotu ka

tai ir pasifotkint galesim ir pasiklausyt bus idomu. Tiesa, o dar kazkur, tik nezinau kur, pasaudysim is sautuvu i taikini.. (
Jei jau važiuosit nuo Šiaulių iki Burbiškių, pakeliui pravažiuosit Arimaičių ežerą. Prie pat kelio yra kavinė, nepamenu, kaip vadinasi, keli ten jų pastatai (ji man visai nepatinka ir aplinka kažkokia perkrauta mediniais dirbiniais ir įrenginiais, o gyvų beveik nėra. Žodžiu, stagarynas). Bet jei ją pravažiuosit ir važiuosit gilyn, rasit viešbutuką "Žirnelis" labai gražiame pusiasalyje su piliakalniu gale. Tame viešbutuke ir katamaranus, ir valtis nuomuodavo. Mes kai tuokėmės tenvažiavom, tai nė negalvojom tų katamaranų nuomuotis - patys pasiūlė nemokamai

Buvom baisiai maloniai nustebinti
Dar graži yra Šeduvos malūno aplinka pasifotografuoti. Čia viskas pakeliui, su vos kelių šimtų metrų nukrypimu nuo pagr. kelio.