Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas kūdikio svoris

QUOTE(laisveS @ 2005 01 21, 20:42)
4u.gif ir musu 2.gif labai isranki ax.gif labai smulkute dabar 5menesiu o sveria 6kg.Pradejau duoti ryziu-kukuruzu kose tiko,bet gal kokias tris dienas,o paskui cry.gif ne i burna.Tada pabandziau bananu kosyte ir vel po triju dienu beee.gif tai taip ir kaitalioju,kad nenusibostu. thumbup.gif o ir svoris pradejo po truputy augti.pas gydytoja dar nebuvom,bet ant ranku panesiojus jauciasi rolleyes.gif

Manajai metukai, o sveria 8 kg. 600g. As jau susitaikiau, kad ji nedaug sveria, dabar net dziaugiuos. Vaikutis sveikas, energingas, ko dar noreti. Yra kaulu, o mesa visada uzaugs. Mano dukryte iki siol labai mazai valgo, nezinau kuo ja maitinti ir kaip gaminti. Pirktiniu kosiu ir tyreliu apskritai i burna neima, net nesiulyk.
Atsakyti
QUOTE(gabce @ 2006 01 07, 11:35)
Manajai metukai, o sveria 8 kg. 600g. As jau susitaikiau, kad ji nedaug sveria, dabar net dziaugiuos. Vaikutis sveikas, energingas, ko dar noreti. Yra kaulu, o mesa visada uzaugs. Mano dukryte iki siol labai mazai valgo, nezinau kuo ja maitinti ir kaip gaminti. Pirktiniu kosiu ir tyreliu apskritai i burna neima, net nesiulyk.

Teisingai pasakyta thumbup.gif

O maniske, tai perejo i toki etapa, kad as nebegaliu maitint, reikia paciai duot valgyt tik tada valgo, o jei as ne...

Beje matai siandien tavo lelytes gimtadienis. Tai sveikinu ta proga 4u.gif
Atsakyti
Mano karalaitė 6mėn sveria 7,200kg, per mėnesį priaugo tik300g.Dabar paskirti tyrimai, nes labai atpylinėja.Kažko labai neramu verysad.gif
Atsakyti
Mes 6mėn sveriam 7,200kg,per mėnesį priaugo tik300g.dabar paskirti tyrimai, nes labai atpylinėja.Kažko neramu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulkadz @ 2006 01 18, 19:03)
Mes 6mėn sveriam 7,200kg,per mėnesį priaugo tik300g.dabar paskirti tyrimai, nes labai atpylinėja.Kažko neramu verysad.gif

Nepergyvenk viskas bus gerai. Sveriat pakankamai, o kad viena menesi maziaiu priaugot nieko tokio... Mes per 6menesi priaugom tik 200g ir iskas gerai sveikos, o tyrimai aisku nepakenks...
Svarbiausia nusiramink, nes jei pati labai pergyvensi ir mergyte bus nerami...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovka: 19 sausio 2006 - 09:18
Labas,kudenuku mamos! 4u.gif
Kaip sekasi svorius augint? Kas naujesnio?
Jovka,introdusa-kur jus? g.gif
Mes su Ugne turbut jau nebelabai pritampam i kudu vaiuciu gretas,nes vakar 1,5 metu proga buvom svertis.Ir ka jus manot-per 3,5 men. pasunkejo 1.700! blink.gif Ir dabar sveria 11.500,ugis 82,5.Niekada nera tiek daug priaugusi.Gal cia mums jau dietintis reikia pradet? lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2006 01 27, 11:26)
Labas,kudenuku mamos! 4u.gif
Kaip sekasi svorius augint? Kas naujesnio?
Jovka,introdusa-kur jus? g.gif
Mes su Ugne turbut jau nebelabai pritampam i kudu vaiuciu gretas,nes vakar 1,5 metu proga buvom svertis.Ir ka jus manot-per 3,5 men. pasunkejo 1.700! blink.gif Ir dabar sveria 11.500,ugis 82,5.Niekada nera tiek daug priaugusi.Gal cia mums jau dietintis reikia pradet? lotuliukas.gif  biggrin.gif

Na mes tai dar nesisverem metuku proga salciu issigandom, o paskui nenorejom nuotaikos gadintis smile.gif Tai kita savaite eisim svertis, tai ziuresim, bet kai einam maudyti, tai i paziurejus, tai vieni kaulai ir skura... Tysta tai ji tik i ugi... Tetis tai net juokauja, abi tokios "kaulu vyniotiniai"
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2006 01 27, 13:58)
Na mes tai dar nesisverem metuku proga salciu issigandom, o paskui nenorejom nuotaikos gadintis smile.gif Tai kita savaite eisim svertis, tai ziuresim, bet kai einam maudyti, tai i paziurejus, tai vieni kaulai ir skura... Tysta tai ji tik i ugi... Tetis tai net juokauja, abi tokios "kaulu vyniotiniai"

Sveikinam,nors ir paveluotai, metuku proga! happybday.gif
Atsakyti
mano dukriukas irgi pasak daktarės per mažai sveria,ta rekomendavo apetitui sužadinti folio rūgšties,bet ji mums visai nepadeda doh.gif doh.gif nevalgoir viskas,tai rekomendavo pradėti maitinti daržoviene
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2006 01 27, 13:36)
Sveikinam,nors ir paveluotai, metuku proga! happybday.gif

Dekui. wub.gif

QUOTE(linciuxx @ 2006 01 27, 20:17)
mano dukriukas irgi pasak daktarės per mažai sveria,ta rekomendavo apetitui sužadinti folio rūgšties,bet ji mums visai nepadeda doh.gif  doh.gif nevalgoir viskas,tai rekomendavo pradėti maitinti daržoviene

Nors as ir ne gyytoja, bet tavo dukriukas visai normaliai sveria. Aisku nera labai jau didele rubuile, bet ji ir gime labai jau smulkute.
O 4men. Ribos yra nuo 5.5kg iki 8.2kg. Tai kaip iziurejau parase mirksiukas.gif , esat dar normos ribose.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2006 01 28, 15:05)
Dekui.  wub.gif
Nors as ir ne gyytoja, bet tavo dukriukas visai normaliai sveria. Aisku nera labai jau didele rubuile, bet ji ir gime labai jau smulkute. 
O 4men. Ribos yra nuo 5.5kg iki 8.2kg. Tai kaip iziurejau parase    mirksiukas.gif  , esat dar normos ribose.

O man kazkokia paranoja prasideda doh.gif Dabar man atrodo,kad mazoji sveria per daug blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2006 01 29, 08:20)
O man kazkokia paranoja prasideda doh.gif Dabar man atrodo,kad mazoji sveria per daug blink.gif  biggrin.gif

Nu baik per daug tikrai nesveria. Pas mus yra bendraamziu, kurie po dabar po 11kg sveria, o yr anet tokiu kurie 13kg sveria.
O va del idomumo paziurejau svorio ribas, tai jo pasirodo 18menesiu nuo 9.4kg iki 14kg. Nu tai jus dabar per pati viduriuka smile.gif
Atsakyti