Valgo 8 kartus per para po 120 ml mamos pienuku, atpylineja tik kartais ir labai nedaug. Visi gydytoju tyrimai rodo teigiamus rezultatus, bet nuo to kazkaip geriau nesidaro.
gal paprasciausiai tavo vaikucio greita medziagu apykaita. maniske sliekiukas nuo pat gimimo - svoris augo letai,bet energijos uz tris turejo ir turi. 7 men kai atsistojo tai daugiau ir nebeatsisedo
o dar metuku nebuvo jau gaudydavau lauke, nes rankos nebeduodavo ir lekdavo visu greiciu pirmyn
1 metuku svere - 8; 2 - 10,5, o db gal 13 ir siekia. ir auksta.
tad jei tyrimai geri, nesibaimink ir.... pradek sportuoti.....pravers

manoji irgi labai nepriauga svoriu dabar 6men sveria tik 6.070 gime 2800 bet ji daug sportuoja tai tai nuo intensyvaus fizinio kruvio, svarbu kad auga svoris nors mazai bet auga

Maniskis gime nemazas, tai ir gydytoja sako, kad negali gimdoj toks uzaugti, o veliau taip mazai pasunketi, tiesa, maniskiui ugis augo pagal normas, vilmase, o kokio svorio gime?
Gimė nedidukė - 3050 g, 52 cm. Dabar ūgis 0,5 cm padidėjo.
QUOTE(vilmase @ 2006 08 08, 22:13)
Gimė nedidukė - 3050 g, 52 cm. Dabar ūgis 0,5 cm padidėjo.
Oha, tai ir ugio mazai priaugo

Taip, viskas mazai auga. Tyremes Santariskese. Abiejose kelio pusese. Naujagimiuose pragulejom 2 savaites, dabar pediatrijos skyriuje tiriames, bet panasu, kad padarys tuos pat tyrimus ir paleis namo. Anksciau gerem jogurtuka kapsulese, dabar ir linex paminejo, tai reiks nupirkti, nes jau daug apie ta girdejau.
QUOTE(lina-kameja @ 2006 08 08, 20:39)
gal paprasciausiai tavo vaikucio greita medziagu apykaita. maniske sliekiukas nuo pat gimimo - svoris augo letai,bet energijos uz tris turejo ir turi. 7 men kai atsistojo tai daugiau ir nebeatsisedo
o dar metuku nebuvo jau gaudydavau lauke, nes rankos nebeduodavo ir lekdavo visu greiciu pirmyn

mano toks pats sliekelis 13,100gr mums 3 metai
Nesijaudink tik taip labai.. mano drauges mazyle pirma menesi net buvo netekusi svorio, tai irgi buvo issigande teveliai, bet paskui viskas susitvarke - saunia mergaite augina..o mano situacija atvirkscia buvo - pagimdziau didziausia berna - 58 cm ir 4650 gr. o ir per kiekviena menesi iki kokiu metu laiko priaugdavom tiek ugio ir tiek svorio, kad visi irgi galvom kraipe, visas imanomas normas buvom perkope..po metu, kai pradejo tvirtai vaikscioti - viskas susitvarke - dabar jaum jau 8,5 metu, tai aukstas mano sunus (mes su teciu irgi auksto ugio esam) ir labai tvirtai sudetas...
taip kad manau, jei kazkas butu rimta tavo vaikuciui - butu jau tikrai pastebeje.
Sekmes tau.
taip kad manau, jei kazkas butu rimta tavo vaikuciui - butu jau tikrai pastebeje.
Sekmes tau.
_inai kai mano mažius turejo 2 savaites irgi svoris nelabai augo mes irgi gulejom ligonineje bet jis turejo problemu su pilvuku ir viduriavo . O vidurioja ar ne jeigu vidurioja tai ir svoris mažai augs.
Mano sunui 1m.4men. sveriam apie 11 kg. bet iki metu visa laika turejom problemu su svorio priaugimu.
Mano sunui 1m.4men. sveriam apie 11 kg. bet iki metu visa laika turejom problemu su svorio priaugimu.
Va dabar praėjo 2 sav., o svoris liko toks pat. Neikiek nepaaugo. Nežinau ko griebtis. Gal pakeisti maitinimą - maitinti ne pagal amžiaus normą (120-130 ml), o pagal svorį (90-100 ml)? O gal netinka mano pienas ir maitinti mišinukais?
Su vyru matavome ir pastebėjome, kad paaugo į ūgį porą cm ir galvytė šiek tiek padidėjo.

Su vyru matavome ir pastebėjome, kad paaugo į ūgį porą cm ir galvytė šiek tiek padidėjo.
O ka gydytojai siulo?