Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas kūdikio svoris

isivaizduoju jusu nerima. man buvo tas pats, bet as supratau, kad tai buvo del MP sumazejimo, nes svoris sunkiai priauginejo 4-5 men, be to, dar sirgom vejaraupiais 4 men. amziaus.... paskui kai pradejau primaitinti, viskas susitvarke. o iki tol irgi buvo neramu. dabar normaliai priauga po 700-800 per men. taip kad jei nevalgo, ir sveikas vaikas, manau, tikrai vaikui uztenka, kiek jis valgo ir viskas yra gerai :-)
Atsakyti
QUOTE(saliuke @ 2008 06 22, 21:14)
Mano pupai 5 mėn., sveriam 6,1 kg, ūgis 63 cm. Pirmą mėnesį priaugom normaliai, kitus po 300-500g. Valgo kaip coliukė- pusę grūdo per dieną. Maitinu MP, nuo 4 mėn bandau košelių duot, bet kaip jai įkišt, jei nevalgo??? Šiaip linksmas, žvalus vaikas, bet jau tas jos nevalgymas varo į neviltį.... doh.gif

pas mane tas pats.tik mano maze sveria dabar 5.450kg ir 63cm ugio.o gime 3.290kg ir 50cm.labai nevalgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 06 30, 20:37)
pas mane tas pats.tik mano maze sveria dabar 5.450kg ir 63cm ugio.o gime 3.290kg ir 50cm.labai nevalgi doh.gif

pasiziurejau - mano dukriukas 5 men svere 5300gr( gime 3kg), mazai, bet uzaugo, dabar metu ir 1 men sveria nepilnai 8 kg - o ka padarysi - svarbu zvalus ir sveikas vaikas. smulkute ir tiek.
o valge pirmus metus labai mazai - po 500 ml per para - isivaizduojat? budavo svente, kai suvalgydavo 700 - taip ir skaiciuodavau kiekviena ml - taip ir depresija isivariau - nuo tos nevilties ir nuo nevalgymo, nuo pastovaus skaiciavimo. nepastebejau, kaip uzaugo, nespejau pasidziaugt leliuku - vis skaiciavau ir nervavausi, kad nevalgo.Nesureiksminkit taip mamytes, dabar tai sakau, nes pro ta praejau - svarbu vaikutis sveikas, kraujukas geras, zinoma, jei nera kitos nevalgymo priezasties. Uzaugs tie musu coliukai, uzaugs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2008 07 01, 21:41)
pasiziurejau - mano dukriukas 5 men svere 5300gr( gime 3kg), mazai, bet uzaugo, dabar metu ir 1 men sveria nepilnai 8 kg - o ka padarysi - svarbu zvalus ir sveikas vaikas. smulkute ir tiek.
o valge pirmus metus labai mazai - po 500 ml per para - isivaizduojat? budavo svente, kai suvalgydavo 700 - taip ir skaiciuodavau kiekviena ml - taip ir depresija isivariau - nuo tos nevilties ir nuo nevalgymo, nuo pastovaus skaiciavimo. nepastebejau, kaip uzaugo, nespejau pasidziaugt leliuku - vis skaiciavau ir nervavausi, kad nevalgo.Nesureiksminkit taip mamytes, dabar tai sakau, nes pro ta praejau - svarbu vaikutis sveikas, kraujukas geras, zinoma, jei nera kitos nevalgymo priezasties. Uzaugs tie musu coliukai, uzaugs thumbup.gif

Aciu uz gerus zodzius:) Tikrai tikiu, kad uzaugs tie musu mazi zvirbliukai... Kol nematau kitu vaiku, tai ir maniske man jau didele atrodo:) Tik va, kai pasiziuriu draugiu vaikus-dickiai tokie jau, Padaro maistelio 220 ml, tai ir ismaukia ant karto- toks vos ne pavydas suima - maniske 100 ml per kokius 3 kartus tik iveikia.
Dabar kai eisim 6 men tikrintis, paprasysiu kad kraujuko tyrimus padarytu- kai dare 2 men , buvo kaip ir viskas tvarkoj. O siaip aisku, svarbu kad vaikas zvalus , linksmas ir judrus. O maniske tai kaip vijurkas- duodasi ir duodasi, turbut nepavysiu kai sliauziot prades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuke @ 2008 07 02, 13:50)
Aciu uz gerus zodzius:) Tikrai tikiu, kad uzaugs tie musu mazi zvirbliukai... Kol nematau kitu vaiku, tai ir maniske man jau didele atrodo:) Tik va, kai pasiziuriu draugiu vaikus-dickiai tokie jau, Padaro maistelio 220 ml, tai ir ismaukia ant karto- toks vos ne pavydas suima - maniske 100 ml per kokius 3 kartus tik iveikia.
Dabar kai eisim 6 men tikrintis, paprasysiu kad kraujuko tyrimus padarytu- kai dare 2 men , buvo kaip ir viskas tvarkoj. O siaip aisku, svarbu kad vaikas zvalus , linksmas ir judrus. O maniske tai kaip vijurkas- duodasi ir duodasi, turbut nepavysiu kai sliauziot prades smile.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia viskas gali buti normalu, tokia jau vaiko augimo kreive. Svarbu sveikas ir zvalus mazylis... rolleyes.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
Atsakyti
va ir vel rasau i senai pamirsta tema smile.gif .
dukryte jau pusantru metuku, bet su mazu svoriu kovojam ir toliau. metu svere 7 kg ir 400 gr doh.gif tai va, per pirmus metus tesugebejom pastoret 4 su virsum kilogramais...
Atsakyti
bandau isjudint tema smile.gif

pas mus irgi problemos su svoriu, niekaip nesuprantu kas yra, tai jis auga, tai ne: pirmus 2 menesius priaugom po 700 g, 3 menesi tik 400 g, 4 - tik 200 g, 5 jau 800 g, o dabar per 6 menesi nepriaugom visai. Nors du maitinimus valgom kose (darzoviene - suvalgo apie 150-200 g; ir kruopu - suvalgo apie 100 - 120 g), kitus maitinimus MP is kruties. Is buteliuko visiskai nevalgo, todel nelabai galiu patikrinti kiek to pienuko isgeria... neismanau ko reiketu imtis...
Atsakyti
QUOTE(saulute1980 @ 2009 01 08, 16:21)
bandau isjudint tema smile.gif

pas mus irgi problemos su svoriu, niekaip nesuprantu kas yra, tai jis auga, tai ne: pirmus 2 menesius priaugom po 700 g, 3 menesi tik 400 g, 4 - tik 200 g, 5 jau 800 g, o dabar per 6 menesi nepriaugom visai. Nors du maitinimus valgom kose (darzoviene - suvalgo apie 150-200 g; ir kruopu - suvalgo apie 100 - 120 g), kitus maitinimus MP is kruties. Is buteliuko visiskai nevalgo, todel nelabai galiu patikrinti kiek to pienuko isgeria... neismanau ko reiketu imtis...

o kaip kraujuko tyrimai? po valgio buna zvali, neverkia ? kaip kakutis?
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2009 01 08, 16:25)
o kaip kraujuko tyrimai? po valgio buna zvali, neverkia ? kaip kakutis?

kraujo tyrima dare 3 men. viskas buvo ok, dabar darys dar karta po 2 savaiciu, kai vel eisim svertis. Viduriukai linke kieteti. Neismanau kas galetu buti, gal ji gauna mazai mano pienuko, nors tada butu irzli, o dabar kryktauja, spardosi sypsosi.
Atsakyti
QUOTE(saulute1980 @ 2009 01 08, 20:15)
kraujo tyrima dare 3 men. viskas buvo ok, dabar darys dar karta po 2 savaiciu, kai vel eisim svertis. Viduriukai linke kieteti. Neismanau kas galetu buti, gal ji gauna mazai mano pienuko, nors tada butu irzli, o dabar kryktauja, spardosi sypsosi.

nuo 6 men siaip maziau ir priauga, gal Jus pati tokia mazute buvot? As dabar pradedu isitikinti, kad vaikai is tevu daug ka aveldi. buvau pasiemus savo ligos kortele - tai irgi blogai augau, kaip ir maze mano - vos ne vienas prie vieno, ir uzaugau....Svarbu, kad linksma, krykstauja, ir suvalgo tiek, kiek mano 1.7 metu dukryte per karta, gal tokio jau sudejimo:) bus matyt ka kraujukas rodys, nors siaip 6 menesi daznai mazakraujyste buna, nes atsargos gelezies m, gautos is mamos baigias
Atsakyti