Gal kas zinot,kiek turi sverti 10men. kudikis? Kokios ribos ugio ir svorio.

QUOTE(coco @ 2005 07 29, 14:10)
"mamos žurnale" rašo: 10 mėn.mergaitės svorio ribos: 8 - 12.2 kg (vid.10,2kg)
ūgio: 69-80 cm.
tavoji,coco, mažiausiąją ribą jau pasekė, o manajai reikia 800 g,
BE ŠANSŲ...

QUOTE(introdusa @ 2005 07 29, 15:53)
Sveikutes...
O gal žinote kiek turėtu sverti 9 ar 10 mėn berniukas.
Maniškis yra 9 mėnesių sveria 9 kg, ūgis 76 cm. Gyditoja visada priekaištauja, kad jo mažas svoris.

QUOTE(Cvetocek @ 2005 07 29, 23:18)
Sveikutes...
Maniškis yra 9 mėnesių sveria 9 kg, ūgis 76 cm. Gyditoja visada priekaištauja, kad jo mažas svoris.

tame pačiame žurnale rašo: 10 mėn. berniukas sveria 8.8- iki 12.8 kg, ūgis - 69-80 cm.
taigi tavo berniukas prie mažujų, bet normos ribose. Dar iki 10 mėn. galite kažkiek priaugti....
Vakar mačiau 7mėn. berniuką, kuris sveria 12 kg. Jis visą laiką tik guli...... Geriau jau kūdūliai ir kūdūtės.....
QUOTE(introdusa @ 2005 07 29, 14:53)
BE ŠANSŲ...
BE ŠANSŲ...

Cvetocek, Si savaitagali buvo atvaziaves mano mazosios pusbrolis, kuris jau metu, o sveria 8kg. Ir per paskutini menesi sugebejo numesti svorio. Bet ju gydytoja sako, kad normalu, nes labai daug laksto.
QUOTE(Crazy @ 2004 11 25, 15:31)
Sveikos! G
al jau ka ir praziopsojau, bet gal yra tokiu, kuriu lelkiu svoris irgi nekaip auga. Mano panai keturi menesiai, o sveriam 5.7. Sako, lyg ir mazoka, gal kuri nors susiduret su panasia problema ir gavot is savo gydytoju kokiu fainu patarimu? 

Turėjom ir mes tą problemą. Ieškojom priežasčių, paskui gydytoja liepė nusipirkti svarstykles ir sverti prieš ir po maitinimo - tokiu būdu galima sužinoti, ar vaikui pakanka maisto. Klausimas - ar pati maitini? Galiu paaiškinti, kodėl taip klausiu - rašai, kad vaikas neramus, taigi, viena iš mažo svorio ir neramumo priežasčių gali būti, kad vaikui nepakanka pienelio (čia tuo atveju, jeigu pati maitini).
Mano mazoji 3m. sveria 12kg. ir taip visa augimo perioda kur mes nebuvom, kokiu ligu neieskojom nieko gero nerado ji pirmus men augo 400g. buvo baisu, bety nieko luxs pana dabar.............
Buvom svertis vakar. Manoji 10 men. ir 10 dienu sveria 9.100,ugis 76 cm. Per mazdaug 1,5 men. priaugo 600g.Tai dziaugsmo man buvo
O kaip sekasi lasinukus auginti musu coliukams ir coliukems?
Parasykit

Parasykit

QUOTE(coco @ 2005 08 26, 08:33)
Buvom svertis vakar. Manoji 10 men. ir 10 dienu sveria 9.100,ugis 76 cm. Per mazdaug 1,5 men. priaugo 600g.Tai dziaugsmo man buvo
Parasykit

Parasykit

na Coco tavo mažoji šaunuolė, košes matyt kerta pasiklapsėdama.....
o manąjai tai 10 mėn. ir sveriame 7.5 kg, ūgis - 70 cm .......

aš jau praradau viltį,kad ji kada priaugs per mėn. bent pusę kilogramo...
Mes irgi pasisverem. Tai per 7men priaugom 500g. Tai labai apsidziaugiau. Dabar tai sveriam 6.600kg. O ugis 65cm. Bet tarp bendraamziu esam maziausios.
QUOTE(introdusa @ 2005 08 28, 19:48)
na Coco tavo mažoji šaunuolė, košes matyt kerta pasiklapsėdama.....

Poliklinikoj susipazinom su berniuku,kuris truputi virs metu,bet sveria ne ka daugiau nei maniske,uztat kaip laksto! Taviske,introdusa,gi irgi jau begioja? Tai is kur jai storai buti?