Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas kūdikio svoris

QUOTE(jovka @ 2005 07 29, 10:27)
introdusa, itariu mes jus apdesim, smile.gif Nes pagal, tai kaip ji iki siol augino svori, tai netikiu, kad per 3 menesius priaugs 1.1kg. Nes jau slaizioja ir taip degina savo "lasinius", kuriu ir taip nera smile.gif

tavo tuoj pradės košes kirsti, tai žiūrėk ir apleksite mus.......
Atsakyti
QUOTE(introdusa @ 2005 07 28, 10:26)
Arnika,mes savo mažes primaitinėjame jau seniai, bet svorio nuo to nelabai priauga.

Aš norėjau pasakyti, kad turėtu būti maždaug pastovi svorio augimo kreivė smile.gif. Aš kai pradėjau primaitint priaugo 800 gr, o paskui vėl po mažai.

O mano tai žinokit kažkaip mažiau valgyt pradėjo, žodžiu valgo tiek pat kiek 7, 8 mėnesių biggrin.gif. Bet aš per prievartą ir nekišu, neįmanoma juk, žodžiu nežada išsirašyt iš lieknųjų klubo biggrin.gif.

O koks ūgis jūsų mergaičių, juk nuo to irgi svoris priklauso, daug reiškia kūdikiui keli cm. Pvz. mano mergička 10 mėn - 73 cm. Ūgis pagal lentelę vidutinis. Į manekenes netaiko, nes aš irgi mažo ūgio, bet niekada nebuvau kūda. Tėvelis nemažas biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(introdusa @ 2005 07 29, 10:16)
Šiandien svėrėmės ir eilinį kartą aš stovėjau išsižiojusi prie svarstyklių. Aš jau maniau, kad jos svoris daugiau nei 8 kg, bet mano 9 mėn. mažė sveria tik 7.2 kg  doh.gif . Per tris mėn. ji priaugo tik 500 g. Gydytoja ramai pažiūrėjo į vaiką ir pasakė, kad nieko nuostabaus, nes vaikas pradėjęs vaikšioti degina visas savo kalorijas.

Vienu žodžiu, mes šiame coliukių "klube" mažiausios, ir iki Coco, ir Arnikos, ir iki kitų mamų mergaičių svorio mus dar toli.

O žiūrint į manosios nuotraukas atrodo,kad burunduką auginu, tai galvoju, kad josios gramai paprasta akimi nėra matomi.... biggrin.gif

Taigi kiek pliusu,auginant nestora vaika! biggrin.gif Visu pirma lengva nesiot,antra,net ir ziema tilps i sportini vezimuka,kad ir trim kombinzonais aprengsi.Ir is vis,as taip pripratau,kad manoji kuda,tai man ir kiti kudi vaikai patys graziausi wub.gif
Atsakyti
Aš tai be galo džiaugiuos turėdama lengvą vaiką, thumbup.gif kai reikia nešiot į 5 aukštą biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Arnika @ 2005 07 29, 10:55)

O mano tai žinokit kažkaip mažiau valgyt pradėjo, žodžiu valgo tiek pat kiek 7, 8 mėnesių  biggrin.gif. Bet aš per prievartą ir nekišu, neįmanoma juk, žodžiu nežada išsirašyt iš lieknųjų klubo  biggrin.gif.

O koks ūgis jūsų mergaičių, juk nuo to irgi svoris priklauso, daug reiškia kūdikiui keli cm. Pvz. mano mergička 10 mėn - 73 cm. Ūgis pagal lentelę vidutinis. Į manekenes netaiko, nes aš irgi mažo ūgio, bet niekada nebuvau kūda. Tėvelis nemažas  biggrin.gif.

na žinok ir mano truputį mažiau valgyti pradėjo, bet aš taip pat per prievartą nekišu, nes bijau, kad paskui neatsirastų visiškas nenoras valgyti.

Manosios ūgis - 68 cm, na irgi "ne pyragai". Pažiūrėjau į kreives, tai mes ties žemiausia riba. Aš taip pati irgi mažo ūgio,bet vat tėtis pas mus 1.87 ir labai kūdas (irgi manekenas tongue.gif tongue.gif ).
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2005 07 29, 10:56)
Taigi kiek pliusu,auginant nestora vaika! biggrin.gif  Visu pirma lengva nesiot,antra,net ir ziema tilps i sportini vezimuka,kad ir trim kombinzonais aprengsi.Ir is vis,as taip pripratau,kad manoji kuda,tai man ir kiti kudi vaikai patys graziausi wub.gif

kai aš nešioju, tai man atrodo, kad visai ne kūda....... biggrin.gif, kad ohoho kokia storulė tongue.gif

ir dar vienas pliusas mažų kūdikių (gal ir jums tai yra): mes vis dar telpame į rūbus,skirtus 4 mėn. vaikui. Neseniai striukytę nupirkau (mažiausios išmeros),tai jaučiu dar iki mokyklos ją nešiosime g.gif .
Atsakyti
[/quote]
Manosios ūgis - 68 cm, na irgi "ne pyragai". Pažiūrėjau į kreives, tai mes ties žemiausia riba. Aš taip pati irgi mažo ūgio,bet vat tėtis pas mus 1.87 ir labai kūdas (irgi manekenas tongue.gif tongue.gif ).
[/quote]

thumbup.gif norėčiau pamatyt 68 cm kūdikį vaikštantį, turbūt žmonės taip ir atsisuka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnika: 29 liepos 2005 - 10:45
[quote=Arnika,2005 07 29, 11:39]
[/quote]

thumbup.gif norėčiau pamatyt 68 cm kūdikį vaikštantį, turbūt žmonės taip ir atsisuka smile.gif
[/quote]

na šiandien poliklinikoje keistai visi žiūrėjo, kai koridoriais marširavo "mano nykštukas".
Atsakyti
Musu ugis, dabar kai 6men, 65cm. Tai mes pagal ugi prie vidutiniu, o va svoris, tai pas mus zemiau apatines ribos. Bet man, tai irgi gerai, ne jei butu sunki, tai but sunkiau nesiot. O be to turim viena bendraamze, kuri gimus ta pacia diena, kaip mano mazoji, tai ta sveria 9kg. Nu tai kai mano vyras pamate, tai sake,, kad jam negrazi ta stora mergyte. Matyt priprato prie kudos.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2005 07 29, 11:43)
Musu ugis, dabar kai 6men,  65cm. Tai mes pagal ugi prie vidutiniu, o va svoris, tai pas mus zemiau apatines ribos. Bet man, tai irgi gerai, ne jei butu sunki, tai but sunkiau nesiot. O be to turim viena bendraamze, kuri gimus ta pacia diena, kaip mano mazoji, tai ta sveria 9kg. Nu tai kai mano vyras pamate, tai sake,, kad jam negrazi ta stora mergyte. Matyt priprato prie kudos.smile.gif

kai manajai buvo 6 mėn. aš atėjau į polikliniką ir dar eidama maniau, kad jau "gerai" priaugo svorio ir atrodo "kaip reikia", bet kai pamačiau dar du tokio pat amžiaus kūdikius, išsižiojau.... jie svėrė apie 9 kg, tai manoji šalia atrodė kaip nemaitinama.

Ir mano vyras sako,kad jam kudūtės mergaitės gražesnės.... Kiekvienam tėvui savo vaikas gražiausias, kokio jis bebūtų svorio.
Atsakyti
Aha sutinku, kad kiekvienam savas vaikas graziausias.
Atsakyti
Mano panos 9men. ugis buvo 73cm,svoris 8.500.Kiek dabar,nezinau 4u.gif
Atsakyti