Įkraunama...
Įkraunama...

Sklypai

QUOTE(SandraB @ 2006 02 04, 20:29)
O Tu taip drasiai nekalbek  lotuliukas.gif - pazeidineji zmoniu teises  gun_bandana.gif

Jeigu ką, esu ten žiūrėjus tik vieną žmogų iš smalsumo....Ir aplamai kur aš paprastas žmogelis galiu panaudoti tokią info? Man tai tikrai nereikalinga schmoll.gif Aš pasisiuliau tik pagelbėti extra atvėju ax.gif

QUOTE(Perliukas @ 2006 02 04, 21:05)
O jeigu nedirbu ir ten kur parašyta negyvenu  ax.gif  biggrin.gif

Tada aš pagelbeti negaliu mirksiukas.gif
Man pačiai pasisekė- savo kaimyna sutikau važiuojant traktoriumi, o jis davė ir kito kaimyno tel Nr- tokia mano istorija
Atsakyti
O mes pas pardavėjus pasiklausėm ax.gif , o neužilgo ir susirinkimas buvo organizuotas thumbup.gif , tai visus pažįstam smile.gif , žinom kas parduot ruošiasi , kas statyt
Atsakyti
gal siek tiek ne i tema... ka galvojate apie pardavejus

www.mobiliosinvesticijos.lt

gal kam teko bendrauti ?
Atsakyti
siaip,mes parduodame sklypa nuo Pilaites tik 3km,link Suderves.Namu valda.22arai.Gal kam idomu?Orientacine kaina apie 200.000lt.O gal net patys statytumemes jame nama,tik noretusi kaimynu.Tame sklype tikrai tilptu 2namai.Galima butu svarstyti ivairius variantus.
Atsakyti
Aciu uz patarimus i kadastra dar eit nebandziau.Problema ta kad toje siaurines pilaites teritorijoj nera techninio plano.Namu valdos isdalintos,o elektros nera,norint atsivest,reikia statyt pastote.Savivaldybe tokiu dalyku neapsiima daryt,sako jus turit pirmi tai pradet daryt,o kaip pradesi,kad kaimynu nezinai.Jei man reiks pagalbos bandysiu kreiptis i tave ,Julyte!
Atsakyti
turim nuspresti, kokio dydzio sklypo norim. ar uztektu 8 aru? o gal tai labai mazai? pas mane su vaizduote sunkoka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja_x @ 2006 04 06, 22:10)
turim nuspresti, kokio dydzio sklypo norim. ar uztektu 8 aru? o gal tai labai mazai? pas mane su vaizduote sunkoka blush2.gif

pas mus 15arų ir man neatrodo, kad daug schmoll.gif
jei sklypas pačiam mieste, ar ant ribos, tai galbūt ir 6arai yra super, nes ir tiek neįperkama, bet jei kur tolėliau, tai manau 12-15a.yra pats geriausias variantas
Atsakyti
man dar reikia pagalvoti apie sklypo aptverima, nes tvora norim apie 2 m aukscio statyti ax.gif
Atsakyti
Kai išsimokėtinai pirkome 16,45 arų sklypą, planavome dalinti per pusę ir vieną dalį parduot. o dabar galvojam, kad nėr jis toks didelis ir jokiu būdu nemažinsim savo valdų. Žinoma, viskas atsiremia į pinigus - tiek perkant sklypą, tiek jį aptveriant. Čia jau kiekvienas pagal savo galimybes.
Atsakyti
pas mus 12.54 aru. Tai pats tas. Ir pievutei ir svogunu lysvei ir sodui. Daugiau man tikrai nereikia.
Atsakyti
Na o musu sklypas yra 19,2 aru. Bijau, kad tai daugoka (na, juk ir zolyte nupjauti reikes), bet vyras norejo didesnio sklypo. Is kitos puses, gerai, kad vietos bus viskam sociai.
Atsakyti
Kol neatskyrėm savo sklypo nuo uošvių, tai tikslaus arų skaičiaus pasakyti negaliu, bet metrais maždaug 30 ant 40-50 g.gif Šiaip statytumėm geriau kitame, didesniame. Ten 20 a. bet ŽŪ paskirtis sad.gif Daug žemės niekada nepamaišys. Kaip ir dabar, jei vyro tevų namas stovėtų ant mažo sklypo, mūsų namas ten jau nebeįsipaišytų, o dabar telpa puikiai smile.gif
Atsakyti