Įkraunama...
Įkraunama...

Sklypai

QUOTE(briedžiukė @ 2006 04 16, 21:29)
pas mus tokia situacija - virš 5 ha vienoje pusėje upelio, virš 1 ha - kitoje. tai dabar neapsisprendžiame, kurioje pusėje imtis statybos, nes abu plota pakankamai toli nuo pagrindinio kelio, tai reikės pilti kelią ir tiestis elektrą doh.gif

dar pažiūrėkit, iš kur elektrą lengviau atsivest, o tai užsiožiuos koks kaimynas ir psio doh.gif tiesit per aplinkui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2006 04 18, 16:30)
dar pažiūrėkit, iš kur elektrą lengviau atsivest, o tai užsiožiuos koks kaimynas ir psio doh.gif tiesit per aplinkui cool.gif

oj, elektra tai toli doh.gif iš abiejų pusių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 04 18, 00:02)
užteks užteks 4u.gif

Jo, palyginus su tavo mastais, tai tikrai imi abejoti biggrin.gif Kol namo nėra, atrodo visai padoriai, kai namas bus, tada bus neaišku. Nors nedidelis planuojamas... rolleyes.gif
Atsakyti
O mes dabar perkam sklypa 12 aru su namu ir su ukiniu, tai man ir taip per daug tos zemes atrodo. Visalaika gyvenau bute tai kazkaip i nama eiti gyventi sunkoka, tik vyras labai svaigsta del namo. Na vaikams pasilakstymui uzteks ir 12aru
Atsakyti
as sau kaledom pasidovanojau 14 a, bet mazai man atrodo, nes ir namuka statom nemaza, bet pripirkti nera laisvu sklypu, nes zeme kvartaliuke ir jau kaimynus fainus turim 4u.gif
Atsakyti
Na, musu namukas mazas, sodo/darzo neplanuojam, tai tikiuosi, 10a bus kaip tik biggrin.gif
Atsakyti
Mes turime mieste (nuosavų namų kvartale) 15 a. ir man atrodo mažoka , pats tas būtų 20 a
Atsakyti
Pas mus 20 a. ir visai ne per daug, yra sodas, todėl vaikams nereikia gatvėse trankytis, o žemės ūkio nekeliame
Atsakyti
QUOTE(Kameja_x @ 2006 04 06, 21:10)
turim nuspresti, kokio dydzio sklypo norim. ar uztektu 8 aru? o gal tai labai mazai? pas mane su vaizduote sunkoka blush2.gif

Manau optimaliausias variantas, jei nori pasistatyt namuką, ne pilį, jei dirbi ir neturi laiko nuo ryto iki vakaro eit aplink "teritoriją" (žolės pjovimas, lapų grėbimas, žolės atsėjimas, vejos laistymas ir t.t. (jau apie sodininkystė, daržininkystę ir gėlininkystę nekalbu doh.gif )) yra apie 10-12 arų. Mes turim 6 arus, tai kaip abiems dirbantiems, miesto pakrašty užtenka, tilps ten ir keletas medžių jaukumui ir daržiukas-salotai, ridikui ir krapui (pavasario salotoms), dar supynės bus, lauko terasa ir lauko židinukas, ko daugiau reikia rolleyes.gif Kai užsimanysim padirbti )kas atsitinka gan retai ax.gif , tai nulėksim į sodo sklypą (12arų) nusiskint juodųjų serbentų ar obelis apgenėt.

QUOTE(dianadov @ 2006 04 07, 18:50)
Na mūsų sklypas 12 arų, bet namas dar nepastatytas, man tai dabar atrodo labai daug, galvoju aš ir 6-uose būčiau išsitekus, bet vyras norėjo didesnio bigsmile.gif

Tie vyrai, vis jiems žemės negana cool.gif

QUOTE(oxford @ 2006 04 11, 17:30)
o siaube,visi kai bajorai  blink.gif mes va 8a uz vilniaus turim ir manom, kad daug...

Joo mes ir mieste turim, tai nors šalia ir yra dar 6 arai, bet kur tau 125000lt prašo blink.gif

QUOTE(organzza @ 2006 04 13, 10:28)
7 a mieste,per akis ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(westa @ 2006 04 16, 16:32)
Turim 24 a šalia miesto... man atrodo daug, vyrui ne. pažiūrėsiu kaip bus kai reiks žolę pjaut  doh.gif

Va va, tada ir 10 arų atrodo daug hihihi.gif
Atsakyti
pas mus 6 arai,stovi beveik 100 kvadratų dviaukštis namukas,mūrinė 20 kvadartų vasarinė ir kiemo-per akis,nes jokiais daržais net nežadam apsisodinti schmoll.gif ,tik pievutė .Be to,prie namo dar pristatysim terasą ax.gif O kaip tik galvojam,kad jei kaimynai šalia parduos savo sodo sklypą(dar 6arai),būtų protingiausia mums jį ir nusipirkti,bet teritorija tada tikrai nemaža gaunas,tokiam plotui jau reikės laiko viską aptvarkyti,o mano vyras net pagalvot apie tai nenori,nes tėvai kaime gyvena kažkur 30 arų,jei dar nedidesniam doh.gif ,tai patikėkit manim,vien žolę nupjaut yra kelių valandų darbas,o kur jau visa kita.Nesąmonė.Visiškai niekam to nereika.
Atsakyti
Mes nusipirkome 8.15 aru. Norejome 10, bet tokiu nebuvo ten kur pirkome. doh.gif
Atsakyti
Mes turime 15 aru.Kolkas kol statomes ten namuka, puse zemes atidavem tevukam,kad darzininkyste uzsiimtu.Mat jiems labai buvo gaila ziuret,kad zeme be reikalo dirvonuoja ir zole augina. Bet seip,ateityje as planuoju tureti ekspozicini darzeli su svoguniukais ir salotytem, ar seip kokiais prieskoniniais augalais-savo malonumui.O visa kita veja, keletas medeliu,puseliu ir patvoriais zydintys jurginai rolleyes.gif (man jie laaaabai patinka wub.gif )
Atsakyti