QUOTE(Kameja_x @ 2006 04 06, 21:10)
turim nuspresti, kokio dydzio sklypo norim. ar uztektu 8 aru? o gal tai labai mazai? pas mane su vaizduote sunkoka
Manau optimaliausias variantas, jei nori pasistatyt namuką, ne pilį, jei dirbi ir neturi laiko nuo ryto iki vakaro eit aplink "teritoriją" (žolės pjovimas, lapų grėbimas, žolės atsėjimas, vejos laistymas ir t.t. (jau apie sodininkystė, daržininkystę ir gėlininkystę nekalbu

)) yra apie 10-12 arų. Mes turim 6 arus, tai kaip abiems dirbantiems, miesto pakrašty užtenka, tilps ten ir keletas medžių jaukumui ir daržiukas-salotai, ridikui ir krapui (pavasario salotoms), dar supynės bus, lauko terasa ir lauko židinukas, ko daugiau reikia

Kai užsimanysim padirbti )kas atsitinka gan retai

, tai nulėksim į sodo sklypą (12arų) nusiskint juodųjų serbentų ar obelis apgenėt.
QUOTE(dianadov @ 2006 04 07, 18:50)
Na mūsų sklypas 12 arų, bet namas dar nepastatytas, man tai dabar atrodo labai daug, galvoju aš ir 6-uose būčiau išsitekus, bet vyras norėjo didesnio
Tie vyrai, vis jiems žemės negana
QUOTE(oxford @ 2006 04 11, 17:30)
o siaube,visi kai bajorai

mes va 8a uz vilniaus turim ir manom, kad daug...
Joo mes ir mieste turim, tai nors šalia ir yra dar 6 arai, bet kur tau 125000lt prašo
QUOTE(organzza @ 2006 04 13, 10:28)
7 a mieste,per akis
QUOTE(westa @ 2006 04 16, 16:32)
Turim 24 a šalia miesto... man atrodo daug, vyrui ne. pažiūrėsiu kaip bus kai reiks žolę pjaut
Va va, tada ir 10 arų atrodo daug