Įkraunama...
Įkraunama...

Sklypai

raganele, sie sodai- pigiausias gyvenimo budas Klaipedoj, tai savaime aisku, koks kontingentas ten gyvena.... mirksiukas.gif aisku , yra tvarkingu zmoniu, bet pasiturinciu-ne..o tai labai blogai, pasijaus, kai noresis susitvarkyt kelius, organizuot apsvietima ir pan. Klaipedoj daug narkomanu, tuose soduose ju nemaza koncentracija. Kai gyvenau Klaipedoj, per zinias kas antra diena pranesdavo apie vagysttes, mustynes, narkomanu taskus siame sode...brr..bet neimsiu gincytis- gal koks jaukus kampelis ir ten yra... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2006 06 20, 18:11)
...brr..bet neimsiu gincytis- gal koks jaukus kampelis ir ten yra... cool.gif

aga yr 6 arai jaukūs man žinomi biggrin.gif nesiruošiu ginčytis, nes esu vilnietė, o Dituvoj tik sesės sodą težinau ale niekas jų nei plėšė nei ką. Tiesa, vaikų augint jie ten nesiruošia, kai planuos šeimą - ieškos didesnio ir patogesnio būsto kitur g.gif
Atsakyti
QUOTE(aureja25 @ 2006 02 07, 01:06)
siaip,mes parduodame sklypa nuo Pilaites tik 3km,link Suderves.Namu valda.22arai.Gal kam idomu?Orientacine kaina apie 200.000lt.O gal net patys statytumemes jame nama,tik noretusi kaimynu.Tame sklype tikrai tilptu 2namai.Galima butu svarstyti ivairius variantus.

llabas,norejau paklausti del sio sklypo.ar dar parduodamas?
Atsakyti
Noriu info apie RAŽIŲ, VIJŪKŲ ir PADAINUPIO km. šalia Kauno. Gal kas žino apie "infrastruktūrą", susisiekimą, komunikacijas???

Jūsų nuomone, kur už miesto ribų būtų idealiausias pasirinkimas statytis namą ?? Ir kodėl?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minnie: 31 liepos 2006 - 08:06
Sveiki,

turime sodą 6a., sklypas nuožulnus, pačioje aukščiausioje vietoje vasarnamis nedidelis.
Labai norim turėti jaukų kampelį poilsiui nuo miesto šurmulio, norisi, kad būtų ir gražu ir patogu ir jauku biggrin.gif
Daržo pasiliksim kelias lysveles simboliškai ir braškiu kokią lysvelę, visa kita - norisi vejos, gražaus takelio, pavėsines, gėlių ir šiaip kitokių grožių rolleyes.gif

Pasidalinkite savo idėjomis kaip išlyginti sklypą, gal dalimis aukščiau, žemiau (nes jei visą tai labai aukšta siena į kaimynus žiūrės unsure.gif ), kad vaikas nenusiridentų žaisdamas ar dviratuku važiuodamas, kur kokius takelius pasidarėt, gėlynus, gal turit nuotraukų ką pasidarėt nuožulniame sklype? arba gal žinot kur jų rasti, kad idėjų pasisemti rolleyes.gif

Bandžiau piešti, nu neverda galva doh.gif gal kartu paplanuokime, a? blush2.gif ax.gif

Labai lauksiu idėjų ir nuotraukų mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pilvuze @ 2006 08 04, 15:02)
Sveiki,

turime sodą 6a., sklypas nuožulnus, pačioje aukščiausioje vietoje vasarnamis nedidelis.
Labai norim turėti jaukų kampelį poilsiui nuo miesto šurmulio, norisi, kad būtų ir gražu ir patogu ir jauku  biggrin.gif
Daržo pasiliksim kelias lysveles simboliškai ir braškiu kokią lysvelę, visa kita - norisi vejos, gražaus takelio, pavėsines, gėlių ir šiaip kitokių grožių  rolleyes.gif

Pasidalinkite savo idėjomis kaip išlyginti sklypą, gal dalimis aukščiau, žemiau (nes jei visą tai labai aukšta siena į kaimynus žiūrės  unsure.gif ), kad vaikas nenusiridentų žaisdamas ar dviratuku važiuodamas, kur kokius takelius pasidarėt, gėlynus, gal turit nuotraukų ką pasidarėt nuožulniame sklype? arba gal žinot kur jų rasti, kad idėjų pasisemti  rolleyes.gif

Bandžiau piešti, nu neverda galva  doh.gif  gal kartu paplanuokime, a?  blush2.gif  ax.gif

Labai lauksiu idėjų ir nuotraukų  mirksiukas.gif

man tai labai grazu ir manau svarbu yra grazi aplinka,tada ir patiems malonu,ir sveciams jauku.....tik minusas tas kad vaikai dazniausiai isnarsto visus gelynus,taciau manau galima butu padaryti,kokia zaidimu aikstele vaikui,kad jis nelystu prie gelynu
p.s. cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pilvuze @ 2006 08 04, 14:02)
Sveiki,

Labai norim turėti jaukų kampelį poilsiui nuo miesto šurmulio, norisi, kad būtų ir gražu ir patogu ir jauku  biggrin.gif

Man irgi tai aktualu smile.gif turime 9 aru sklypa su nuolydziu ir ruosiames statyt gyvenama 250-300 kvadratu nama. Siuo metu kaip tik galvojam apie namo projekta, butu labai idomu isgirst kokiu ideju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraa @ 2006 08 04, 20:20)
man tai labai grazu ir manau svarbu yra grazi aplinka,tada ir patiems malonu,ir sveciams jauku.....tik minusas tas kad vaikai dazniausiai isnarsto visus gelynus,taciau manau galima butu padaryti,kokia zaidimu aikstele vaikui,kad jis nelystu prie gelynu
p.s. cia tik mano nuomone mirksiukas.gif

Tai va, mes irgi norim gražaus kampelio, tik va kaip tokį išgauti iš sklypo su nuolydžiu g.gif
Kaip lyginti sklypą, norėtume lyginti tokiais kaip laipteliais, bet su projektavimu visai riesta, niekas neišeina sad.gif(
Gal kas tvarkėte sklypą su nuolydžiu, pasidalinkite idėjomis ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, o gal kuuri klaipediete turi info apie Truseliu rajona, uz palangos plento. Mum labai patogus susisiekimas: vyrui iki universiteto, man iki liepu gatevs ranka pasiekiama. Dabar ten labai stipriai vystosi visas gabaliukas ir iki karjero 700 m vos tera. Nebloga vieta, bet kartais pradeda atrodytii, ar nebus kokiu pasleptu gliuku?
Atsakyti
QUOTE(*lavista* @ 2006 08 05, 07:00)
Man irgi tai aktualu  smile.gif  turime 9 aru  sklypa su nuolydziu  ir ruosiames statyt gyvenama 250-300 kvadratu nama. Siuo metu kaip tik galvojam apie namo projekta, butu labai idomu isgirst kokiu ideju  mirksiukas.gif

Ir mums tokia laime atiteko tureti slaitini sklypa. Tai dabar sukame galvele. Sklypas 16 aru, nuolydis 5 metru, ivaziavimas apacioje siaureje. Dar ne vieno tiknamo projekto nemaciau. O nuomone apie tai kaip turetu atrodyti namas ir jo aplinka keiciau koki 4 kartu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2006 08 07, 11:32)
Ir mums tokia laime atiteko tureti slaitini sklypa. Tai dabar sukame galvele. Sklypas 16 aru, nuolydis 5 metru, ivaziavimas apacioje siaureje. Dar ne vieno tiknamo projekto nemaciau. O nuomone apie tai kaip turetu atrodyti namas ir jo aplinka keiciau koki 4 kartu...  blush2.gif

kai zemes daugiau tai ir galimybiu daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
PASiziureikite nauja zurnala idejos ir projektai, arch A.Vydzius, ten yra nieko namukus, specialiai sklypui su nuolidziu.Projektai Justas ir Kalnietis berods..
Atsakyti