Įkraunama...
Įkraunama...

pasimetusi

QUOTE(Vineta @ 2007 02 28, 14:03)
Kazkaip man sitie zodziai uzkliuvo  g.gif O jei nebejauna tai jau su celiulitu ir apdribusiu pilvu. Nu zodziu, ne i tema...

rašiau susinervinusi, šiaip turbūt suprasti galėjot, kad labai susinervinusi. Iš tikrųjų tai kaip žmogus atrodo ir kaip atrodys ateityje nulemia jo elgsena ir gyvensena. mano mamai 45, o ji neturi jokio celulito ar pilvo.

P.S. ir toks parašymas buvo skirtas ne įžeisti ką nors, bet nupasakoti, mano situaciją. taigi atsiprašau, jei kažka įžeidžiau.
Atsakyti
na tai as nesupratau, tai ka gi jis pasake, is kur jie pas ji atsirado....
jei jis neatsiprasinejo ir ramiai i viska ziurejo, tai ko tada jaudinies....
kazkas cia negerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As siandien uzsiregitravau ir nusprendziau irgi pasisakyti sioje temoje. Panasi situacija buvo pas mano drauge.
Mano nuomone, kad tavo bernuzelis tave apgaudineja. Galbut jis nori kad tu butum jo zmona ir vaiku motina, bet tu nesi jam seksuali ir jis taves netroksta kaip moters. Sorry uz atviruma, bet as tik pasakiau savo nuomone.
Atsakyti
Man tai labai neaisku kur skubeti su tomis vedybomis. Esi jauna, grazi tai kur skubi? Pagyvenk sau, igauk patyrimo ir tuo paciu isitikink savo draugu.
Dabar planuoji vaikeli, o kas paskui bus, ar viena auginsi, jei kas atsitiks. Nemanau ,kad tokia atsakomybe tau reikalinga, kol dar nesi isitikinus savo (busimu) vyru.
Atsakyti
geriausia palaukti, ar pasiųlys išbandyti tuos prezikus. jei jis nepasiųlys, reiškiasi, kad kitai pirko, tokia tiesa tongue.gif

laikykis, bet nepasimesk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(turka22 @ 2007 02 28, 18:09)
Galbut jis nori kad tu butum jo zmona ir vaiku motina, bet tu nesi jam seksuali ir jis taves netroksta kaip moters.

Kažkoks labai jau neįtikėtinas variantas - gal ir įmanomas, kai vaikų jau yra, bet vesti vien dėl to, kad kažkas neva bus gera motina, hm... g.gif
Atsakyti
Patarimas vienas, nedaryk skubotų išvadų 100 prc. neįsitikinus. jei atvirai bendraujat, ir šnekat, labai greitai gali suprasti ar vaikšto pas kitą ir ar susitikinėja, galų gale ir ar turi intymesnių santykių...
Pati ne vieną kartą padarius skubotyas išvadas paskaiu labai gailėjaus, gerai, kad sugebėjom viksą iš karto išsiaiškinti, ir įdrodė man, kokia naivi esu, kad nepasitikiu... nors žinoma, visai negalima atlaisvinti, bet nerišk virvės po kaklu dar santuokai neprasidėjus.. paskiau bus žaiuriai sunku, o kelio atgal nebus.
Atsakyti
QUOTE(malvinka23 @ 2007 02 28, 13:44)
Kalbėjomės, kalbėjomės ir..... viskas turbūt gerai, nes aišku niekas neprisipažino, kad "oj aj aš kaltas ar pan". Aš nežinau, ar aš patikėjau.  unsure.gif  Žinau, kad dar nenusiraminau, pastebėsiu jį atidžiau kokią savaitę. Tikrai žinau, kad aš dabar jau gyvensiu kitaip, kaip sako rusiška patarlė 'daveriaj no praveriaj".  O ne su rožiniais akiniais lakstysiu.
Iš jo pusės nebuvo kažkokio super atsiprašinėjimo ar pasimetimo, kalbėjo ramiai ir kažkaip užtikrintai. O aš aišku, kaip rašėte "nepasiduok jausmams" nepaisiau to. Žodžiu dar iki pareiškimų dvi savaitės, tai žiūrėsiu dabar akimis su protu, o ne akimis ir širdimi.  blink.gif  Ir jis galutinai turėtų irgi apsispręsti.

nepyk bet toks ispudis, kad pasikalbejote apie nieka, nes suprantu kad taip niekas ir nepaaiškejo....tiesiog vaikinas ryškiai zino tavo silpnasias vietas, ka ir kaip kalbeti, kad tu pasiduotum jausmams o ne blaiviam protui blush2.gif nepasiduok kovok del saves mirksiukas.gif
Atsakyti
malvinka23 tu siaip dura ar rimtai dura?

Nu radai? Ir ka? Pas mane darbe stalciui prezervatyvu pristampuota :) nors tikrai su savo meila ju nepirkau

Apskritai kazkaip nesveika radau ri sakes skraidyt pradejo.

50g ikalk ir pamastyk ka parasiai :)

Ar pas jus visas toks poziuris?
Atsakyti
gal kiti labiau myli ir pergyvena dėl savo antrų pusių,nei tu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nohobo @ 2007 03 01, 18:53)
malvinka23 tu siaip dura ar rimtai dura?

Nu radai? Ir ka? Pas mane darbe stalciui prezervatyvu pristampuota smile.gif nors tikrai su savo meila ju nepirkau

Apskritai kazkaip nesveika radau ri sakes skraidyt pradejo.

50g ikalk ir pamastyk ka parasiai smile.gif

Ar pas jus visas toks poziuris?

smile.gif matosi, kad vyriškas komentaras.

dėl požiūrio - tai dauguma moteriškos lyties atstovių žiūri į tai, kas liečia ištikimybę, lytinius santykius ir pan. laaabai rimtai.

as gal ir dura kaip rasai, nes patikejau juo ir viskas gerai. tik va esu jau dabar be rožinių akinių, tai žiūrėsiu realiai į mūsų planus ir norus.
Atsakyti
QUOTE(gigi @ 2007 02 28, 18:40)
Man tai labai neaisku kur skubeti su tomis vedybomis. Esi jauna, grazi tai kur skubi? Pagyvenk sau, igauk patyrimo ir tuo paciu isitikink savo draugu.
Dabar planuoji vaikeli, o kas paskui  bus, ar viena auginsi, jei kas atsitiks. Nemanau ,kad tokia atsakomybe tau reikalinga, kol dar nesi isitikinus savo (busimu) vyru.

drinks_cheers.gif
Atsakyti