Įkraunama...
Įkraunama...

pasimetusi

QUOTE(SUPERŽMONA @ 2007 03 06, 09:20)
drinks_cheers.gif auksinės mintys drinks_cheers.gif

Gal galite konkrečiau - kuri mintis pasirodė tokia auksinė?

Turėjau tokį gyvūną, degu vadinosi. Pragyveno metus, po to susirgo. Labai tikėjau, kad jis pasveiks, kad viskas bus gerai. Bet jis nepasveiko ir numirė. Todėl niekas niekada neturėkite jokių naminių gyvūnėlių, patikėkit - jie susirgs ir numirs, o jums bus taip pat liūdna kaip man.
Atsakyti
Štai toji mintis mirksiukas.gif

Buk gera, nustok ir tu tiket.
Juk sakei save myli.. Tai ir mylek! Save!
Atsakyti
QUOTE(malvinka23 @ 2007 03 05, 20:43)
...nesuprantu tik kodel jam reikejo sekso su kita. bet gal cia tokia vyru prigimtis???

Paprasta gyventi su tokia nuostata doh.gif Kertasi man su nuomone, kad save myli...
Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2007 03 06, 10:11)
Paprasta gyventi su tokia nuostata doh.gif

O kodėl būtinai reikia daryti paprastus dalykus sudėtingais? Yra taip, kaip yra ir arba jūs tai priimate, arba ne. Negalima kaltinti kito žmogaus. Visuomet ir visur yra tik jūsų pasirinkimas ir tik jūsų atsakomybė už savo veiksmus ir poelgius.
Ir nereikia gadinti sau gyvenimo išsigalvotais apribojimais. Žiūrėkite į viską atvirai, neprimeskite išankstinės savo nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(malvinka23 @ 2007 02 26, 12:22)
Labas, esu nauja narė. Esu švelniai tarus, pasimetusi. Stoviu prie didelės sienos ir nežinau, ką daryti... apeiti ar nusigręžti ir eiti toliau, bet i kitą pusę.
Su vaikinu draugaujam 2 metus, kartu negyvenam, nes aš nenoriu. Prieš daugiau nei pusę metų santykiaujam be apsisaugojimo priemonių (aš skaičiuoju, tai kartai tenka ir su prezervatyvais).  Prieš du menėsius kreipiausi į gydytojus, dabar gėriu vitaminus, nes planuojam vaikelį ir po dviejų savaičių nešim pareiškimus  į santuokų rūmus. Viskas lyg ir gražu, bet šį savaitgalį, turėjau  iš jo tokio vyriško rankinuko pasiimti automobilio dokumentus, nes mano neužsivedė automobilis ir...suradau aš pas jį prezervatyvus, kurių mes kartu nepirkome ir kurie tikrai skirti ne mums. Suradau skirtingų rūšių, visi super thin ir vieni flavoured (iš viso 3vnt).
Ir dabar nežinau ką toliau daryti. Kaip galima mums gyventi toliau, jei as dabar jauna, be jokiu celulitų ir apdribusių pilvų. Atvirai kalbamės apie seksą ir pan. O jis jau neištikimas ir aš to nepastebėjau, kol nesuradau tų prezervatyvų. Siaubas. Kam tada viską planuoti ir mane taip įskaudinti.
Laukiu jūsų nuomonių. Su juo dar nesikalbėjau, nes nežinau, ką aš dar noriu jam pasakyti.  verysad.gif

Kalbetis reikia... Tai nuspresta ir patvirtinta!
O mano patarimas - neskubek tu su tais pareiskimais i santuoku rumus, o juo labiau neskubek gimdyti vaikucius! Tau tik 23, ir senmerge likti tau negresia! Metai ar puse, gali daug isspresti ir daug tiesos parodyti... Beje, siulau pagyventi kartu iki vedybu, nors keleta menesiu.... Tuo metu dazniausiai ir nukrenta visos kaukes...
Sakau is savo patirties... Pazinojau zmogu vos 3 menesius ir pasiryzau pagyventi kartu... Siuo metu kaukiu nebera... O as nezinau, noriu gyventi su zmogum kuri pamilau ar noriu skirtis su zmogum be kaukes. Nezinia didele! Kryzkele plati! Ir netgi jokiu santuokos panciu nesiejami esam... O man sunku apsispresti! Tai isivaizduok, kas butu jei sitai ir dar vaikutis ant ranku.
Neskubek! as jau prisiskubejau.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 06, 09:29)
Todėl niekas niekada neturėkite jokių naminių gyvūnėlių, patikėkit - jie susirgs ir numirs, o jums bus taip pat liūdna kaip man.

umn.gif kokia gili prasminga mintis....siandienos topas galim sakyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditte: 06 kovo 2007 - 10:29
QUOTE(Afroditte @ 2007 03 06, 10:28)
umn.gif kokia gili prasminga mintis....siandienos topas galim sakyt  lotuliukas.gif

Ačiū. Labai stengiausi ir aš "auksinę mintį" sumąstyti...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 06, 10:30)
Ačiū. Labai stengiausi ir aš "auksinę mintį" sumąstyti...

..jums lygiu nera.. bis.gif
Atsakyti
Merginos! Baikit ta kara su mediniu! Visas temas paverciat pamazgu puodu! Temos nebelieka, lieka gincai ir kova, o kam? Medinis pasistenge, visose temose... Jam reikia demesio! O jus jam si malonuma ir suteikiate...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 06, 10:14)
O kodėl būtinai reikia daryti paprastus dalykus sudėtingais? Yra taip, kaip yra ir arba jūs tai priimate, arba ne. Negalima kaltinti kito žmogaus.

Gyvenimas nėra sudėtingas, anaiptol, aš taip sakiau? Ypač, kaip požiūris "gal tokia prigimtis". Sakau gi - paprasta tada.
Pats žmogus nekaltas, pagyvens pati supras, nes mes čia pilstydami iš kiauro į tuščią niekuo padėt (matyt) ir negalim irnesakyk.gif Nuomonių žaismas ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 06 kovo 2007 - 10:43
QUOTE(Medinis @ 2007 03 06, 10:29)
(...) Turėjau tokį gyvūną, degu vadinosi. Pragyveno metus, po to susirgo. Labai tikėjau, kad jis pasveiks, kad viskas bus gerai. Bet jis nepasveiko ir numirė. Todėl niekas niekada neturėkite jokių naminių gyvūnėlių, patikėkit - jie susirgs ir numirs, o jums bus taip pat liūdna kaip man.

Man tai neliudna.
Tik nenorejau, kad autore kvailiuke jaustusi. Jai ir taip nera lengva.

Tai tik jausmai. O jausmai kartais buna neprotingi. Bent jau manieji..

Atsakyti
QUOTE(Palomita @ 2007 03 06, 10:38)
Merginos! Baikit ta kara su mediniu! Visas temas paverciat pamazgu puodu! Temos nebelieka, lieka gincai ir kova, o kam? Medinis pasistenge, visose temose... Jam reikia demesio! O jus jam si malonuma ir suteikiate...

tai , kad jau viskas beveik pasakyta...patarimų duota, kad reikia gerbt save ir neleisti taip elgtis sus savim..
bet temos autorė vis tiek bando rast jam pateisinimą...tai kas belieka...
tik su Mediniu blevyzgot lotuliukas.gif

kai žmogus gailisi ir atsiprašo..galima jam atleist arba ne..o kai net nemąsto apie atsiprašymą..kas tada..skirtis arba žemintis visą gyvenimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carla: 06 kovo 2007 - 10:50