Įkraunama...
Įkraunama...

pasimetusi

QUOTE(malvinka23 @ 2007 02 26, 11:22)
Stoviu prie didelės sienos ir nežinau, ką daryti... apeiti ar nusigręžti ir eiti toliau, bet i kitą pusę.
Prieš du menėsius kreipiausi į gydytojus, dabar gėriu vitaminus, nes planuojam vaikelį ...

malvinka23, jei planuoji pastoti, tai panaudok folinę rūgštį (bent mėn.prieš), čia labai rimtas pasiūlymas.

[quote=malvinka23,2007 03 05, 13:16]...taip pat kaip noriu grazios sukneles ir siaip manau, kad moterys megsta visada graziai rengtis,o per vestuves jos buna pagrindines (jei galima taip pasakyti ) zvaigzdes, gal del to vestuves tokios reiksmingos kartais buna.
O svajoti apie baltą suknelę, žiūrėti nuotraukas ir džiaugtis, kad bent vieną dieną gyvenime pabuvai žvaigžde... Ar tau iš tiesų tiek mažai tereikia? ax.gif
Tavo vietoje, tuos rastus prezervatyvus iš karto būčiau po nosimi pakišusi su klausimu-kam?Labai jau keistai guodi save, kad neištikimas buvo užsienyje blink.gif Ką tai keičia?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 05 kovo 2007 - 16:19
QUOTE(Vijurka @ 2007 03 05, 17:14)

Tavo vietoje, tuos rastus prezervatyvus iš karto būčiau po nosimi pakišusi su klausimu-kam?Labai jau keistai guodi save, kad neištikimas buvo užsienyje blink.gif Ką tai keičia?

apskritai, tai gerai, jei naudojo prezervatyvus g.gif o gal čia ištikimųjų-naiviųjų tema? atsipeikėkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(turka22 @ 2007 03 05, 15:40)

As nesu naivi, tiesiog mes esam beveik 5 metai kartu ir as ji pazistu kaip nulupta. As buvau padariusi tokiu dalykeliu, del kuriu jis mane galejo laisvai palikti. Ir as jo nebuciau kaltinusi. O jis vistiek yra su manim, nes labai myli. As jau tuo isistikinau.

g.gif 5 metai dar nieko nereiskia..nei penki nei desimt,nei 50 metu-cia ne tame esme...dabar tau jis kaip nuluptas,rytoj-ziurek jau nauja skura nesioja bigsmile.gif ir tu nieko nepadarysi...
o del palikimu tai g.gif ne del kazko padaryto ar nepadaryto paliekami zmones mirksiukas.gif ..
Atsakyti
Aš taip pat pakiščiau po nosimi ir paklausčiau. Visokie nutylėjimai prie gero nepriveda, nepasitikėjimas kitu žmogumi tik auga.. Ateitis miglota
Atsakyti
QUOTE(malvinka23 @ 2007 03 05, 11:16)
bet as zinau, kad negalima atleisti neistikimybes, nors buna ivairiu situaciju, tai va mano bus viena is tu netradiciniu. jauciuosi as gerai su juo, kaip iskart pradzioj rasiau, as nieko itartino nepastebejau. ir jei as pasijausiu blogai, t.y. jausiuos pazeminta ar iskaudinta, tada su juo issiskirsiu. o dabar man gerai, as su juo pasikalbejau nusiraminau ir JUS gal pasakysit, kad as dura, negerbianti saves ar pan. bet cia mano nuomone ir gyvenimas.
dar tiems kurie rase, "kad as galvoju, kad negalesiu susirasti kito vyro", pasakysiu, kad as tikrai galesiu susirasti kita, bet kol kas as myliu si ir kito man nereikia.

Jeigu jautiesi gerai ir toliau galesi pasitiketi tuo zmogumi tai pirmyn! Valio!!! Nieks negali geriau uz tave zinoti jusu tarpusavio santykiu ir tavo pacios savijautos smile.gif Taciau , jei kyla bent kokios abejones patarciau labai gerai pagalvok pries zengdama toki svarbu zingsni. Ypac kudikio pradejima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 05, 14:50)
Manote apie neištikimybę (kad ir kas tai bebūtų) reikia iš karto raportuoti savo partneriui? Manau tuomet butu išsiskyrimas ne dėl neištikimybės, bet suabejojus partnerio psichine sveikata ir galimybe turėti sveikus palikuonis.

Jei sąrašas ganėtinai ilgas, tikriausiai geriau "neraportuoti" - vis tiek jau prarastas net pačios elementariausios pagarbos suvokimas.
Atsakyti
QUOTE(turka22 @ 2007 03 05, 15:58)
Malvinka23, tu esi tikrai kvaila, ar tik apsimeti? Tu esi  beveik isitikinusi, kad jis tau neistikimas ir jautiesi su jo laiminga????
As jauciuosi su savo vaikinu laiminga, nes as juo pasitikiu ir zinau , kad jis nieko nepadarytu, kad mane iskaudintu. Jis zino, kad jeigu bus man neistikimas, tai as ji nepratarusi ne zodzio iskart paliksiu. O as zinau, kad as jam esu visas jo gyvenimas ir todel tokios klaidos jis niekada nepadarys. Jam net sakyti nieko nereikia, as is jo akiu matau, ka as jam reiskiu... Del to ir galima jaustis laimingai... O ne del tokiu dalyku, del kokiu tu ...
Jai beprasmiska kazka sakyti, ji tiesiog aklai isimylejusi , o gal labai nori apsivilkti nuotakos suknele... zinok viena,jeigu jau viena karta apgavo, tai  apgaus dar. O tu toliau jam atleisi, nes myli..

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pries dvi savaites, t.y. iki to laiko kada as suradau prezervatyvus as irgi buciau taip parasius kaip tu. kad tikra del jo jausmu, kadj is neiskaudins manes ir pan. kad jis myli tik mane ir pan. nenoriu taves nuvilti, bet niekada niekas 100 proc. kaip tu arba kaip as anksciau buti tikras del kito minciu, jausmu ir noru. to irodymas yra mano atvejis.
is savo vaikino akiu kaip tik ir matau, kad jis mane myli. nesuprantu tik kodel jam reikejo sekso su kita. bet gal cia tokia vyru prigimtis???
Atsakyti
QUOTE(malvinka23 @ 2007 03 05, 21:43)
is savo vaikino akiu  kaip tik ir matau, kad jis mane myli. nesuprantu tik kodel jam reikejo sekso su kita. bet gal cia tokia vyru prigimtis???

Reikėti ir nesigaudyti, kurie poreikiai yra svarbesni - du skirtingi dalykai. Atsakyti, kodėl reikėjo, dideliu genijumi būti nebūtina, bet vadovautis vien tokiais poreikiais, kai namie laukia mylimas žmogus - štai kas Tave iš tiesų turėtų neraminti. Ant kokio pamato stovės jūsų santuoka, jei savo sužadėtiniui leidi suprasti, kad apie jo neištikimybę žinai, bet nuolankiai tai atleidi? Nejau nesupranti, kad tokiu elgesiu jį nuramini, jog ir ateityje tai toleruosi? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(malvinka23 @ 2007 03 05, 18:43)
nesuprantu tik kodel jam reikejo sekso su kita. bet gal cia tokia vyru prigimtis???

As tai suprantu kaip nepagarba unsure.gif As nesakau kad mano jau sventasis,bet dar per 7 metus nekilo itarimu,bet kaip viena rase "uzsimaus kita skura" ir viskas,nebeperprasiu....
Atsakyti
Malvinka

nenoriu taves liudint, vadint kvailute ar pan. Tik jauciu, kad esu buvus panasioj situacijoj kaip tu. Pries kelis metus turejau drauga. Mylejau regis. BUvau labai nuo jo priklausoma (ne finansiskai), aukojau savo laisvalaiki, pramogas, draugus. Kai suzinojau, kad salia manes turi kita vis tiek ji teisinau.
Tik nepuoliau prie jo iskart su klausimais. Man irodymu netruko. Viskas buvo aisku. Vakarais skaitydavau ju pokalbius. Rytais klausidavau kaip jis man ta pati sneka. Bandziau uzklausti po truputi. Viska neige. Pyko. Ardesi.
Po keliu savaiciu neistveriau. Pasakiau, kad viska zinau. Vistiek neige. Parodziau ka turiu. Supyko ant manes. Net neatsiprase, kad skaudino. Nieko. Tik burbejo. Visas asaras isverkiau. Norejau jam atleist. Bet jis to atleidimo neprase. Pati tempiau tuos santykius. Buvau akla.
Ir kaip tu manai, ar musu santykiai susikloste laimingai? ne. Ir netikiu kad jusiskiai susiklostys. Buk gera, nustok ir tu tiket.
Juk sakei save myli.. Tai ir mylek! Save!
Atsakyti
QUOTE(turka22 @ 2007 03 05, 16:40)

As nesu naivi, tiesiog mes esam beveik 5 metai kartu ir as ji pazistu kaip nulupta. As buvau padariusi tokiu dalykeliu, del kuriu jis mane galejo laisvai palikti. Ir as jo nebuciau kaltinusi. O jis vistiek yra su manim, nes labai myli. As jau tuo isistikinau.

Esi pati padariusi kazkokiu palikimo vertu dalyku, taciau tavo draugas atleido ir dabar dziaugiesi bei giriesi grazia ilgamete draugyste.
Tai, nesuprantu, kodel Malvinka, noredama atleisti draugui, tau atrodo kvaila? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantuska @ 2007 03 05, 22:28)
Malvinka

nenoriu taves liudint, vadint kvailute ar pan. Tik jauciu, kad esu buvus panasioj situacijoj kaip tu. Pries kelis metus turejau drauga. Mylejau regis. BUvau labai nuo jo priklausoma (ne finansiskai), aukojau savo laisvalaiki, pramogas, draugus. Kai suzinojau, kad salia manes turi kita vis tiek ji teisinau.
Tik nepuoliau prie jo iskart su klausimais. Man irodymu netruko. Viskas buvo aisku. Vakarais skaitydavau ju pokalbius. Rytais klausidavau kaip jis man ta pati sneka. Bandziau uzklausti po truputi. Viska neige. Pyko. Ardesi.
Po keliu savaiciu neistveriau. Pasakiau, kad viska zinau. Vistiek neige. Parodziau ka turiu. Supyko ant manes. Net neatsiprase, kad skaudino. Nieko. Tik burbejo. Visas asaras isverkiau. Norejau jam atleist. Bet jis to atleidimo neprase. Pati tempiau tuos santykius. Buvau akla.
Ir kaip tu manai, ar musu santykiai susikloste laimingai? ne. Ir netikiu kad jusiskiai susiklostys. Buk gera, nustok ir tu tiket.
Juk sakei save myli.. Tai ir mylek! Save!

drinks_cheers.gif auksinės mintys drinks_cheers.gif
Atsakyti