Įkraunama...
Įkraunama...

The Sims

QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 13, 20:54)
Tai bandyk jau atsiųstus pasileist. Turėtų išeit kažkaip smile.gif

bandziau paleist jau atsisiustus ,nieko neisejo verysad.gif todel likus 2 GB is 8 GB viska istryniau ir siunciuosi per nauja doh.gif dabar siunciuos tik sims 2 pagrindini,paskui kai pajungs greitesni interneta atsisiusiu likusias dalis g.gif ...jau turiu seasona ir pets,bet ju niekaip nepajungiu reikalauja sims 2 pagrindinio disko doh.gif ,nors bandau prisijungti prie turimu 5 in 1 ,taciau nesigauna,na tikiuosi kai turesiu atskirai pagrindini eis pajungti koki tik noresiu rolleyes.gif
Atsakyti
Ai, tai tu dar neatsisiuntei visko? Papildymai be pagrindinių Sims2 neveiks.
Atsakyti
Kaip išsikelti iš namų ir naują namą nusipirkt? Vienintelį būdą žinau, tai išsiskirti (break up). O jei visa šeima?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 13, 22:09)
Ai, tai tu dar neatsisiuntei visko? Papildymai be pagrindinių Sims2 neveiks.

jau daug ka buvau parsisiuntusi,ten buvo 12 folderiu(skirtingu aplanku ) tai is tu 12,pilni folderiai buvo 5,taciau nei vieno is ju paleisti nejo,nors jau ir sims2 pagrindinis buvo atsisiuntes,visi 4 diskai,taciau net ir jo pasileisti neisejo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2007 12 13, 21:18)
Kaip išsikelti iš namų ir naują namą nusipirkt? Vienintelį būdą žinau, tai išsiskirti (break up). O jei visa šeima?

Ant telefono ar kompiuterio paspaudus yra kažkas panašaus į „Find own place“. Ir tada leidžia pasirinkti, kurie šeimos nariai išsikelia su tuo, kuris pasirenka šitą. Tik jei pasidarai daug pinigų su kodu, jie nepersikelia kartu su šeima biggrin.gif Maniau, jog pasidariusi daug pinigų su kodu, galėsiu nusipirkt didelį namą, bet davė vis tiek 20k, tai nesuprantu, kaip tada pirkt tuos didelius, kurie kainuoja >20k biggrin.gif

QUOTE(magija.taro @ 2007 12 13, 21:20)
jau daug ka buvau parsisiuntusi,ten buvo 12 folderiu(skirtingu aplanku ) tai is tu 12,pilni folderiai buvo 5,taciau nei vieno is ju paleisti nejo,nors jau ir sims2 pagrindinis buvo atsisiuntes,visi 4 diskai,taciau net ir jo pasileisti neisejo... g.gif

Nelabai įsivaizduoju, kas ten galėjo būt.. Gal, parsisiuntus iš kitur, viskas veiks normaliai?
Atsakyti
Gal zinote koks yra pinigu kodas kad daugiau ju butu blush2.gif
O daryt kai sukuriai nu seima ir aplinkui nerandi vietos kur pasistatyti namo nes labai daug kaimynu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gintuliukas @ 2007 12 14, 09:53)
Gal zinote koks yra pinigu kodas kad daugiau ju butu  blush2.gif

motherlode
Atsakyti
As zaidziau simsus ir poto juos isjungiau o po kiek laiko ijungiau ir man aso Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application
Atsakyti
A jau viskas susitvarke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 13, 23:56)
Ant telefono ar kompiuterio paspaudus yra kažkas panašaus į „Find own place“. Ir tada leidžia pasirinkti, kurie šeimos nariai išsikelia su tuo, kuris pasirenka šitą. Tik jei pasidarai daug pinigų su kodu, jie nepersikelia kartu su šeima biggrin.gif Maniau, jog pasidariusi daug pinigų su kodu, galėsiu nusipirkt didelį namą, bet davė vis tiek 20k, tai nesuprantu, kaip tada pirkt tuos didelius, kurie kainuoja >20k biggrin.gif
Nelabai įsivaizduoju, kas ten galėjo būt.. Gal, parsisiuntus iš kitur, viskas veiks normaliai?

galima issikelti su visais pinigais ir visais seimos nariais kol dar nepasijungei savo zaidimo padaryk delete family ir jinai atsiranda siukslinej apacioje tokia juostamatosi ir juos gali perkelti i kita nama gyventi(cia kaip pacioj pradzioj kai susikuri seima ir ja reikia ikelti i nama) sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Tas kodas kuri man dave veikia tik sviesai tai arba naktis arba diena bet neveikia pinigams
Atsakyti
QUOTE(gintuliukas @ 2007 12 14, 18:39)
Tas kodas kuri man dave veikia tik sviesai tai arba naktis arba diena bet neveikia pinigams

Jei Sims2, tai čia pinigų kodas. Man veikia.
Atsakyti