ir dar klausimėlis
ar galima instaliuot sims 2 papildymus ne paeiliui, t.y. pvz. nightlife po open the business?
ir jei nori atsiust rubu, ar daiktu, tai download papke reik sukurt sims 2 aplanke ar paskutinio papildymo . kuri suinstaliavai, aplanke?
QUOTE(olajju @ 2007 12 16, 22:48)
ir dar klausimėlis
ar galima instaliuot sims 2 papildymus ne paeiliui, t.y. pvz. nightlife po open the business?
ir jei nori atsiust rubu, ar daiktu, tai download papke reik sukurt sims 2 aplanke ar paskutinio papildymo . kuri suinstaliavai, aplanke?
jo, galima ne paeiliui. tik reikia paleisti tą papildymą, kuris buvo pagamintas vėliausiai, nes senesni leidimai nepripažins naujų.
dėl rūbų ir daiktų nežinau

QUOTE(olajju @ 2007 12 17, 00:48)
ta downloads reikia susikurti kur atsiranda my dokuments aplankas the sims 2 ir i pagrindini the sims 2 o ne i papildymo, tik is savo patirties pasakysiu kad ne visi daikati atsiranda (kai kurie daiktai atsisiuncia originalus ta prasme su the body shop zenkliuku tai tie visi buna zaidime )o tie kurie su neatpazinto failo zenklo tikrai nevisi bus

sekmes

ačiū už atsakymus, už pagalba
bet va dar klausimas
suinstaliavau padrindinius papildymus, open the business, pets, seasons, viskas tvarkoj, pasileidzia. po to suinstaliavau mini papildymus, fashion stuff ir glamour, craka idejau i atitinkamus failus, kai bandziau ieiti i zaidima per paskutini suinstaliuota mini papildyma glamour, tai rodo lentele jog reikia ieit per fasion , o kai per fashion uzeinu, tai rodo jog reikia per season uzeit, na ir galiausiai zaidimas pasileidzia pe rseason, cia ir iskyla man KLAUSIMAS, ar taip ir turi būti? jei užeisiu per season, ar bus zaidime tie mini papildymai?
ir dar...
kai jau zaidimas paleistas, tai tam tutorial , kur visi namai, apylonke, virsuje is kaires puses yra zenkliukai su pets, nightlife, open the business.. itt., ka jie reiskia? ar jei paspausiu pets zenkliuka ir atsidarys jie, tai jau nebebus open the business ar seasons?

bet va dar klausimas

suinstaliavau padrindinius papildymus, open the business, pets, seasons, viskas tvarkoj, pasileidzia. po to suinstaliavau mini papildymus, fashion stuff ir glamour, craka idejau i atitinkamus failus, kai bandziau ieiti i zaidima per paskutini suinstaliuota mini papildyma glamour, tai rodo lentele jog reikia ieit per fasion , o kai per fashion uzeinu, tai rodo jog reikia per season uzeit, na ir galiausiai zaidimas pasileidzia pe rseason, cia ir iskyla man KLAUSIMAS, ar taip ir turi būti? jei užeisiu per season, ar bus zaidime tie mini papildymai?
ir dar...

QUOTE(olajju @ 2007 12 17, 12:16)
bet va dar klausimas

ir dar...

jo taip ir reikia nes is paskutiniu yra seasons bon voyage ir teen stuff(jei nesuklydau berasydama) o apie tuos zenkliukus bijau pameluoti nigtlife tau neturetu spaustis nes nerasei kad juos susiinstaliavai o siaip gali pabandyti ir paziuresi kas ten bus
nigthlife tai ten tas naktinis gyvenimas yra kia paspaudi ta zenkliuka o su kitais kazkaip nebuvau pastebejus ju

ta prasme ne per mini paildymus o per pagridinius papildymus reikia i zaidima ieit? bet kodel tada ant desktopo atsirado shortcutai su fashion ir glamour papildymais?
dabar ieskau is kus atsiust nightlife
QUOTE(olajju @ 2007 12 17, 12:42)
ta prasme ne per mini paildymus o per pagridinius papildymus reikia i zaidima ieit? bet kodel tada ant desktopo atsirado shortcutai su fashion ir glamour papildymais?
eini per ta shortkuta kuris papildymas yra veliausiai isleistas

o del to kad ant desktopo tai as visus istrinu lauk man jie nereikalingi

buvo duota nuoroda is kur galima parsisiusti atsiversk kelis psl atgal tikrai rasi

yra ea games oficialiame saite sims 2 zaidimams patchai, updates. as kai kiekviena syki instaliavau kazkoki papildyma, tai instaliavimo pabaigoj man ismesdavo lentele del kazkokiu updates (tie updates buvo skirti pets, open the business, seasons, ) as paspausdavau ok, ir man greit juos suinstaliuodavo.
tai ar cia kartais nebus tie patchai?
nes dabar is official saito jie man labai ilgai saivinasi. gal galima kur pažiūrėt ar yra tie patchai pas mane suinstaliuoti ar ne?
nes dabar is official saito jie man labai ilgai saivinasi. gal galima kur pažiūrėt ar yra tie patchai pas mane suinstaliuoti ar ne?
QUOTE(olajju @ 2007 12 17, 14:47)
yra ea games oficialiame saite sims 2 zaidimams patchai, updates. as kai kiekviena syki instaliavau kazkoki papildyma, tai instaliavimo pabaigoj man ismesdavo lentele del kazkokiu updates (tie updates buvo skirti pets, open the business, seasons, ) as paspausdavau ok, ir man greit juos suinstaliuodavo.
pirma karta apie tokias nesamones girdziu

man taip nebudavo susiistaliuodavo ir viskas

net nezinau kaip cia tau atsakyti

atsisiunciau daiktu, rubu itt is interneto, kai meshas yra atsklirai, tai kaip ji sujungt su daiktu? tiesiog imest i downloadsir viskas?
QUOTE(olajju @ 2007 12 17, 16:12)
atsisiunciau daiktu, rubu itt is interneto, kai meshas yra atsklirai, tai kaip ji sujungt su daiktu? tiesiog imest i downloadsir viskas?
aha, ir kai jungsi žaidimą, išmes lentelę, ar aktyvuoti tuos daiktus. Pažiūri, kad varnelė būtų ant Enable ir eini toliau į žaidimą.
nagi mergaites kodel neparasot kaip sekasi "auginti" simsiukus?